Naděje pro planetu

22.02.2023 20:59

Naděje pro planetu

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 22. února 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Kolik z vás se opravdu dokáže těšit z hřejivosti, krásy, klidu a lásky? Odpověď zní, že vy všichni máte možnost pustit všechno to, čeho jste se báli, nebo všechno to, co je mimo hranice lásky. 

A o tom byly channelingy od začátku, kdy jsme začali, drazí, že člověk je stvořen z kousku universa. Můžete tomu říkat Bůh. Přemýšleli jste někdy o tom, z čeho je vytvořena vaše duše? Přemýšleli jste někdy, jestli je vaše duše za něco zodpovědná, nebo ne? Je jako člověk na planetě, o kterém vám bylo řečeno, že není ničím a Bůh je vším? Co je vaše duše a kde je vaše duše? Vždy jsme vám říkali, že duše je věčná. Nikdy jste neslyšeli příběh, který by dával smysl týkající se stvoření (původu) duše, ne tak docela. Pokud duše vždy existovala, pak to znamená, že je částí Stvořitele, který tu vždy existoval. Co když jsou miliardy a miliardy duší tvořeny tím, co je rodinou Boha? Co když jste kousky a části toho, čemu říkáte Bůh? Pro některé je to rouhání, tak to přece nemůže být. Bylo vám řečeno, že Bůh je všechno a vy nejste nic. To je program, kterému čelíte, a je to důvod, proč se někteří z vás bojí Boha dokonce i dnes.

Tato poselství se týkají naděje a již tři týdny vám je předáváme. Toto je čtvrté.

Mluvili jsme o tom, že naděje není totéž, co víra, protože víra je víra v neviditelné a nezahrnuje vás. Naděje vás naopak zahrnuje, neboť je to tvořivá energie. Řekli jsme vám, že to je energie, kterou vezmete a položíte před sebe jako pozitivní očekávání na trať do budoucnosti. Je to naděje. Je to aktivní energie, není pasivní jako víra. Naděje je určena pro laskavost. Vkládáte naději do laskavosti, aby vyřešila problémy, jež by vás jinak mohly trápit. Naděje je proměňující, protože když se změníte z člověka bez naděje v člověka s nadějí, budete žít déle. Změní se chemie. Všechno se změní. Objeví se radost ze života. Naděje je v tom aktivní, drazí. Tolikrát jsme vám říkali, že to je rozvoj energetického vědomí. Slyšeli jste to? Jde vlastně o koncept energetického vědomí. Naděje je něco, o čem můžete říci, že je to hmatatelné. Vy ji vytváříte. Pokládáte ji před sebe. To je naděje. Naděje léčí. Skutečně to dělá. Naděje uzdravuje. Naděje je budoucnost, opravdu je.

Člověk, který má naději každý den svého života, je tím, kdo určuje budoucnost mnoha věcí, které se budou dít. Protože naděje vytváří synchronicitu a vy se setkáváte s lidmi, které potřebujete potkat, protože jste vyslali naději a tu úžasnou tvořivou energii. A je to skoro jako synchronicita, která do vás naráží. Jaká to nádherná energie.

Mluvíme o tom už čtvrtý týden. Naděje je někdy dokonce považována za kouzelný náboj (kouzelnou střelu). Proměňuje život ze zoufalství, z deprese v radost. Abychom pochopili naději, neměli bychom jen sedět, dívat se na věci a přát si. Naděje není přání. Naděje je tvořivá energie. Tvořivá energie. Je to energie, kterou si sami vytváříte a říkáte: „Pokládám před sebe to nebo něco lepšího s nadějí v to nejlepší, aniž vím, co přijde, ale vím, že to bude pro mě to nejlepší. S vědomím, že pro mě bude existovat řešení, ale nejen pro mě."

Pracovníci světla mohou společně vytvořit koherenci (soudržnost) naděje, která změní planetu. Děje se to právě teď. Někdy se zdá, že planeta je v plamenech, když je tolik problémů, proti kterým tolik lidí protestuje. Je tu tolik konfliktů, svárů. Je tolik věcí, které jsou špatně. Vycházejí najevo srdcervoucí odhalení toho, co se dělo a co se děje. Stále se objevují nevhodné věci.

Pro ty, kteří si nejsou vědomi toho, co nám posun přináší, o čem mluvíme už mnoho let a co se odehrává od roku 2012, pokud si tohoto posunu nejste vědomi, může to být pro vaši psychiku a vaše naděje ohledně planety zničující – pokud nechápete, že když se rozsvítí světlo, ukáže se všechna špína. Když se rozsvítí světlo ve společnosti, kde vždy existovala nerovnost, vyjde na povrch špína, nevhodné, děsivé a hrůzné věci.

To vše existuje v každé společnosti. Neznamená to, že se to týká třetího nebo prvního světa. Prostě to tu je, je to lidská přirozenost od věků. A když se to projeví, je to ošklivé. Musí se toho ukázat ještě víc předtím, než pochopíte, že když se to ukáže, můžete to vyčistit. Že když se to ukáže, můžete ostatním ukázat, že to už nebude tolerováno. Že když se to ukáže, můžete se s tím vypořádat a vyřešit to. Tomu byste měli věnovat pozornost, protože pak se to nebude opakovat. Protože ti, kteří se na tom podíleli, si uvědomí, že by to už raději neměli dělat. Ti, kteří se do toho v minulosti zapojovali, si řeknou: „No, hra teď skončila. Tyhle věci možná fungovaly posledních padesát nebo sto let, ale teď už ne." To je to, co se děje. Je to tak všude. Proto Země vypadá tak, jak vypadá.

Avšak, drazí, je tu něco, co můžete udělat hned a zachází to ještě dál. V posledních několika týdnech jsme vás požádali, abyste posílali naději a tuto projevenou (manifestovanou) energii lidstvu. Žádali jsme vás, abyste posílali světlo na celou planetu, aby prošla posunem. Žádali jsme vás také, abyste posílali naději sami sobě pro uzdravení. Toto je trochu jiné a bylo to zmíněno v meditaci, týká se to Gaii. Země je vaším partnerem. Gaia se chce podílet na naději, kterou máte a kterou jste vytvořili. Je čas posílat tuto energii vaší planetě, vzduchu, který dýcháte, počasí, které se mění – možná děsivým způsobem – ale je to změna, která je v plánu a která se stala už dřív. Je čas posílat tuto energii planetě, která potřebuje vědět, že se brzy objeví vynálezy, kdy už nebudete muset znečišťovat planetu, abyste získávali energie. Brzy se objeví vynálezy, díky nimž budete mít dostatek jídla a vody a už nebudete muset zatěžovat planetu.

Je čas milovat planetu. Mohli byste říct, že nastal čas objímat stromy. Vytvořit naději pro Gaiu a podpořit ji s vědomím, že se zotaví a odpoví. A v tom je vaším partnerem dodnes. To je naděje pro budoucnost. Tento týden vás žádáme, abyste právě teď poslali lásku, která tu právě teď je, mír, laskavost a soucit. To vše je Gaia. Pošlete jí teď lásku. A udělejte to ve jménu naděje. Protože všude jsou pracovníci světla a ti něco mění.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Hope 4 – Hope for the Planet -  min. 14:17

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.


Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE