Naděje pro světlo

15.02.2023 20:59

Naděje pro světlo

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 15. února 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby plný naděje (Kryon se usmívá).

Je to již třetí týden, co probíráme slovo naděje. Byl bych raději, kdybyste všichni, kdo to teď sledujete (čtete), zhlédli (přečetli si) také první dva channelingy v tomto čtyřdílném seriálu o naději. Není to tak vždycky. Takže jak jsem to udělal v prvním channelingu, budu znovu definovat význam slova naděje a budu to dělat podobně v každém jednotlivém programu. Je důležité, abyste pochopili sílu, která je v tomto jediném slově obsažena. Je důležité, abyste pochopili, co naděje je a co není. Naděje je pravděpodobně jednou z nejmocnějších energií, jakou může člověk mít. Vysvětlím vám to, jak nejlépe dovedu. Pak vám předám oblast čtyř druhů naděje, kterými se zde zabýváme. Jeden z nich probereme dnes. Ještě předtím však s vámi musím projít definici, protože chci, abyste viděli, vnímali a pochopili, co naděje skutečně je.

Existuje několik atributů. První je, co naděje není: naděje není víra.

Máme zde co do činění se slovy. V různých jazycích mají slova velmi odlišný význam – nebo sémantiku, jak byste řekli – podle toho, co vás o daném slově učili, co to je a co to není. Doufám, že to, co se chystám říci, toto chápání změní. Pomůže vám to možná nově pochopit, přerámovat, co pro mě vlastně znamená naděje, nebo čím je z pohledu druhé strany závoje. Velmi důležité je, že naděje není víra. Slovo víra je něco, co vám bylo dáno a co vyjadřuje, že věříte, důvěřujete tomu, že neviditelné síly pro vás udělají to, co neuděláte sami. To je prvek víry. Naděje není víra. Naděje je něco aktivního, zatímco víra je něco pasivního, zatímco naděje je něco aktivního. Takto ji budeme definovat v těchto lekcích, které vám dávám během těchto čtyř týdnů, zaměřených na naději. Jak chápu naději já, tak chci, abyste ji pochopili i vy v dnešní lekci.

Začněme tím prvním, co naděje je. Naděje je energie pozitivního očekávání. Naděje je něco, co si posíláte dopředu sami sobě. Představte si dlouhou železniční trať pro svou budoucnost nebo svůj život, nebo pro teď, pro část příštího týdne nebo pro příští dva, tři týdny, na tom nezáleží. Pokud tuto energii pozitivního očekávání opravdu vyšlete před sebe, všechno se tím změní. Opravdu všechno.

Dva lidé v místnosti, jeden sděluje tomu druhému, že umírá, protože má určitou nemoc. Pak přijde třetí člověk a řekne: „Počkejte, existuje nový výzkum. Neumíráte, je tu něco jiného.“ Takže jste právě přešli od zoufalství k naději. A tato naděje vás může udržet naživu. Naděje vám může zachránit (fyzický) život. O všech těchto věcech stále mluvíme, co mohou lidské bytosti udělat se svou vlastní chemií a jak mohou tyto věci vnímat.

To je naděje. Všechno mění. Naděje je záměrně navržená a vytvořená energie. Naděje je něco, kdy můžete navrhnout laskavý výsledek. Navrhnete pozitivní očekávání a vyšlete je do budoucnosti svého vlastního života. Líbí se vám to?

Naděje je zdraví. Naděje je zdraví. Naděje se stává vaší budoucností. Je to tak aktivní energie, že se stává tím, co jí řeknete, aby se stala. To je síla naděje. Naděje je něco, co dokáže odstranit i zoufalství. Naděje přemůže depresi. To je to, čím naděje skutečně je. To jsem vám chtěl dnes předat, co jsem vám už sdělil při našich dvou (předchozích) setkáních, jen jsem to možná vyjádřil trochu jinými slovy. A zopakujeme si to ještě jednou, protože chci, abyste pochopili, co naděje dokáže.

Dnešní cvičení v kruhu Dvanácti bude velmi podobné jako v minulých dvou případech: zabalíte balíček naděje a pošlete ho do své budoucnosti velmi vizuálním způsobem, abyste pochopili, co to udělá s psychikou člověka a chemií jeho těla. Jsou tací, kteří občas použijí větu: „Doufám, že to bude fungovat“, aniž by chápali, že to je pak spíše víra. Naděje je akt potvrzení, afirmace. Dává dohromady balíček, který mění chemii člověka, uvolní vás a nasměruje vás na cestu laskavosti.

 

Neexistuje nic tomu podobného, drazí. Mít naději tam, kde žádná nebyla, je jako rozdíl mezi černou a bílou. Mít naději tam, kde žádná nebyla, je jako rozsvítit světlo v temné místnosti. Někteří z vás to skutečně zažili. Byli jste kvůli něčemu v depresi nebo zoufalí a cítili jste, že se něco děje, co se pak najednou během okamžiku zvrátilo. Telefonát, kdy vám někdo zavolá, že nastal problém s vašimi blízkými. Pomyslíte na nejhorší a říkáte si, co se v ten okamžik stalo, zda jsou v bezpečí nebo ne. A pak telefon zazvoní znovu a je to váš milovaný blízký: „Mami, tati, jsem v pořádku.“ Co se v tomto okamžiku stalo? Je to to, co naděje je a co dělá. To je ten pocit, o kterém mluvím. Ale raději místo toho, abyste byli vystaveni takovému druhu příčiny a následku, kdy vám někdo zavolá nebo nezavolá, kdy si děláte nebo neděláte starosti, dokážete to zabalit jako myšlenku, jako by ten uklidňující telefonát už přišel, a vyslat ji před sebe?

Tento týden bych chtěl, abyste se zaměřili na naději pro planetu. Opakuji, že naděje je energie pozitivního očekávání. Když ji vyšlete – to je jedna z věcí, o kterých mluvíme už několik měsíců – začne se na planetě objevovat světlo. To je metafora. Průzračnost myšlenek, světlo, které by zvítězilo nad temnotou. Znamenalo by to, že vyšší vědomí začíná získávat převahu nad nižším vědomím. Po celé věky se zdálo, že nižší vědomí vždy zvítězí. Vždy. Někteří z vás jste to ve svém životě viděli tolikrát, že jen stěží uvěříte mému tvrzení, že světlo vítězí. Místo toho se jen ohlédnete do historie a namítnete: „Nikdy dřív se to nestalo. Proč bych si tedy měl myslet, že teď tomu bude jinak?“ Vysvětlovali jsme vám, že věci se od roku 2012 změnily. Tehdy došlo k posunu, o němž mluvilo tolik, tolik domorodých kultur. Je to vytesáno do jejich skal, vytesáno do jejich pyramid. A nyní právě tento čas nastal. Světlo začíná vítězit nad temnotou. Proto je v současnosti na této planetě tolik neklidu, nepokojů a problémů, protože se s temnotou bojuje. Všimli jste si toho? Vzpoury tam, kde jinak normálně žádné vzpoury nejsou. Děje se to proto, že existují jedinci, kteří se s tím už nechtějí smířit: „Pryč s temnotou, už ji nebudeme tolerovat“. Chci, abyste si vizualizovali balíček naděje a poslali ho vpřed pro světlo planety. Pro světlo planety. Pro světlo planety. Můžete to udělat?

V dalších týdnech budeme mluvit o naději pro vás v jiných věcech. Ale tuto středu mluvíme o naději pro světlo. A uvidíte ji na místech, kde byste ji nečekali. Na místech, která jsou normálně proslulá korupcí. Začnete tam vidět záblesk světla a budete překvapeni: „Je to jiné. Je to jiný pocit. Myslí to opravdu vážně? Může se to tak skutečně dít?“ Budete to moci pozorovat na úrovních, kde to dosud nebylo, i kdyby jen trochu. A pak začnete pozorovat, co se děje. Je to skoro, jako by světlo bylo nakažlivé, ale velmi pozitivním způsobem. Světlo vytváří světlo, zháší temnotu, a přitahuje k sobě mnoho, mnoho dalších lidí.

Jste přitahování k soucitu, laskavosti a pravdě jako ke způsobu života. Přitahují vás ti, kdo přemýšlejí dopředu, co by bylo tím nejlepším řešením toho či onoho problému, nebo co by pomohlo většině lidí, co by jim skutečně pomohlo. A oni se pak takříkajíc posunou z temnoty, která sahá od chamtivosti až po korupci, dál a dál směrem k opaku, kde ve výsledku uvidíte soucit a laskavost. Považují to za jeden ze svých cílů a začnou vidět věci úplně jinak než dosud.

To je klíč – světlo pro tuto planetu. Dokážete to? Dokážete to? Dokážete si sednout a poslat světlo? To je právě teď, v tuto chvíli, v tento den, naděje pro planetu.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Hope 3 – Hope for the Light -  min. 14:17

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE