Naděje ve vašem životě

01.02.2023 20:59

Naděje ve vašem životě  

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 1. února 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

 

Tento měsíc k vám přicházíme s novým tématem. Tím zastřešujícím tématem na celé čtyři týdny bude energie naděje. Každý týden vám předáme tytéž atributy, protože bych chtěl, abyste jim porozuměli. 

Možná definujeme naději jinak než vy. Ale naděje je něco, co může v člověku všechno změnit, zejména v člověku, který žádnou naději nemá. Někteří se zeptají: „Co je to naděje? Definuj ji, prosím.“ Moje definice se pravděpodobně bude lišit od klasické definice, kterou máte ve vašem vzdělávání.

Naděje není víra

Nejprve si povězme o prvcích, které použijeme ve výuce týkající se naděje. Začneme tím, že naděje není víra. Drazí, i definice víry může být pro vás sporná. Víra je důvěra v neviditelnou energii, kterou neznáte. Jsou tací, kteří řeknou: „Věříme v to či ono.“ Když tohle děláte, tak vlastně žádáte někoho jiného, aby pro vás něco udělal. I to je duchovně kontroverzní, protože někteří říkají: „Ano, ale co když to necháme být a necháme všechno na Bohu, když se ocitneme v situaci, kdy máme víru ve Všemohoucího, že udělá to či ono?“ Povím vám znovu, pokud jste po celé ty roky nedávali pozor, že máte v sobě prvek duchovnosti, který si podává ruku se Stvořitelem. Není to o tom „nechat to být“, „nechat to na Bohu“, drazí, ale znamená to pustit to z hlavy (přestat to držet) a nechat vaši posvátnost, aby se spojila s vaší duší a postarala se o věci, které můžete udělat. A my jsme vám říkali, co můžete udělat.

Energie předpokládaných očekávání

Jednou z věcí, které vám naděje dává, je energie, kterou lze promítnout do budoucnosti. To je tedy druhý atribut: energie předpokládaných očekávání. Zní to podobně jako afirmace, že? Naděje je aktivní energie laskavosti. Je to navržená energie – k tomu se za chvíli vrátíme. Je to energie, kterou vlastně sami vytvoříte. Přidělíte tomu energii a pustíte ji před sebe a ta všechno změní. Změní to váš pohled na věci. Za chvíli vám povíme, co to dodatečně udělá i s vaší chemií. Přemýšlejte o této energii předpokládaných očekávání.

Energie designéra

Třetí atribut je tento: naděje je energií designéra (toho, kdo ji navrhuje, vytváří). Navrhujete ji, přemýšlíte o tom, v co chcete doufat, a přiřazujete tomu energii, kterou navrhnete a kterou pak vložíte do svého vědomí. Je to energie vědomí. Naděje je navržené energetické vědomí. Navrhujete ji a vysíláte ji ven před sebe, protože to je vlastně naděje: energie, která není nutně potřebná v tomto okamžiku, ale později, pro něco, co má přijít. A to bude námětem každého týdne tohoto měsíce. Bude se to týkat čtyř věcí, které k tomu přiřadíme.

Vytváření laskavých věcí

Podívejme se na čtvrtý atribut: designéra laskavosti. Budete pro sebe navrhovat laskavé věci. Neřekl jsem, že byste měli navrhovat odpovědi nebo řešení. Tohle je právě společným motivem v našich poselstvích, která vám předáváme. Nevymýšlejte, jak se věci mají stát, co přesně se stane, jak se uskuteční řešení nebo zázraky, které potřebujete, ať už se to týká vašeho zdraví, hojnosti, vztahů, dětí nebo čehokoli jiného. Navrhnete naději a řeknete: Pouštím to před sebe a přenechávám božským řešením, o kterých nic nevím. Vytvářím prostě (pro sebe) laskavost.

Naděje je uzdravení

Pátý atribut: naděje je uzdravení. Dokážete si představit situaci, kdy člověk slyší, že něco, co je pro něj velmi důležité, je beznadějné? Beznadějné, ať už je to nemoc v jeho vlastním těle, nebo možná vztah, který je pro něj velmi důležitý, ať už jde o partnera nebo děti? Když slyšíte, že je něco beznadějné, propadáte zoufalství nebo depresi. Ale pak k vám někdo přijde a má odpověď, kterou jste nikdy předtím neslyšeli. Má možná novou informaci, kterou vám předá: „Ne, vůbec to není beznadějné, protože já znám řešení.“ Co se s oním člověkem v tu chvíli stane? Ožije a veškeré zoufalství a deprese z něj spadnou, téměř je to zničí.  Najednou se v jeho životě opět objeví světlo a on zvolá: „Ach, opravdu, opravdu? To je tak úžasná zpráva!“  To je to, co dělá naděje. Vidíte, jak je to aktivní? Bod číslo pět: naděje je uzdravení – naděje je budoucnost.

Naděje odstraní depresi

Šestý atribut:  Naděje odstraňuje depresi, zbavuje zoufalství. Nemůžete cítit obojí zároveň, ne v jejich čistém smyslu. Například vám někdo zavolá, že se někde něco stalo, třeba vašim dětem nebo přátelům, a vy nevíte, jak na tom jsou. Sedíte, lomíte rukama, a čím víc čas ubíhá a vy nemáte žádné zprávy, tím větší je deprese a zoufalství. Mnozí z vás to znají.

A teď si představte takového člověka v takové situaci, přemýšlejte o jeho chemii, o jeho emocionálním stavu, o všech věcech, které se dějí v jeho těle. A pak najednou zazvoní telefon a je to člověk, o kterého se strachovali: „Mami, jsem v pořádku.“- „Miláčku, jsem v pořádku.“ Tohle se děje tak často. A teď mi popište, co se v tu chvíli děje s chemií toho člověka původně v depresi. Reaguje euforicky, chemie se vybudí a je to pozitivní, všechno je zase v pořádku. Tohle je to, co dokáže naděje, drazí.

Dnes, v Kruhu dvanácti, to rozšíříme. Uděláme něco, co vyžaduje strmou křivku vizualizace pro ty, kdo na to nejsou připraveni. Tématem je toto: Dokážete před sebe vyslat naději sami pro sebe? Budeme mluvit o naději pro planetu, o naději pro světlo a o mnoha dalších věcech, ale nejprve musíme začít od vás samotných. Vy jste světlem planety. Nemůžete být sami zoufalí a pak vysílat naději pro ostatní lidi, to nejde. A proto se vás nyní ptám: Navrhněte pro mě to nejlepší, co se vám může stát. Nezáleží na tom, co vás trápí nebo co vám dělá starosti, naděje je tu vždy pro každého. Považujte to za vyřešené a nechte to před vámi v bublině naděje. Můžete ji posouvat před sebou, takže ať půjdete kamkoli na této planetě, ať už to bude na několik příštích hodin, na několik příštích týdnů, měsíců nebo na zbytek života, přímo před sebou valíte to nejkrásnější řešení čehokoli, co si dokážete představit. Je to naděje, kterou jste navrhli a vytvořili, kterou jste pustili před sebe a za kterou jste zodpovědní.

Tohle je budoucnost! Taková je naděje, drazí. Je to akceschopná záležitost. Není to víra, ale něco, co si sami pro sebe navrhujete a vytváříte. Chci, abyste to udělali. Je to určeno vám. Co právě teď nejvíce potřebujete? Zbaví vás to všech vašich starostí, zoufalství nebo deprese, kterou možná trpíte. Zabalte to do pomyslné koule, odvalte ji před sebe a já vám řeknu: „Drazí, je to uskutečnitelné, dosažitelné. Je to pozitivní očekávání toho nejlaskavějšího výsledku s vaším návrhem, plánem pro vás samotné. Máte v sobě božskou část, která je za to zodpovědná a může to udělat.“ Řekli jsme to už tolikrát.

Já jsem Kryon, zamilovaný do vás všech. Vidím to pro vás a chtěl jsem, abyste věděli, jak důležité to je v této době a kvůli tomu, co se děje na planetě. Budou o tom celkem čtyři channelingy tento měsíc a uslyšíte o těchto atributech v každém channelingu. Chci, abyste věděli, jak důležité to je v této době a při tom všem, co se děje na této planetě, abyste mohli navrhovat a vytvářet naději – pro sebe, pro druhé kolem vás, pro všechno, co je.

Kéž je dnes vidět vaše posvátnost ve všem, co děláte. Požehnaný je člověk, který zná svou sílu a dokáže v sobě vidět Boha.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Hope 1 – Hope in Your Life -  min. 13:50

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE.