Načasování posunu

04.05.2022 22:05

Načasování posunu

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 4. května 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Jsem si tolik vědom všech těch duší, věčných duší, které se dívají, poslouchají (a čtou) právě teď. Čtyři výukové channelingy, které se představí tento měsíc, mají stejné téma, a to téma je Načasování. Načasování je tak velké téma a má tolik atributů a úrovní! Už v dřívějších channelinzích jsme mluvili o načasování vašich inkarnací, ale je toho víc.

Pokud se zajímáte o svůj vlastní proces – kolikrát jste byli na Zemi, v čem je rozdíl a jak to funguje – na to vše už se zaměřily předchozí channelingy a všechny jsou pro vás dostupné na webových stránkách Kryona. Před mnoha lety jsem svému partnerovi řekl, aby všechny channelingy zpřístupnil. Tyto čtyři channelingy jsou trochu odlišné od informací, které jsme prezentovali, dnes je však všechny spojíme dohromady. 

Načasování. Uvědomujete si, že právě teď, zatímco posloucháte tato slova, je načasování dokonalé? Jestliže posloucháte tato slova a vnímáte cosi, co říká: Rád bych toho slyšel víc, je to dokonalé. Je to energie, která tu je přítomná. Chci vám ukázat a promluvit o načasování, dokonce i o načasování týkajícího se vás, kdo tohle právě teď posloucháte. Můj hlas není jen můj hlas, nese s sebou něco jiného: pozvání, soucit, uznání, lásku. Je to energie, která je právě teď vysílána do pole a zůstává, zůstává a zůstává, takže nezáleží na tom, kdy to nějaký člověk poslouchá (nebo čte) – bude ji vnímat. Tohle je multidimenzionální aspekt načasování.

Ocitnout se na správném místě ve správný čas – pomyslíte si, že to musí být jedinečný okamžik ve vesmíru, že neexistuje jiný čas, kdy by se to mohlo stát. Tohle není nezbytně pravda. Povíme vám o tom i v této sérii čtyř channelingů. Příští týden budeme mluvit o načasování, které by vás mohlo zajímat, a já bych rád, abyste o tom věděli víc. Bude to přístupné pro kohokoli. A tady je téma, které budeme probírat příští týden. Bude to o tom, co se děje na Zemi, proč je tu rozdíl, zda se historie skutečně opakuje. Ale dnes, právě teď, vám budu povídat o načasování toho, kde se nacházíte ve vašem světě, v lineárním světě, ve kterém žijete, s datumy a časem. Narodili jste se v této době, kterou nazýváme posunem.

Pokud je pro vás novinkou tento výraz nebo cokoli z toho, o čem mluvím, hovořili jsme o tom mnohokrát a pokud budete chtít, prostudujte si precesi rovnodennosti, prostudujte si to ve více sumarizující formě – v mayském kalendáři. (Mayové) vytvořili něco, co nazvali kalendářem tvoření, každý zahrnuje zhruba 5 125 let. To korespondovalo s precesí rovnodennosti, což je kolébání Země, jež má cyklus dlouhý 26 000 let. Kalendáře uvnitř tohoto cyklu, mnoha cyklů, jsou tím, co Mayové objevili ze svých observatoří, z pozorování hvězd, avšak jejich předpověď byla, že v roce 2012 budou muset sundat tento kalendář ze zdi a bude to konec jejich dlouhého, opravdu dlouhého počítání. A zavěsí nový kalendář. Nebyli však jediní, mnoho dalších domorodých kmenů předpovědělo posun, změnu vědomí, což bude potenciál, kdy lidé budou moct udělat cokoli na základě své svobodné volby. Avšak mayský kalendář byl trochu jiný, protože mluvil o potenciální změně lidstva, jinými slovy o vědomém posunu veškerého vědomí po celém světě. Jemném posunu, který však nakonec povede k vyššímu vědomí po celém světě. Už k tomu míříte. Budeme o tom víc mluvit příští týden.  

Avšak otázka precese rovnodennosti se týká tohoto načasování a posunu energie. Nastalo to 21. prosince 2012. Jsou tací, kteří řeknou: „No, tehdy to začalo.“ Ale ve skutečnosti to tehdy nezačalo, začalo to o 18 let dřív a bude to trvat dalších 18 let poté. Takže říkám, že jste zrovna uprostřed, a ještě pár let zbývá. A toto konkrétní 36leté okno v sobě obsahuje energii, která se naprosto liší od jakékoli energie, která kdy byla na této planetě. Rozhlédněte se kolem sebe. Pozorujete, že se objevují zvláštní a podivné věci ve vašich zprávách? Odpověď zní, ano. Dějí se věci nepodporované vědomím planety. Říkali jsme vám o tomto posunu už mnohokrát, že je zvyšováním světla na planetě. Je to metaforické, nejde o osvětlení, znamená to vyšší vědomí. A vědomí, které tu vždy bylo, které bylo temným vědomím, vědomím války, se začíná zmenšovat. Můžete namítnout: „Počkej chvilku, zastav se na chvíli, dokonce zatímco předáváš tento channeling, probíhá válka. Jak to můžeš říkat?“ Řeknu vám, jaká je na to odpověď. To je to, na co bych rád, abyste se podívali. Temnota nízkého vědomí je stále na Zemi a bude kolem sebe kopat, řvát a ječet a dělat cokoli, aby zabránila světlu se tu šířit. Vidíte to, vidíte něco, co vám v tomto okamžiku, v tomto časovém bodě připadá jako rok 1943? Odpověď zní ano. Chápete, o čem mluvím? Stará energie na této planetě, ať už je ve vládách, mezi vůdci nebo jedinci – na tom nezáleží – bude kolem sebe kopat a řvát, když vidí, jak začíná přicházet světlo a začíná měnit poměr mezi světlem a temnotou. Proto se budou dít všechny možné věci, začne se odhalovat korupce, různé nevhodné věci a bude se o nich jednat a věci, které tu vždy byly, se začnou měnit. Předsudky, které tu vždy existovaly, bigotnost, která tu vždy byla, se začnou zveřejňovat a budou se muset změnit. Temnota, temná energie, která vždy byla v popředí a byla na to hrdá a neskrývala se, se bude muset schovat. Všechny metafory, drazí, vám říkají, že světlo vítězí a vy to můžete vidět na reakcích lidstva

Je tu 36leté okno, které ukazuje atributy právě tady v této precesi rovnodennosti, jež skončí zhruba v r. 2030. A v tomto 36letém okně jste už udělali pokroky, děláte je teď, je tu však víc příležitostí mezi dneškem a koncem tohoto okna, které umožňují větší změnu, příchod vynálezů, objevů. Tohle je doba pro objevy, drazí. Je to doba pro úklid, drazí. Je to doba, abyste si zjistili a stanovili, co chcete. Nejen jako jednotlivci, ale v jednotlivých zemích, po celé planetě, co chcete. A to také zahrnuje větší, hlubší uvědomění vašeho partnerství – vašeho partnerství s Gaiou. Co jste udělali s planetou, co můžete udělat pro uvedení věcí na planetě do pořádku, co můžete udělat pro udržení tohoto partnerství s integritou. To je jedna z mnoha věcí.

Vztahy mezi vámi, jeden k druhému – co si myslíte, že je vhodné a přiměřené, co v minulosti mezi lidmi, ve společnosti ani v kulturách neexistovalo? Tohle bude také bráno v úvahu. I církev samotná bude podrobena otázkám. Tohle je také něco, o čem jsme mluvili dokonce už v r. 2013. Tyto věci se začínají dávat do pohybu a vy to můžete vidět. Dávají se do pohybu pomalu, drazí, nedívejte se na to, co se stalo tento týden nebo minulý týden. Rozhoduje to, co lidstvo dělá. Podívejte se na to z širšího kontextu, podívejte se na dobu před dvaceti lety nebo pětadvaceti lety a pak se podívejte na dnešek. Podívejte se na současné reakce na to, co se děje na planetě a jaké byly reakce před 30 nebo 40 lety. Shledáte, že je to velmi, velmi odlišné. To je to, o čem mluvíme. Povzbuzujeme vás, abyste pokračovali ve věcech, které právě teď intuitivně zpracováváte. Tolik z vás má už dlouho individuální projekty, o kterých jste si mysleli, že je třeba podniknete, nebo jste je dokonce i zkusili v minulosti. A když jste tyto projekty zkusili, možná nefungovaly. Teď nastal čas – načasování, to je to, o čem mluvíme. 

Načasování. Dnes je odlišná energie, než jaká byla dokonce i za poslední dva roky. Energie teď může být správná a zralá s příslibem pro věci, o kterých přemýšlíte, možná o léčebném centru, knize, kterou chcete napsat, nebo o věcech, které jste chtěli udělat ve svém osobním životě, které je třeba udělat. Teď je ten správný čas. Nebude lepší čas, než je tento, zejména pro staré duše, které to právě teď poslouchají, které si uvědomují to, co jsem právě řekl a vzbudilo to jejich zájem, protože hovořím právě k nim. Nastal čas udělat tyto věci, o nichž víte, že je udělat máte, které pomohou ostatním. Ať už jednu po druhé nebo ve skupinách, aby pomohly ostatním. Nikdy nebyl lepší čas, abyste mohli oslovit tolik lidí skrz sociální média. Můžete říct: „No, nebudou se zajímat o to, co mám ke sdělení.“ Ach, možná byste byli překvapeni, vy moudří, existuje zájem o kohokoli, pokud najdete ten správný klíč, jenž vám pomůže. Budou jiní, kteří budou potřebovat pomoct. Potřebují pomoc a chtějí vědět, co děláte. Celý tento channeling se týká načasování pro vás na Zemi v tomto okamžiku. Je toho tady tolik, drazí, tolik je toho tady pro vás.

Já jsem Kryon, zamilovaný do vás všech. Světlo vítězí, sledujte to.

A tak to je.

Kryon

 

Zdroj: www.kryon.com – The Timing of The Shift – MP3 -  min. 16:33

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE.