Monument Valley 1

06.05.2022 15:24

Monument Valley tour – 1

Tento živý channeling Kryona přijal Lee Carroll v Monument Valley, Utah, 6. května 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Tyto channelingy nejsou nikdy tajemstvím pro Ducha, druhou stranu závoje, Tvořivý Zdroj nebo jak to chcete nazvat. Nikdy není tajemstvím, kde právě teď jste, kde je můj partner, kdo jste nebo odkud jste a možná i to, čím právě procházíte. Všechny tyto věci jsou známy. Protože Stvořitel je milující Stvořitel, jenž netouží po ničem jiném, než aby duše na této planetě dokázaly objevit samy sebe a nalézt vlastní velkolepost. A to je víc než jen štěstí. Je to spokojenost s vaším božstvím, vědomí toho, kdo jste, porozumění většímu obrazu, o němž vám pravděpodobně nikdy neřekli.

Tohle je první ze série channelingů. Sedíme v restauraci se skupinou, která tu s námi bude celou dobu. Skupina, která se teprve musí vzájemně poznat, ocenit a možná navázat celoživotní přátelství. Staré duše jsou takové, poznávají božství v druhých a také božství v sobě. Rozpoznávají „Namasté“. Ale je toho víc.

Téměř pokaždé, když zde budu prostřednictvím svého partnera channelovat, se octneme ve velkoleposti Matky Země, uzemněni venku (v přírodě), kde střechu tvoří nebe.

Je to trochu odlišné od minula, od minulé tour. Tato země, ve které se nacházíme, je historicky mladá, téměř 60 000 nebo 50 000 let. A to, že je „mladá“, jsem uvedl vzhledem ke stáří Země. Domorodí obyvatelé tu však žili velmi dlouho. Je to jejich země. Proto nejprve uctíme původní obyvatele tohoto místa. Ty, kdo tady pobývali jako první. A to je část energie, kterou budeme mít pro tento channeling, jakou jsme minule v Egyptě neměli. Neměli jsme s sebou žádného z domorodců. Tentokrát ano. Rodová linie pokračuje – živoucí krev, se šamankou a jejími slovy, která uslyšíte.

Je tu ještě něco, drazí, o čem jsem v poslední době nemluvil. Chci vám povědět o zkušenosti s channelingem, o níž možná už budete vědět, nebo to možná nebudete chtít vědět, ale pustím se do toho. Když vstoupím do tohoto prostoru, který můj partner vytvořil, nejsem sám. Museli byste znát fyziku multidimenzionality, abyste opravdu, opravdu pochopili, jak doprovod andělských bytostí, těch andělských bytostí, o nichž vám bylo řečeno, že se jich vejdou tisíce na špendlíkovou hlavičku, ve stejnou dobu obsadí celou planetu. To je zásadní aspekt multidimenzionality: neexistuje žádné omezení velikosti. Také mezi nimi není žádná individualita. Všichni jsou spolu. Jsou odděleni a přesto spolu. Jsou jedním a zároveň mnoha. Nejsou lineární ani nejsou ve 4D jako vy. A to jim umožňuje znát vás a vaši duši tak, jako vás nikdo jiný nikdy nepoznal.

Přicházejí se mnou. Je to andělský doprovod, jenž sem přichází a sedí tady s vámi, ve vás a vedle vás. Ukáže se jim část vaší krásné duše, kterou máte, a oni se do ní usadí. Sedí ve vás a jsou velmi tiší, na nic se neptají. A někteří z vás to cítí od okamžiku, kdy začnu mluvit. Někteří už vědí, že jsou tady. A jsou tu z jednoho důvodu. Pokud opravdu chcete přijmout změnu, „aha“ odhalení, nebo dokonce máte záměr se dozvědět ještě víc, pak to je to, co je ve vás aktivuje. Nemusíte prosit Boha, drazí. Protože tento Duch, jemuž říkáte Bůh, ten, jenž stvořil nebe a Zemi, jenž vás všechny osobně zná jménem, bezpodmínečně vás miluje a je připraven vzít každého jednotlivého člověka za ruku, vám zvolna řekne: „Nech mě to vysvětlit.Bez ohledu na to, co si myslíte, že víte nebo nevíte, tato andělská bytost je s vámi – s úplně každým z vás.

Takže, pokud si možná tento večer říkáte: „Rád bych se o tom dozvěděl víc,“ pak byste možná mohli vznést žádost: Drahý Duchu, ukaž mi, co potřebuji vědět, dej mi to, kvůli čemu jsem přišel. Víc než tu krásu, víc než sílu historie původních obyvatel. Něco, co je pro každého z nás něčím osobním.

Není pro to lepší doba než teď, protože jste ochotně souhlasili, že tu dnes budete přede mnou sedět a naslouchat mým slovům. To je v očích Boha velkolepé. Skupina lidí, kteří říkají: „Chci se dozvědět víc o sobě, o tom, co se bude dít na této planetě.“ Možná jste jedním z těch, kdo jsou znepokojeni tím, co se právě teď děje na planetě, co jste vůbec nečekali.

Tolikrát jsem vám k tomu poskytl radu a povím to znovu. Všechno se děje ve správný čas. Není to konec světa, je to začátek světa, o němž jsme mluvili. Stará energie, která je doslova 70 let stará, znovu zvedá hlavu a snaží se převzít moc, protože tato stará energie se bojí vás, pracovníků světla! Bojí se planety, která nechce válku. Bojí se planety, která odmítá cokoli, co stará energie dělá. To je to, co se právě děje.

Měli byste se pro sebe usmát a říct: „Vybral/a jsem si tuto dobu, abych tu žil/a, a teď vím proč.“ Tohle jste vytvořili, tuhle dobu, záměr tady být. V příštích channelinzích zahájím novou tematickou sérii. Budeme v ní mluvit o komunikaci s vaší duší, což je něco zcela nového pro lidstvo. Je to něco, oč jsem před rokem požádal svého partnera, aby představil, a on to udělal. Jde o nový nástroj pro lidi, který se teprve nyní stává použitelným díky světlu, jež sem právě proudí – který je duchovní a tak velkolepý. Je to metafora pro osvícení, změnu vědomí a posun pro celé lidstvo, zejména je to však vylepšení pro staré duše, které jako první vnášejí světlo do světa. A to jste vy všichni, kdo tu sedíte přede mnou.

Znovu opakuji: Duch není ve vzduchoprázdnu a zná každého, je připraven milovat, pomáhat a ukazovat to, co ještě nevíte, ale toužíte se učit. Vrátím se.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Monument Valley 1 - MP3 - 19:11

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE