Načasování Stvoření

12.08.2012 21:49

 

 

Tento živý channeling byl předán při havajské plavbě 12. srpna 2012

Poselství Kryona přijal Lee Carroll

Tento channeling byl několikrát upraven [Leem a Kryonem] pro lepší porozumění čtenářů. Často se stává, že živý channeling má v sobě energii, kterou psané slovo nenabízí. Proto Vás zveme, abyste si užili tuto vylepšenou zprávu předanou na Havaji v roce 2012.

 


 

Zdravím Vás drazí, Já jsem Kryon z Magnetické služby. Tady by neměl být důvod pro úzkost, kterou můj partner může cítit během channelingu, jako je tento. Stokrát seděl na židli jako je tato a použil portál, kterým vchází Vyšší Já, aby přijal čisté a jasné poselství od posla, který je mu tolik známý… A přesto úzkost cítí - jako vždy, když se nachází ve stínu hor Lemurie (Hawaii). Poznává tuto energii, ale nedokáže rozpoznat věci jemu skryté, věci ukryté v jeho Akáše.

A tak energie, ve které právě sedíte, je správná pro informace, které si přeji přinést, a které přinášejí určitou úzkost mému partnerovi, ale to jen z toho důvodu, že je tu doma a jeho Akáša to poznává. Pro ty, kteří tento přenos poslouchají nebo čtou, řekneme Vám, kde sedíme, abyste lépe porozuměli. Zaprvé - jsme na vodě. Ale právě teď se loď nehýbe (je v přístavu). Předcházející channelingy na palubě tohoto plavidla se mému partnerovi předávaly lehčeji, když on a ostatní byli v pohybu (loď se plavila). Tím chceme říct, že se tu nenachází žádný element uzemnění (úplné odřezání od pevniny). Ale právě zde a teď, se plavíte a zároveň jste ukotvení, což může vypadat jako rozpor. Můžete říci, že jste uzemnění tím, že jste v nehybné přítomnosti Křišťálové mřížky. Tato kombinace vytváří jedinečnou energii, protože voda zrcadlí a tak se jí tato energie velmi podobá.

Dnes je to zrcadlová energie minulosti, reflexe ohledně historie Vás a té Vaší části, která mohla hrát roli na tomto místě, kde teď sedíte, „ve stínu hor Lemurie“. Kdybych Vás mohl vzít nazpět do těch starých časů, nenacházel by se zde přístav. Jak už jsme předtím vzpomněli, vrcholy těchto hor byly vyšší, mnohem vyšší než jsou teď. Když zde nastala geologická anomálie okolo „horkého bodu“ (hot spot - vlastnost horského řetězce Havajských vrcholů), která vytvořila „vydutí“ v zemské kůře a vytlačila tento vrch výše – ne úplně z vody, ale dost na to, aby vrcholky, které dnes nazýváte Havajské ostrovy, byly nepřetržitě pokryté sněhem a ledem. Zde v Lemurii se vytvářely i ledovce (vysoké až 30 000 stop) a na těchto vrcholech byla odvedena práce, kterou považujeme za posvátnou. Dnes to tu vytváří úplně jiný pocit vzhledem k tropickému podnebí. Tehdy dávno tu byla ZIMA!*

A teď můj partner dostane o sobě informace, které ještě neví. A snad se kvůli tomu něčeho obává. Ani dnes totiž nemá rád, když mu je zima. Doteď dělal stále taková životní rozhodnutí, doslova během jeho stovek životů, aby se už nikdy nemusel ocitnout v situaci, kde by zažil mrazivou zimu. Zná životy, které mu už jasnovidci ukázali - kde se nacházel a co tam dokázal, a dokonce mu byl ukázán i jeho příští život, kam půjde! V žádném z nich nebyly mrazivé zimy právě kvůli tomu, co se odehrálo zde v Lemurii. Můj partner, ten co právě sedí na stoličce, Lidská Bytost, která je Lemuřanem, a na kterou hledíte, byl poslem. A prací posla v Lemurii bylo běhat nahoru a dolů těmito horami z míst, kde nebyla až taková zima, do těch nejvyšších horských míst, kde byly zprávy potřebné. Tehdy to byl jediný způsob komunikace. Takže mu byla neustále zima. Na tomto ostrově se nacházejí místa, která dodnes nenavštívil právě z tohoto důvodu. Cestičky mu přinášejí mnoho vzpomínek o tom, jak se necítil dobře a nese se to přes jeho Akášu. Od této minulosti, kdy byl Lemuřanem, až do dnešní doby. A teď víte, proč je „teplomilným člověkem“. 

Dny Lemurie

Energie Posunu je teď připravená odhalit vám mnoho věcí o této planetě, o Lemurii a o tom, jaké věci tu vyšly najevo. Zdá se, že každým rokem se komunikace na Křišťálové mřížce pročišťuje a tedy umožňuje předávání přesnějších informací, abyste lépe pochopili plán, který se zde odehrál a kdy proběhl.

Tento posvátný plán byl vytvořen na jiných místech už velmi dávno. Je to galaktický plán a postupně gradoval na stav energie, kde se začal týkat i Vás. A tak právě na tomto místě začalo něco velmi odlišného od jiných míst planety. Tento posvátný plán byl přinesen na Zem a byl „celoplanetární“. Ale toto místo bylo izolované a tak plán dozrál takovou rychlostí, že byla vytvořena civilizace, která se nemohla vyskytnout na žádném jiném místě. Byla omezena na tuto horu a lidé, kteří tu žili, nemohli odejít. A tak doslova přešly tisíce roků, než byl tento vrch vytlačen z vody a žila na něm civilizace, což pomohlo doslova vytvořit to, co my nazýváme semínka duší (z) Jeskyně Stvoření

Je mnoho Lemuřanů, kteří se probouzejí na této planetě a jsou to Staré Duše, které mají za sebou život na této hoře - a ti, kteří jsou dnes na stoličce, patří mezi ně. Vy (sedící ve skupině před Leem) to určitě na určité úrovni pocítíte; už to cítíte. Některé věci jsou ukryté v plánu této planety, včetně skutečného vědomí samotné Gaii, které má co dělat s vámi. A teď jsem ukázal svému partnerovi, co jdeme dělat a on začal být ještě víc znepokojený. Začíná být nervózní, neboť se bude mluvit o historii a datech a konceptech, které doteď ještě neviděl. Chce, aby tyto informace byly správné, přesné a pravdivé, podle vjemů, které dostane. A proto mu říkám: „Prostě zůstaň čistý (jasný). Slova se objeví perfektně. Vyjdou ven logicky, protože tohle je slib a vždy byl, že syntéza multidimenzionálního bytí - energie, zvaná Kryon - splyne v soutok myšlenek a energie, který vytvoří třídimenzionální strukturovanou konverzaci. Toto je jeho dar – precizní a uzemněný překlad Ducha.

Časová osa

Přejeme si opět vám předložit časový plán osetí této planety a uctít vaše duchovní rodiče, které nazýváte Plejáďany. V minulosti to bylo matoucí, takže Vám nejen podám informace o časovém plánu, který Vám pomůžeme rozebrat puzzle z předcházejících channelingů, ale také Vám podám fakt, o kterém jsme doteď ještě nehovořili. Fakt potřebný na vysvětlení něčeho na této planetě – otázky, která nebyla nikdy položena. Je to jedna z mých specialit, přinášet na povrch věci, na které nikdo nemyslí kvůli 3D předpojatosti ohledně toho, jak se věci mají. Před časem jsme říkali, že přibližné zasetí této planety duchovním osvícením proběhlo asi před 200 000 roky. Ale před několika lety jsme Vám také řekli, že Lemurie je jen 50 000 let stará a že byla „oseta“ právě zde na Havaji. Také jsme Vám řekli o tom, co se odehrálo před 100 000 lety (tedy správně by to mělo být 90 000 let). Tato oznámení si navzájem odporují, pokud si myslíte, že popisují totéž. Ale tak to není. A tak začneme pomalu. Otázka, která nebyla nikdy položena, je tato: „Jak je možné, že na této planetě je jen jeden druh Lidské Bytosti, když jsou desítky druhů ostatních savců? Jaká změna v evoluci lidí to způsobila?“

Účast Plejáďanů

Když Plejáďané poprvé navštívili Zemi - asi před 200 000 lety - lidstvo bylo skupinou stejně mnohotvárnou, jako každá jiná evoluce na planetě. Savec, nazývaný člověk, měl mnoho druhů. Platí to, co pro jiné druhy savců dnes - mnoho druhů zaručovalo přežití. Nacházelo se tu až 26 druhů lidí. Ale ještě předtím, než přišli Plejáďané, se toto číslo časem zmenšilo na 17 (běžným evolučním procesem). To pro Plejáďany představovalo jistý rébus - aby tehdy mohli osít planetu, potřebovali, aby se DNA změnila tak, aby umožnila duchovní Plejádský doplněk. Byl potřeba jen jeden druh člověka z celého lidstva – přesně ten, který se tu nachází dnes a který má v sobě „DNA kosmu“. Tento druh člověka už nemá tolik podob jako jiní savci na Zemi. Je tu pouze jedna podoba a tou jste dnes vy.

A proto jste evolučně unikátní v porovnání se vším, co kolem sebe dnes vidíte. Tento proces vytvořil Lidskou Bytost s 23 chromozómy, přestože všichni ostatní savci mají 24 chromozomů. Splynutí vašich DNA částí tak, aby se vytvořilo 23 chromozómů, bylo díky Plejádskému prvku. Díky Plejáďanům, kteří přišli a dali Vám svou DNA. Během tohoto procesu se současně odehrálo mnoho dalších věcí.

Když se farmář rozhodne pěstovat kukuřici, obhlédne si pole jiným způsobem než člověk, který se jí chystá jíst. Protože ten, co jí bude jíst, by se ptal: „Kdy bude kukuřice k jídlu?“ A dostal by odpověď: „Až bude stonek dost vysoký, až se kukuřice nasbírá, až se uvaří a až bude servírovaná na stole.“ Takový by byl příběh kukuřice pro konzumenta. Začíná sběrem vzrostlé kukuřice. Ale farmář má jiný pohled. On si obhlíží pole, které musí být zoráno a pohnojeno – a to pravděpodobně několikrát zopakováno, aby zem nadýchala dost dusíku a byla připravená. Možná by ji nejprve zasel a pak použil semenáčky a znovu je zasel, však ten příběh znáte. Takže farmář by měl úplně jiný příběh kukuřice.

A tak máme přinejmenším dvě otázky a dvě odpovědi. Který je ten pravý začátek kukuřice? Ten co jí bude jíst, vám odpoví jinak, než ten, co jí bude sít. Tak tedy, která je ta pravá? To záleží na tom, kdo se ptá – konzument nebo farmář? A máme tu i další otázky: Kdo vlastně vymyslel a stvořil kukuřici? A kdy? A díky tomuto příkladu vidíte, že existují různé datumy a já vám je všechny povím. A potom vám sdělím, co se tu vlastně událo. Budu stručný a nebudu nic zkreslovat.

Na první pohled

Všechno to začalo skutečně před 200 000 lety. V té době byl vytvořen koncept „Božího osetí“ a tehdy začalo metaforické orání polí. Existuje něco, co nazveme způsob, jakým druhy spolupracují s Gaiou. Tohle je něco, co nastalo současně s vytvořením mřížky Gaii. Zatím vám poskytnu něco, o čem dosud nikdo neuvažoval. Když se hovoří o planetárních mřížkách, myslíte si, že tyto sítě na této planetě existovaly vždy. Protože je planeta stará, můžete říci: „No, vždyť ty mřížky tu byly vždycky.“ Ale já jsem tu proto, abych vám řekl, že jen jedna jediná tu byla - magnetická mřížka. Jenže ta byla duchovně prázdná. To znamená, že měla jen to, co bylo vytvořeno pohybem zemského jádra. Když dnes hovoříme o planetárních mřížkách, naše konverzace ovlivňuje vědomí lidstva, které je doplněno k magnetické mřížce. Také vám říkáme o Krystalické mřížce a o Mřížce Vědomí Gaii. Obě reagují na lidský soucit.

A zde se dostáváme k hlavolamu: Pokud ještě neexistuje božské lidské vědomí, jak je to potom s mřížkami? Existují i bez Lidské Bytosti? Odpověď je, že je bylo potřeba vytvořit zároveň s osetím božské DNA. Takže Plejáďané nejen že začali zasévat změnu lidské DNA v Božskou, ale také vytvořili vědomé mřížky Gaii. Museli, protože tyto mřížky jsou sloučením lidských rozhodnutí, která jsou přenesena do energie Gaii. Vědomí, o kterém mluvíme, je duchovně obdařená Lidská Bytost, která má v sobě Boha a DNA s 23 chromozomy, namísto běžnými 24mi, které měli všichni ostatní v průběhu biologické evoluce.

Vraťme se a zjednodušme to, můj partnere (poznámka pro Leeho, aby hovořil jasněji). Trojice mřížek na této planetě, o kterých stále dokola hovoříme, jsou mřížky vědomí Gaii a byly vytvořeny v tu samou dobu, kdy Plejáďané oseli lidstvo svou DNA. A všechny mřížky, o kterých učíme, zejména Krystalická mřížka, reagují na lidské vědomí a soucit. A proto je i samotná esence současné energie Gaii propojená s lidským tvořením.

Toto jsou atributy Plejádské práce před 200 000 lety a všechno se dělo kvantově takovými způsoby, které si teď nedokážete svým vědomím představit. Tyto věci se nacházejí mimo vaše nynější schopnosti porozumění, když jste ještě stále v jediné dimenzi. Ale tehdejším výsledkem byla „vědomá Gaia“. A tak se dá říct, že sama Gaia byla vytvořena kvantově z energie Sedmi Sester (souhvězdí Plejád), stejně jako vy.

Gaia, která jí předcházela, byla stále Gaiou, ale ne takovou, jako dnes. Byla to Gaia, která vytvářela hlínu na planetě a také energii biologického života na Zemi. Byla to Matka veškerého života na planetě, ale nereagovala na lidské vědomí. V tom je velký rozdíl. Takže Gaia se po příchodu Plejáďanů velmi rozvinula a bylo to záměrné.

Trvalo 110 000 let, než se tato situace usadila a než byl připravený základ pro to, aby 16 druhů Lidských Bytostí mohlo odejít a zůstal jen jeden. Takže to, kdo lidé byli a kým se stali, můžete kalibrovat od doby před cca 90.000 lety.

Ti ostatní

A teď o tomto: Co ty ostatní druhy lidí a jak odešly? Chystám se vám předat atribut něčeho, co existuje dodnes. Tohle je pro mého partnera těžké, protože to ještě neslyšel. Tato informace vám takto ještě nebyla předaná. Zpomal tedy, drahý příteli.

Rozmanitost druhů na této planetě přichází a odchází podle toho, jak je potřebná energie, kterou vytvářejí. A tak jednou z úloh, které Gaia má, je vytvářet a opět eliminovat druhy. Když už nejsou potřebné pro vývoj Gaii, přestanou existovat a vymřou. Když je potřebný nový život, pokud jsou potřeba nové koncepty života, Gaia spolupracuje a nové druhy jsou pak stvořeny. Skutečně vytvoření druhů je něco, co environmentalisté ještě nebyli schopní jasně pozorovat. Chci tím říci, že mechanika toho, jak to funguje, ještě není zcela rozpoznána jako něco, co je silně koordinováno s vaším počasím. Ale už jste pochopili částečnou mechaniku v rámci dlouhodobých studií, protože už jste zaznamenali příchody a odchody mnoha druhů v průběhu věků. A to pokračuje.

Přiměřenost druhové eliminace

A nyní přicházejí lidé, kteří vidí příchody a odchody živých tvorů a chtějí je všechny zachránit – všechny druhy, které existují. V jejich lineárním myšlení musí všechny druhy zůstat a existovat, protože se tu právě teď nacházejí. Atributem Gaii však je jejich eliminace, zredukování počtů, aby se vytvořil prostor pro nové druhy. Právě jsem vám předal zákonitosti toho, proč druhy přicházejí a odcházejí. Je to přiměřené a je to přirozený budující proces pro nové druhy. 

Když Plejáďané začali vytvářet planetární mřížky, Gaia s nimi spolupracovala na tom, co mělo přijít - znala účel a věděla, co je potřeba pro přežití druhu nového duchovního člověka. Gaia to znala, neboť tuto energii viděla už předtím. (Důvody jsou uvedené níže.) A tak starý atribut, který potřeboval mít mnoho lidských druhů, časem zanikl. Stalo se to přirozeně. Nenastala žádná válka. Nenastaly žádné strašné epidemie. Nevybuchly sopky a nezaplavily je tsunami. Tyto druh vymřely přirozeně v průběhu 110 000 let.

A tak asi před 90 000 lety tu zůstal jeden druh a to je věda, protože vše, co se učíte, to potvrdí. Antropologové to již zpozorovali a ptají se: „Co jen se tehdy stalo, že to zapříčinilo vymření všech těch druhů člověka?“ Pro vědce je to hádanka, kterou jsem pro vás právě vyřešil. Věda hledá spouštěč takovýchto událostí jen mezi fyzickými událostmi. Namísto toho je to partnerství s vědomím Gaii, které nazýváte Matka Příroda, které to umožnilo. Je to stejné, jako když dnes mizí druhy, v souvislosti s tím, jak lidé zabírají větší část Země. Já to nazvu „přiměřené vymření unikátních životních forem, které umožňuje růst globálního vědomí a kvantovou evoluci“. Některé druhy existují jen proto, aby jiné dokázali vystoupit výše po žebříčku přírody, a potom zaniknou. Gaia ví, jak tento žebřík vypadá. Vy ne.

Duchovní propojení

A tak historicky toto stvoření „jednoho druhu člověka“ odstartovalo i esoterický motor vzorce duchovního života na planetě, a od této doby můžete začít měřit energii dušekvantovou energii spirituality, která je spojená s Gaiou. Je to právě tato práce, o kterou se dnes pokoušíte, když jdete po stopách historie spirituality, a jak se snažíte zjistit, jaká byla intuice stvořitele tohoto systému. Lidské vědomí je kvantová energie a je to součet všech duší.

Nacházíme se 90 000 let v minulosti. Hledíme na Lidskou Bytost, která má 23 chromozomů… těch od Sedmi Sester. Trvalo dalších 50 000 let, než se tato bytost vyvinula v kvantového, vnímajícího člověka, který mohl vytvořit civilizaci bez jakéhokoli předchozího organizačního modelu. Něco takového trvá celé generace pokusů a omylů, i když vám to dnes připadá úplně normální. Všichni kuchaři vědí, že uvařit kvalitní jídlo, trvá dlouho. Jak dlouho by člověku, který nemá recept či jakýkoli trénink, a který nikdy neviděl kuchyň nebo přísady, trvalo vytvoření jídla o 7 chodech - jen prostřednictvím pokusů a omylů? Je to podobné a věřte, že tehdy se věci neděly tak rychle jako dnes. Byl to úplný začátek lidstva snažícího se zjistit, jak fungují věci pro skupinu lidí, kteří jsou pohromadě.

Takto se získává moudrost a čas je vařičem pokrmu vědomostí. Atributy vědomí, které Plejáďané vložili do Lidské Bytosti s 23 chromozomy, způsobily vývoj a každá další generace byla moudřejší. Nakonec, dlouho po Lemurii, měla lidská DNA vyvinout účinnost, která by umožnila to, co vidíte dnes – božství v Lidské Bytosti, které je rozpoznáno a vnímáno téměř od porodu, a populaci téměř 7 miliard lidí, z nichž více než 80% věří ve stejného Boha i na život po smrti (dnešní civilizace).

Historie Lemurie

A teď se nacházíme v době před 50 000 lety. Trvalo dalších 20 000 let, než byly vytvořeny Chrámy Omlazení a než se začaly objevovat Staré Duše – jejichž součástí jste byli vy.

A teď se nacházíme 30 000 let zpět v historii. To je časový rámec Lemurie, o kterém hovoříme, když říkáme: „Civilizace Lemurie“, protože to je vyspělá Lemurie, která byla duchovně vyvinutá mnohem více než jakákoli jiná civilizace na planetě v té době. Ostrov vytvořil čistou skupinu duchovně osetých lidí. Řekli jsme vám zbytek příběhu. Když bublina zemské kůry začala klesat (potom co nadzvedla pevninu), hora Lemurie se pomalu začal potápět. Lemuřané se rozeběhli na všechny strany, nasedli do lodí, ačkoli nevěděli, zda vůbec zbyla nějaká pevnina.

Pokud byla Lemurie na vrcholu svého rozvoje, po tisíce let tato hora obsahovala neměnící se Lemurii. Připomínalo by to tlakový hrnec informací, rodokmenů, tréninků a zkušeností. Nikdy se nic neměnilo a to, co se tu naučili, bylo odlišné od ostatních míst na planetě. Na jiných místech lidé mohli odejít pryč a dělat cokoliv chtěli. Jediné, co museli udělat, bylo zvednout se a jít! Ale ne zde v Lemurii. Takže tady byli nuceni jako uzavřená civilizace najít způsob, jak si poradit s běžnými problémy spolužití.

A tak se toto místo stalo právě tím, kde se Akáša lidstva rozhodla trénovat staré duše. Lidé se tu měli zastavit jen jednou a potom se vrátit, aby se reinkarnovali na jiném místě planety. Takže Lemurií prošlo mnoho duší v průběhu posledních 20 000 let - duší, které žily na úpatí hory, nad kterým právě plujete. Toto také vysvětluje, proč je teď na planetě tolik Lemuřanů – představte si to jako Plejádskou školu.

Lemurské probuzení

Právě dochází k Probuzení, moji drazí, a toto současné probuzení na této planetě potřebovalo vaše bratry a sestry, kteří strávili určitý čas na této hoře – běháním nahoru a dolů. Mnoho dnešních Starých Duší tu strávilo čas a najdete je teď po celé planetě.

Existovala speciální skupina Lemuřanů, která byla schopná běžně využívat Chrámy Omlazení (na vrcholcích této hory). A to jim velmi prodloužilo život. O tom mluvíme už několik let. Byli to členové královských rodin a „strážci tajemství“. Přežili mnoho Lemuřanů - až třikrát. Bylo to třeba, jelikož oni byli ti s původními vědomostmi. Tak se zachovávaly starodávné zvyky Lemurie a udržovaly posvátné informace čisté.

Jak jsem Vám už řekl, můj partner se snadno nachladí. V Chrámu Omlazení byl mnohokrát a to ho spojuje s Yaweem (Doktor Todd Ovokaitys), a někteří z Vás vědí, kdo to je. Protože coby posel byl tím, kdo přinášel posvátné informace – tajemství – nahoru a dolů z Chrámů. Tenkrát se Lemuřané o tato tajemství nechtěli dělit s mnoha. A proto měl můj partner velmi, velmi dlouhý život. Byl v Chrámech omlazován stejně často jako členové královských rodin. Tento posel žil velmi dlouhý život a strávil zde mnoho životů jako jedna duše. A celou dobu, co tu byl, mu byla zima. A teď poprvé jsem sdělil mému partnerovi důvod, proč se sem vrací a proč cítí tak silné spojení s touto zemí – a proč nesnáší, když je mu zima! 

Gaia je vaší součástí

Gaia a mřížky vědomí této planety byly vytvořeny ve stejnou dobu jako vy, s použitím stejných energií a ze stejného zdroje. Pokud byste dnes mohli jít na speciální planetu existující v konstelaci nazývané Sedm Sester, v konstelaci, která je na tomto ostrově (Hawaii) dodnes oslavovaná - a mohli byste s nimi mluvit, uviděli byste něco, co byste poznali. Mají jméno pro energii jejich planety. Není to slovo „Gaia“, ale je to podobné. Také mají Krystalickou mřížku a samozřejmě i Magnetickou mřížku. Mají mřížku podobnou Gaie. Museli ji mít, neboť to všechno bylo kvantově transportováno sem! Všechny mřížky – ty, které nazýváme mřížky vědomí – jsou také Plejádské! Teď to víte a pravděpodobně jsou to zprávy, které jste nečekali, předané vám v energii, která může být předána, jen když tu sedíme ve stínu hory, kde bývala zima.

Pro dnešek to stačí. Jsou to tvoje dějiny, Lemuřane. Zde je pozvánka pro ty, co zde sedí přede mnou:  Chci vás vyzvat, abyste právě teď cítili to, co tu je. Je to z jediného důvodu – abyste se duchovně zotavili, a aby se Vaše Akáša zaktivovala tak, jak si to pamatuje. Nechte své tělo, aby emocionálně potvrdilo to, co už sami tušíte: Jsi Stará Duše a existuje důvod, proč se teď probouzíš a proč ses zúčastnil právě této cesty (plavby). Ó, a je toho více, ale pro teď to stačí, pro teď to stačí.

A tak to je.

 

KRYON

 

*Je tu velká důvěryhodnost možnosti, že horký bod (hot spot) Havajského řetězce vrchů se v jeden čas nadzdvihl do velké výšky. Protože nedávno se ukázalo, že další hot spot, nazvaný Yellowstone, v rámci pevniny USA, se ve svojí geologické minulosti „vydul“. Vrch se vyzdvihl dost na to, aby se tam vytvořil ledovec. To, že na vyzdvižené hoře na Hawaii byla Lemurie, Kryon uvedl před více než 15 lety. A teprve nedávno jsme získali geologické důkazy, že takovéto „vydutí“ bylo možné i na Hawaii.

 

Zdroj originálu: https://www.kryon.com/ - Timing of Creation.

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do slovenštiny přeložila Zuzana Blyšťanová (https://www.transformace.cz/ a https://www.kryon.webnode.cz/) Ze slovenštiny do češtiny přeložila Jitka V. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.