Naděje pro lidstvo

08.02.2023 20:59

Naděje pro lidstvo

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 8. února 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Zatímco se hudba dotýká vašeho srdce (channeling je podbarven hudbou – pozn. překl.), budeme v tomto channelingu pokračovat s něčím neobvyklým. Řekněme, že toto je hudba naděje dneška. Naděje je nádherným tématem a je něčím víc, než si myslíte. Tento týden si jej probereme podruhé, stejně jako bude naděje námětem všech čtyř týdnů tohoto měsíce lásky.

Minulý týden jsme vám předali atributy naděje, které vás možná překvapily. Zopakujeme si to ještě jednou. Předáme vám také něco, v co můžete doufat, pokud jde o design, návrh. To bude za chvíli téma dnešního channelingu. „Kryone, proč nám každý týden předáváš stejné atributy?“ A odpověď zní: Protože je mnozí z vás špatně chápete. Protože slovo „naděje“ v sobě nese energie, kterých si možná nejste vědomi. Naše definice je následující: Naděje je něco dramatického, něco proveditelného, uskutečnitelného, není to jen pouhé přání něčeho.

První bod: naděje není víra. Minulý týden jsme vás seznámili s kontroverzní myšlenkou, že víra nemusí být nutně tím, čím byste chtěli, aby byla. Víra znamená mít víru, důvěru v neviditelné. A přitom, když to děláte, předáváte svou sílu, kterou máte, něčemu, čemu možná nerozumíte, nebo čemu možná důvěřujete, ale je to neviditelné. Je toho hodně, co by se o tom dalo říct, protože byste mohli namítat, že existuje spousta neviditelných věcí, kterým věříte a které jsou metafyzické. S vírou je to jiné, protože do ní nejste nutně zapojeni, a o to jde.

Již mnoho let říkáme, že vše, co děláte a co zahrnuje modlitbu, a dokonce i to, co považujete za víru, souvisí s tím, co děláte ve spolupráci s Tvořivým zdrojem a svou duší. Vy ovládáte svou realitu.

Když se tedy za něco modlíte, odevzdáváte to, protože věříte a jen doufáte a máte naději – a tady je to slovo „naděje“ a tady je ten důvod, proč je to špatně chápáno, že se to stane. Pojďme si tedy znovu definovat naději, pojďme si ukázat rozdíl mezi vírou a nadějí. U víry máte prostě myšlenku, kterou uvolníte, vyšlete, u naděje máte navrženou energii, kterou „tlačíte“ před sebou a která se nazývá naděje.

Zmínil jsem rozdíl mezi člověkem s nadějí a člověkem bez naděje. A to znáte. Člověk, který má skutečnou naději, vzal něco konkrétního, pracoval s tím, „tlačil“ to před sebou a změnil svůj život. A když říkáme, že to před sebou „tlačil“, znamená to, že naděje se týká toho, co bude následovat, třeba něčeho v budoucnosti nebo nějaké konkrétní věci či problému. Víc než to, tato energie naděje je jako síla afirmace, je to zdroj tvoření.

Podíváme se na atribut naděje, která před vámi „tlačí“ pozitivní očekávání. Očekáváte, že se něco stane a že to bude něco pozitivního. Nyní děláte víc, než že to jen tlačíte a říkáte, že to nemáte pod kontrolou. Naděje je kontrola! Možná je pro vás těžké to pochopit, ale naděje je vědomě vytvořená, navržená energie kolem něčeho zcela konkrétního, co před sebe pustíte jako na železniční trať, kterou se chystáte projet.

Představte si, tady je třetí atribut: záměrně vytvořená, navržená energie vědomí.  Co jsme vám říkali, že je vědomí? Energie. Naděje se tedy stává něčím zásadním, podstatným. Má předmět, téma, které můžete vidět ve zcela novém světle, pokud budete chtít, a které nasměrujete před sebe. Takže to, co si vykouzlíte a navrhnete, položíte před sebe. Takto si pro sebe vytváříte realitu, už jsme o tom dřív mluvili. Je to téměř, jako byste před sebe položili jídelní lístek. Máte ho před sebou, a jakmile tam přijdete, už víte, co se bude dít a co si objednáte. Je pro vás těžké to pochopit? Proto tomu věnuji čas, proto vám každý týden předávám všechny tyto atributy.

 

Podívejme se na další, čtvrtý atribut. Navrhujete si ten nejlaskavější výsledek. Zní vám to jako něco, o čem jsme už dřív mluvili? Vaše myšlenky o vašem životě, o tom, co se stane dál v souvislosti s určitými věcmi, které vás trápí nebo vám dělají starosti. Opět, jaký je rozdíl mezi tím, když je někdo odsouzen k smrti kvůli nemoci a lékař mu řekne, že mu zbývají čtyři měsíce, a pak někdo přijde do pokoje o hodinu později a řekne: „Počkejte chvíli. Existuje na to léčba.“ Před pár hodinami jste byli zoufalí, ve vašem těle se začala měnit chemie, začala se vás zmocňovat deprese. Přemýšleli jste o všech možných hrozných věcech včetně smrti a toho, co s ní souvisí a co by to mohlo znamenat. A pak o dvě hodiny později to všechno zmizelo. Díky čemu? Díky naději. Naděje nebyla jen něčím, co se zázračně objevilo. Byla to energie, která vás změnila. Chápete to? Ten nejlaskavější výsledek.

Dovolte mi, abych vás seznámil s pátým atributem: naděje je zdraví. Můžete ji dokonce i takto definovat. Naděje je vaše zdraví, naděje je vaše budoucnost. Je to akční energie, která je posvátná, krásná a patří vám všem, každému z vás.

A ten poslední atribut je, že naděje překonává všechno, včetně deprese, zoufalství a strachu. Naděje je odstraňuje a nahrazuje je skupinou akceschopných krásných myšlenek, které ubezpečují, že něco krásného přichází. Naděje je mnohem víc, než si myslíte. Naděje může být odpovědí pro mnohé z vás. Definujte si ji nově. Není to víra! Je to něco, co si sami pro sebe vytváříte s posvátností své duše a co pak před sebe pustíte a řeknete: „Vše je v pořádku!

Někdy může být tato naděje neopodstatněná, což lze vyjádřit jinými slovy tak, že nemusí někdo přijít a sdělit vám, že na to existuje léčba, a přesto očekáváte, že ano. To se pak stává nadějí a z ní se vytvoří synchronicity. Synchronicita, významné slovo, které vám pomůže setkat se s těmi, se kterými se potřebujete setkat. V tom se pak projeví naděje, kterou jste vytvořili a pustili dopředu. Je tu toho tolik, drazí.

Takže co konkrétně můžete udělat právě teď s touto nadějí, kterou máte, pracovníci světla? Co by mohlo být třeba tento týden tématem této obrovské síly, kterou kolektivně máte? Co by se stalo, kdyby dostatečný počet lidí, pracovníků světla, krásných duší, které poslouchají (čtou) poselství, jako je toto, a chápou svou vnitřní sílu a krásu, chápou svůj vlastní soucit a laskavost jako součást svého božského já, co by mohli v tuto chvíli kolektivně udělat, aby pomohli planetě?

Vyzývám vás všechny, abyste nastartovali tento motor naděje. Energii očekávající pozitivní věci s co nejlaskavějšími výsledky. Vyzývám vás, abyste využívali energii, kterou jsem vám právě předal a říkal vám o výsledku posunu, jenž jsme tak často viděli. Světlo přichází na tuto planetu, drazí. Můžete jej urychlit tím, že budete společně vytvářet naději pro planetu, na rozdíl od těch, kteří jsou zoufalí, deprimovaní nebo zcela znechucení z toho, co se děje na planetě. Ve světle všeho, co se děje a co vidíte ve zprávách, máte naději v tom, co bude následovat – naději na řešení, která přijdou, a na obnovu.

Nechť je tento týden nadějí pro lidstvo. Nadějí pro lidstvo a pro to, že současné války na této planetě budou navždy poslední v této podobě. Co kdyby tato válka, kterou můžete sledovat ve vašich zprávách, byla tou poslední? Možná řeknete: „Nevím, jestli můžu zajít tak daleko, Kryone.“ Ano, můžete. Můžete rozvíjet tuto naději a říkat: Tohle je poslední válka, protože celá Země vidí, jak je to odpudivé. Válka bývala normální, očekávala se. Ale když se to děje teď, zasáhne nás to do tváře jako nepatřičná hrůza. Ta hrůza se už nikdy nebude opakovat. Nechceme ji. Nedovolme, aby se to někdy opakovalo.Lídři po celém světě, uvědomte si, že lidé ve vašich zemích to nechtějí. Nechtějí to ani pro sebe, ani pro žádnou jinou zemi, už nikdy. To je můj nejdůležitější vzkaz vládám celého světa: uvědomte si, že se vaše obyvatelstvo mění.

Vezměte si tuto úžasnou energii naděje a postavte ji před sebe, abyste mohli pozorovat, že možná existuje řešení, nejen této války, ale celého jejího konceptu. Že takových věcí bude pomalu ubývat a budou nahrazeny jinými způsoby řešení. Lidstvo bude smýšlet jinak. Taková je lidská mysl, ale válečné akce už nikdy nemusí být řešením. Je to koncept staré energie, která nakonec z této planety zcela zmizí. Jaké by to bylo, kdyby to bylo za vašeho života? Představte si to. Tlačte tuto naději před sebou, drazí, postavte ji přímo před sebe – pro lidstvo a pro všechny, kterých se to týká.

Miluji vás všechny za to, že jste schopni to udělat. Za to, že chápete tyto věci a že nově definujete naději jako akceschopnou záležitost, jako něco, co můžete ovládat a co změní nejen vás, ale i lidi kolem vás.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Hope 2 – Hope for Humanity -  min. 15:07

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE