Můžeme ovlivňovat Akášu?

03.08.2022 21:01

Můžeme ovlivňovat Akášu?  

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 3. srpna 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Mnozí z vás si kladou otázku: „Jak velký vliv mám?“ A kladete si tuto otázku ve vztahu k sobě samým, nejen k planetě. Někteří ezoteričtí myslitelé říkají: „Jak moc mohu ovlivnit zátěž, se kterou jsem sem přišel?“ Tohle je dnešní téma a zahrnuje to, čemu se říká Akáša. Pokud jste o tom dřív neslyšeli, je to v dnešní době velmi populární téma – dokonce i psychologové si začínají uvědomovat, že se člověk rodí s určitými vlivy, které jako by byly vypáleny do jeho vědomí, aniž by pocházely z jakýchkoli zážitků na planetě. Rodíte se s určitou osobností, která se pak také formuje tím, co prožíváte.

Pokud jste ezoterický myslitel a možná věříte v minulé životy, jako v to věří asi dvě třetiny lidstva, pak si uvědomíte, že existuje systém zvaný akášický záznam. Zdá se, že to, co se stalo v minulých životech, s vámi přichází do následujícího života. A má to svůj důvod. Někteří to nazývali karma a my jsme vám řekli dříve, že je to něco, co můžete v nové energii zcela propustit, protože už to nepotřebujete. Ale stále máte Akášu. A Akáša je to, co jste zažili v minulých životech a co si pokaždé přinášíte s sebou. V minulosti to mělo svůj důvod, abyste se s tím vypořádali nebo dělali něco jiného, abyste to propustili. Takto o tom lidé po staletí uvažovali. To se nyní začíná měnit. Jsou lidé, kteří budou kritičtí k tomuto prohlášení a řeknou: „Ne, to jsou základy určitého druhu ezoterických axiomů, které se nikdy nemění.“ Drazí, mění se, protože vy sami se měníte. Když se energie vědomí stane laskavější a je před vámi posun planety, vidíte, jak to mění to, co jste se učili. Co vám teď řeknu, už jsem řekl dřív, ale musíte to slyšet znovu.

Jak můžete ovlivnit karmickou zátěž, kterou si s sebou nesete? Někdy toto břemeno ovládá váš život a ani si to neuvědomujete. Můžete trávit život za životem ve smutku nebo zemřít v raném věku. Pak se vrátíte a moc od této planety neočekáváte, moc se neusmíváte, jste vážní a čekáte, kdy se zas něco (zdánlivě) neodvratného přihodí. A to je právě to, s čím přicházíte. Může to být něco, co s vámi řeší vaši rodiče, učitelé a dokonce i duchovní vůdci: jak se dostat za hranice toho, co se zdá být vypálené do vědomí, když přijdete na Zemi? To je akášický záznam. Jak moc ho můžete ovlivnit?

Co vám o tom dál řeknu, je známo starým Mistrům: máte zásadní vliv – svou Akášu můžete zcela ovlivnit! Chci vás vzít na jedno místo v Indii, konkrétně do Varanásí. Po stovky let se učí o karmě, Akáše. Lidé vědí, že když půjdou k řece Ganga a vykoupou se tam, podle jejich víry mohou ovlivnit to, co si sebou přinesli při narození, Akášu, karmu, a do určité míry se od ní osvobodit. Mohou tak pokračovat ve svém životě znovu, nebo to v příštím životě může být jiné. Jinými slovy, je to jejich víra, o čem teď právě mluvím. Těm, kdo jsou kritičtí vůči tomuto poselství a kdo pochybují, že máte moc nad akášickou zátěží, kterou jste si přinesli, říkám: Toto není Kryonovo prohlášení, ale je založeno na historii. Je již součástí systému víry milionů lidí. Může to však být pro vás novinka. Jak moc můžete ovlivnit něco, o čem jste přesvědčeni, že je vaší součástí a nikdy nezmizí?

Odpověď je následující: Toto je nová energie na planetě, o které často mluvím. Začínáte vidět změnu v tom, co někteří nazývají kvocientem světla a temnoty. Právě teď, zatímco předávám toto poselství, ti, kteří to možná poslouchají poprvé, se zeptají: „O čem to mluví? Je tady válka! Dlouho nebyla žádná válka a teď tu najednou zase jedna je. A Kryon říká, že se světlo rozjasňuje?“ Zopakuji znovu pro ty, kdo to neslyšeli: Není zajímavé, že máme najednou válku? Kdo to čekal? A odpověď zní: Válka přichází od těch, kteří nás chtějí zatlačit zpět – kteří chtějí zatlačit vás a nás jako vaše rádce a průvodce do velmi staré energie válek na této planetě. Je to starý kruh času, který právě vidíte. Ale také vidíte, jak na to reaguje planeta, to je něco naprosto nového. Sledujete to, vnímáte to? Pokud jen sledujete zprávy a vidíte hrůzu války, uniká vám to. Děje se něco mnohem většího. Tato nová, jasnější energie je plná soucitu a laskavosti jako nikdy předtím. Svět se začíná vnímat spíše jako rodina než jako divní jedinci z cizí kultury s cizím jazykem. Internet v tom opravdu pomohl. Ale víc než to, nyní dochází ke sbližování, koherenci vědomí, kdy se na sebe díváte a vnímáte se naprosto odlišným způsobem než kdykoli předtím. A s tím přicházejí nové nástroje.

Sada nástrojů, o které mluvím, začíná rozkvétat v každé lidské bytosti. DNA se mění, jak jsme vám řekli dříve. Někteří z vás to začínají přijímat, uvědomovat si to a posouvat se s tím vpřed. Jiní, kteří cítili: „V mém životě není nic možné. Nemohu změnit, kdo a co jsem.“ začínají mít tušení, že potřebují změnit názor a že by v sobě mohli mít sadu nástrojů, kterou předtím nevnímali. A to máte, opravdu máte! A součástí této sady nástrojů je, že můžete zcela a úplně změnit cokoliv, s čím jste přišli a co mohlo ovlivnit to váš život.

Další otázka od vás – vím, kdo to poslouchá – zní: „Dobře, věřím, že je to pravda. Ale jak to mám udělat?“ Lidé v Indii by odpověděli: „Zajděte na určité místo a udělejte určité věci.“ Jsou to proveditelné věci. Nemusíte však kvůli tomu jezdit do Indie a koupat se v řece Ganze. Dokonce i tyto věci jsou omezené ve srovnání s tím, co můžete dělat dnes.

Chtěli byste propustit karmické věci a akášické vzpomínky, které jsou pro současnou dobu nevhodné? Dáváme vám k tomu příklady, Kruh dvanácti dělá totéž (stejné věci). Já vám však povím, že ve vašem záměru je tak velká síla! Pokud máte skutečný zájem, můžete tento proces zahájit. Váš záměr udělat to, je považován za povolení změnit to, co je ve vaší DNA. Protože tam je to uloženo. Věděli jste, že části vaší DNA přicházejí s vámi z minulých životů a nesou určité věci, jako je třeba akášický záznam? Co s tím uděláte?

„Drahý Duchu, mým záměrem je propustit věci, které už v tomto životě nepotřebuji.“ Dokážete to vyslovit? „Drahý Duchu, právě teď se zbavuji všech věcí, které mě nevedou k soucitu a laskavosti a brání mi v radosti a míru. Drahý Duchu, já jsem zodpovědný za svou vlastní biologii. Spolu se svou duší propouštím všechny nevhodné věci, které mi stojí v cestě radosti, míru, soucitu a štěstí po zbytek mého života. Teď mám tu moc, sílu a schopnost a dělám to přede všemi, kdo se chtějí dívat. Měním svou DNA. A s tím prohlašuji novou lehkost ducha a nový druh laskavosti k sobě sama, která se objeví. Laskavost, kdy se na sebe mohu podívat do zrcadla a říct: Jsem skutečně krásný/krásná v očích Všeho, co je. Protože mám v sobě Boha. A už nemusím nést kámen, který by mě stahoval zpátky. Já jsem to já jsem."

Toto je vaše současná síla – zmocnění, o kterém vám říkáme, že je nové, jiné a patří vám. Je to vaše rodová linie a je to důvod, proč jste přišli. Gratuluji, drazí, k tomu, čím se stáváte.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Influencing the Akash. Can we do it? - MP3 -  min. 13:24

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.