Monument Valley 3

08.05.2022 15:30

Monument Valley tour – 3. channeling

Tento živý channeling Kryona přijal Lee Carroll v Monument Valley,

Utah, USA, 8. května 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Toto je třetí sezení na této cestě, na které bych chtěl channelovat této skupině o něčem, o čem říkám, že je zcela nové v této energii, co byste mohli nazvat jako „umožnění“ procesu v metafyzice, na vaší duchovní cestě. Už jsme vám říkali, že z posunu přichází něco nového. Tento posun, jímž procházíte, pozvedá vědomí, pokud se to rozhodnete přijmout. K tomu byl navržen. Je to doba, kdy vědomí Země pozvedá samo sebe.

Také jsme znovu opakovali, že to bylo proroctvím pro tento věk spojené s procesem rovnodennosti a v něm se nacházíte. Není to něco, co by přišlo od Kryona, je to něco, co se očekávalo, co jste si zasloužili. Je to váš osud a důvod, proč jste zde na planetě, staré duše.

Požádal jsem andělskost, vlastnosti Ducha, jež s vámi žijí, abyste si to poslechli v takovém světle, které dává smysl. Toto není meditace, ve které si představujeme, že vstupujeme do své duše. Je to něco, co děláme to na různých místech a v různé době s mým partnerem. Je to učení.

Co je to duše? Mnozí to označují za vyšší já. Je to něco, co patří k lidstvu a označuje se to v jiných kulturách různými slovy a jmény. Někteří mluví o tom, že se dotýkáte svého anděla, někteří mluví o vyšším já. Ale to vše je jen odrazem poznání, že existuje něco nad vámi a čím jste vy. Někteří říkají, že se duše nelze dotknout, že existuje mimo vás, na druhé straně závoje a vidíte ji, než se sem narodíte a pak, když odejdete. Já vám však říkám, že je stále s vámi. Chci vám předat pár atributů, abyste to pochopili ještě předtím, než vůbec začneme vykládat, co je pro vás skutečně připraveno. 

Nejprve mi dovolte zopakovat, že duši nedostáváte až tehdy, když přijdete na svět. Pozorovala Zemi, jak se formovala, dávno předtím, než člověk vůbec vstoupil na tuto planetu, dávno předtím pozorovala oceán, který tu už byl a vytvářel skály. Vaše duše tam byla. Vaše duše stále je a vždy existovala. A nyní má vaše duše za úkol vás učit a doprovázet, být s vámi jako s lidskými bytostmi. A v tomto novém věku energie s ní můžete začít komunikovat.

Už jsem vám říkal, že vy jste lineární a že vaše duše je multidimenzionální. Také jsem vám už říkal, že multidimenzionalita je běžnou záležitostí na mnoha místech, chcete-li tomu říkat „místa“. Vy jste však lineární a žijete ve 4 dimenzích. To však neznamená, že zde nejsou zastoupeny všechny ostatní dimenze, všechny jsou tady. Vy si však uvědomujete pouze realitu 4D.

A je mnoho lidí, kteří to stále nechápou, a proto se chystám na chvíli popsat, jaká multidimenzionalita skutečně musí být. Všechno je to za hranicí toho, na co jste zvyklí.

Začneme tímto. Když jste byli dětmi, učili vás, že miliardy lidí mohou současně vyslat modlitbu k Bohu a Bůh je všechny může slyšet, že Bůh vás zná a může vás slyšet odděleně od ostatních. To je příklad multidimenzionálního zdroje, ale sahá to ještě dál. Co kdybyste měli 5 nebo 6 přátel a všichni by přišli na večeři ve stejnou dobu? A vy byste dali znamení a všichni najednou byste začali mluvit, všichni najednou. To by nefungovalo, alespoň ne v lineárním světě. Už při dvou lidech je to těžké, kdyby vám dávali instrukce a vy byste se snažili poslouchat oba najednou. Dokonce u dvou lidí je to těžké! Lineární člověk se dokáže soustředit vždy jen na jednu věc!

Teď můžete namítnout: „No, já zvládám víc úkolů najednou.“ Ale to je zvládání úkolů, já však mluvím o komunikaci. Možná řeknete: „No, pravidelně mám během dne puštěné dvě nebo tři televizní stanice na rozdílných kanálech a sleduji je všechny.“ Ne, nesledujete. Posloucháte jen jednu a ta druhá je jen hlukem. Pak posloucháte tu druhou a první je jen hlukem. Jen jednu v určitou dobu. To je vaše hranice, takové je lineární stvoření.

Kromě toho jste ve vaší realitě zvyklí na určité věci. Když někdo stojí vedle vás a mluví s vámi, nasloucháte mu a rozumíte mu. Když od vás někdo stojí dál, slyšíte ho hůř. Pokud se přesune na úplně jiné místo, neuslyšíte ho vůbec. Je to lineární, a tak funguje vaše realita. V multidimenzionální realitě ho slyšíte velmi jasně pokaždé, když mluví, bez ohledu na to, kde je. Nedochází k utlumení hlasitosti způsobené vzdáleností. V multidimenzionalitě nečiní vzdálenost žádný rozdíl. Tady je jedna věc, o které fyzici vědí. Objevili něco, co je udivuje a stále se pokoušejí to pochopit. Vědí, že když máte nějaký objekt na Zemi a nějaký objekt řekněme na Marsu a oba jsou propletenými (entanglovanými) objekty, mohou spolu vzájemně komunikovat. Když se dotknete jednoho, druhý se pohne. Neexistuje žádná vzdálenost ani zpoždění. Tohle je multidimenzionalita. Říkám vám o tom, abyste mohli dát svolení pro věci, které se vám chystám říci.

Vyvozujete si další domněnku, předpoklad. Čím déle žijete, tím těžší je vzpomenout si na své nejranější vzpomínky z dětství. To znamená, že vaše vzdálenost v čase je také součástí vaší reality. „Nedokážu si vzpomenout, bylo to příliš dávno. Zeptejte se mě na něco, co se stalo včera, na to si lépe vzpomenu.“ To je lineární. Co když vás vezmu na určité místo? Co kdybyste se odebrali na určité místo? Co kdybyste měli přístup k místu, kde je vše, co jste kdy a kde zažili, uspořádáno jako knihovna záznamů, kam můžete vejít, vytáhnout si z regálů, co chcete, a přečíst si to slovo za slovem? Co kdyby to bylo i ve formě videa a vy byste ho mohli vytáhnout z police přehrát si ho, jako kdyby se to stalo včera? To by byla multidimenzionalita.

Takže vám dám první věc, ke které můžete mít přístup, když vstoupíte do energie své duše. Nežádám vás, abyste tam vstoupili hned teď, i když někteří možná ano, protože je to pro vás tak úchvatné, tak tajemné, tak vzrušující. Je tam vaše akášická kronika. Všechno, co se kdy stalo.

Pojďme pokročit dál. Je tam všechno, co se kdy ve vašem životě stalo, ode dne, kdy jste se narodili. Můžete vstoupit do té knihovny, můžete si zopakovat každý den, poslechnout si, co jste říkali a co jste dělali, jací jste byli, jak jste vypadali, můžete vidět své rodiče. Všichni, které jste milovali a ztratili, jsou na určité úrovni ve vaší duši. O tom vám povím v další lekci. Ale v tom videu je budete mít. Co kdyby to video bylo holografické? Co kdyby to byla další vrstva, virtuální video? Co kdyby se proměnilo v pokoj, v němž byste byli, viděli se a viděli možná své rodiče a bylo by to tehdy, když se vrátili s vámi domů z porodnice, kde jste se narodili? Tak živé to je, je to tam. Čas z toho nic neubírá. To je tento život.

Mnozí z vás jste pochopili, že systém vaší duše zahrnuje mnoho životů coby člověka na Zemi. To je téma, které nepatří jen vyznavačům ezoteriky. Patří k prvnímu organizovanému náboženství na této planetě nebo k náboženství, které samo sebe pojmenovalo podle svého mistra. Základem byl však hinduismus o stovky let dřív. Téměř polovina planety stále věří ve víc životů. Je to intuitivní. Začnete se rozpomínat a chápat. Věci z minulých životů jsou tak přítomné, že si je někdy přinesete přímo do tohoto života. Proto se hudebníci stávají hudebníky. (Kryon se směje.) Umělci se stávají umělci, protože některé věci procházejí závojem inkarnace a pak je děláte znovu a znovu. Existuje pro to tolik příkladů.

Pojďme se tedy podívat na tu knihovnu záznamů. Jsou tam vaše minulé životy na této planetě, jsou tam všechny, v téže knihovně, stejně živé jako něco, co se právě stalo před chvílí. Jsou pro vás přístupné, pokud tam vejdete skrz svůj záměr: Drahý Duchu, rád bych tam šel a našel něco, co právě teď potřebuji.“ Co by to mohlo být, co právě teď potřebujete?

„Kryone, říkáš nám, že tam můžeme prostě vejít a dolovat akášické záznamy jako horník?“ Můžete tam jít a získat něco jako zlato, které pro sebe potřebujete. Vše, co jste kdy dělali v minulých životech, je nyní dostupné v tomto životě. Věděli jste to? Takové je nastavení (set up). Teprve teď můžete vidět, jak mocné by pro vás mohlo být chodit tam pravidelně a zkoumat. Co to je, co byste mohli chtít? Drahý Duchu, mám problém s tím a oním. Ale vím, že v minulých životech jsem je neměl. Vím, že jsem tehdy existoval bez jakýchkoli problémů.  Drahý Duchu, pomoz mi vrátit se do toho záznamu a popadnout tu část sebe sama, jež je mnou, jen je však mým minulým já, a přinést ji do mého současného já. Můžete to udělat? Odpověď je ANO.

To vše je součástí učení, jež vám nyní přináším. To, na co jsem odkazoval po celá desetiletí, je konečně přímo před vámi. Je to proveditelné a možné, když se to naučíte. „Drazí andělé na těchto místech, poskytněte záblesk poznání těm, kdo to právě teď potřebují, že to všechno je skutečné. Nečiňte to složité ani frustrující.“ Vzpomeňte si, co jsem vám řekl, že pokud s vámi něco z toho souzní a vy si říkáte: „Ach, to bych chtěl, to bych opravdu chtěl,“ pokud vás něco takto oslovuje, pak večer jen řekněte Duchu: Drahý Duchu, chtěl bych vědět víc v takové míře, s jakou jsem schopen tyto věci pojmout. Ukaž mi synchronicitu učení, dej mi poznat, co by pro mě mohlo být možné. Nečekám to hned teď, ale chci o tom vědět víc. A to se pak začne dít, protože jste vědomě vyjádřili svůj záměr, aby se to stalo. Duchovní věci, které jsou takto zamýšleny, budou zodpovězeny. Žádosti, které takto nejsou zamýšleny, zodpovězeny většinou nebudou. Je to proto, že Duch touží po spojení s vámi, po vašem soucitu a laskavosti k sobě samým, avšak především po uznání nebo víře, že všichni máte svého vyššího anděla, jenž je připraven a ochoten vám s těmito věcmi pomoci. Toto je váš akášický záznam. Je to záznam, který vás zavede zpět do všech vašich minulých životů. Je to hodnota, zlato, vaše zlato, ta největší věc, o níž vám říkáme, že je tady.

Pokud je však vaše duše věčná, nemá začátek ani konec, co myslíte, existuje možnost, že už jste tohle všechno dělali dřív na jiné planetě? (Kryon se směje.) Páni, jaká to myšlenka! Knihovna pro tohle je tam také. Ale k této části je trochu těžší se dostat a důvodem je to, že co opravdu potřebujete vědět pro váš současný vzestup, pro současný status osvícení, pro delší život, je „zabaleno“ ve vás jako v člověku na této planetě. I kdybyste prožili tisíce životů, tohle je těžiště učení. A láska Ducha to ví. A tak je mnohem obtížnější dostat se do jiných míst a do jiných knihoven. Ale je tam všechno. Jsou tu dveře, možná dokonce opatřené zámkem, které říkají: Ještě ne, nejdřív studujte to, co potřebujete vědět o sobě a to ostatní bude přidáno ve správnou chvíli.“

Jak tohle všechno vnímáte osobně? Je to pro vás příliš divné? Nemělo by být, alespoň ne pro probouzející se starou duši. I když přesně nevíte, co se s vámi děje. Drahý Duchu, právě teď mám problém. Drahý Duchu, právě teď potřebuji poznat svou duši, vstoupit do své duše. Opravdu potřebuji něco, o čem ani nevím, kde to je a jak to udělat. Prosím, přines mi to teď, protože to je to, kým jsem byl a zasloužil jsem si to. Zasloužil jsem si to pro dnešek.“ To je to, co je teď možné.

Já jsem Kryon, zamilovaný do vás všech a do celého lidstva, jež se teprve začíná probouzet. Staré duše se však probouzejí jako první, protože budou učit ostatní. Ne v kurzech, ne pomocí knih, ale v tom, jak se chovají a co se jim děje. Ostatní to uvidí a případně se budou ptát, jak to děláte. V tom je to učení, stejně jako se to dělo v této zemi. A děje mezi prastarými (domorodými národy). Povídají si, zpívají a vyprávějí příběhy. A to je to, co budete také dělat svým vlastním způsobem v tomto životě i ve všech dalších, které budou následovat.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Monument Valley 3 - MP3 - 30:09

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE