Nové nástroje - Vítězství nad starostmi a obavami

24.05.2023 15:57

Nové nástroje – Vítězství nad starostmi a obavami

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 24. května 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Toto je vlastně osmá část naší série osmi témat, ve které konkrétně a jasně popisujeme energie, které jsou vaše kvůli posunu. Tyto energie jsou často vnímány jako nástroje, často jako dary, které jsou pro vás potřebné, abyste se v této nové energii mohli posouvat vpřed. Mluvíme o posunu obecně, ale konkrétně jsme ho definovali jako rozvíjející se vědomí lidské bytosti. A tento vývoj obvykle probíhá v životě starých duší, těch, kteří byli na planetě mnohokrát, kteří byli na této planetě znovu a znovu. Už jsme o tom mluvili dřív. Celá ta myšlenka o inkarnaci, o předchozích životech, se týká, dalo by se říci, školy života na Zemi, protože tu trávíte krátké životy. Místo toho, abyste tu byli tisíce let a procházeli různými třídami a učili se a učili, začínáte znovu.

Ale pokaždé, když se znovu inkarnujete, drazí, je v Akáše DNA uložena vzpomínka. Akášická kronika je uložena na různých místech na Zemi. Je důležitou součástí energie planety – vaše znalosti, to, co jste se naučili. A když se vrátíte – dokonce i jako malé dítě, dokonce i v matčině lůně – když se vrátíte, vyzvednete si, co jste se naučili, a pokračujete dál.

Stará duše je tedy souhrn. Je to kombinace všeho, co se člověk na určité úrovni naučil, život za životem, život za životem. A teď jste v situaci během posunu připraveni přejít do jiného, rozvinutějšího stavu.

Co vám tím říkáme, je, že tu jsou nástroje a dary, které byste měli mít a které tuto evoluční energii posílí, vylepší. Některé z těchto osmi bodů, o kterých jsme mluvili – těch osm je součástí většího počtu – některé z těchto osmi, o kterých jsme mluvili, už máte. A já jsem si toho vědom. Budou mezi vámi jedinci, pro které je to pouze opakování. A dokonce, i když jsme v Kruhu dvanácti a tyto věci vám předává větší já, vyšší já, řeknete: „No, myslím, že tím jsem už prošel.“ A ano, prožili jste to. Ale pak jsou tu ti, kteří poslouchají tento program a nemají žádný z těchto nástrojů. O tomto principu jsme vám už předtím říkali. Ne všichni lidé jsou stejní. Učíte se na různých úrovních.

Mnozí z vás jsou zde mnohem déle než ostatní. Někteří z vás, co jste tady, jste velmi výjimeční a jste mladí. Přestože máte vlastnosti staré duše, i když jste tu ve skutečnosti byli teprve párkrát. A přesto se probouzíte k větší pravdě, která je sama o sobě součástí nové energie. Urychlení probuzení těch, kteří se toho také zúčastní, i když tu nejsou zdaleka tak dlouho jako některé staré duše. Tato nová energie umožňuje probudit se těm, kteří tu byli jen párkrát, a právě ty oslovuji: Je toho hodně, co se zde můžete naučit a pocítit. Jděte na to pomalu. Ale ve všem, co děláte, úplně ve všem hledejte lásku. Chci, abyste hledali lásku. Je to test: Je to správné, nebo není? Pokud vám někdo dá seznam věcí, které máte udělat (Kryon se usmívá), hledejte lásku. Připadá vám to správné, nebo ne?

Ten nástroj, který vám dnes dám, už někteří z vás zvládli. Většina z vás však ne. Je to jeden ze základních nástrojů. A já jsem s ním čekal až do čísla osm. Rád bych vám v tomto channelingu předal atributy osmičky způsobem, který jste ještě nikdy neslyšeli. Podíváte se na nějaké číslo a ono má energii. Říkáme tomu numerologie. Existuje však mnoho podob numerologie. V numerologii existuje mnoho vzorců. Řekl jsem vám některé základní formy, významy a energie, které pocházejí z učení starých Tibeťanů, ale je jich mnohem více. Pojďme tedy promluvit o osmičce, protože toto je osmá lekce, osmý nástroj a dar.

Osmička je velmi, velmi zvláštní číslo. Protože existuje mnoho lidí, kteří chtějí tomuto číslu dát jiný význam. To, co možná nechápete, je, že všechny systémy jsou správné. Nemáte jeden systém, který by byl správný, a druhý by nebyl, protože všechny významy nějak souvisejí s ostatními. Tohle je velmi multidimenzionální vnímání na rozdíl od linearity, kdy jedna věc je správná a všechno ostatní je špatné, což si lidé až příliš rádi osvojují jako svou pravdu.

Představte si osmičku. Jak vypadá? Najdou se tací, kteří vycházejí z toho, jak vypadá, než se budou chtít dozvědět něco o energii. A to je v pořádku, protože to pro ně má stále význam.

Osmička vypadá jako přesýpací hodiny a symbolizuje plynutí času. Někteří tedy osmičku vnímají jako označení plynoucího času a toho, co by s ním měli udělat. To je správné. Čas plyne. A je nový čas. Je to doba, kdy se učíte, co osmička znamená. Budou i jiní, kteří osmičku převrátí na bok. U nich se osmička stane smyčkou nekonečna a budou říkat: No, osmička znamená nekonečnost času. Nemá žádný začátek ani konec. Vždy se pohybuje v kruhu a je nekonečná.“ To je dobrý význam osmičky.

V tibetské numerologii znamená osmička hojnost. Znamená hojnost čehokoli, s čím pracujete: hojnost lásky, hojnost moudrosti, hojnost zkušeností na Zemi, které vás přiměly to studovat nebo že to chcete studovat. Je to tedy velmi nadčasové číslo, které se vám snaží říct něco o hojnosti něčeho. Proto ho teď identifikuji, abyste pochopili, co je principem osmičky.

Tady to je, říkám tomu: Vítězství nad starostmi a obavami (Kryon se směje). Věděli jste, že to přijde, že?

Co je to starost nebo obava? Někdo řekne, že tím už jsme se zabývali, že je to v podstatě strach. „Kryone, tématem strachu jste se již zabývali.“ Starosti nebo obavy nejsou strach. Obavy jsou činnost. Strach není činnost. Obavy jsou soustředění člověka na negativní věci, velmi jednoduše řečeno, že? Je to, když se člověk soustředí na negativní věci. A teď konkrétně – a tady přicházejí na řadu přesýpací hodiny v osmičce – obáváte se toho, co přijde. Jen velmi málo z vás si dělá starosti s tím, co je teď, protože jste uprostřed toho a není se čeho bát, protože všechno, co se děje, se děje právě teď.

Proto máte tendenci obávat se spíš toho, co přijde. A to souvisí s časem. Co kdybyste dosáhli úplného vítězství nad starostmi? Aby ani ta nejmenší myšlenka nebyla: Co budu dělat, až se stane to či ono? Jak to dopadne? Co na to řeknou? Co se stane, když dojde k tomu či onomu? Je přece tolik věcí, kterých je třeba se obávat, nebo ne? Vlastně se vsadím, že každý z vás by právě teď dokázal sestavit seznam toho, čeho všeho se obává. Někteří lidé si takový seznam nejen sestavují, ale procházejí jej den za dnem. Víte, co to způsobuje? Mění to vaši chemii. Mění to vaši chemii. Když se soustředíte na to, co by se vám mohlo stát, a děláte si s tím vším starosti, mění to vaši chemii.

A nejen to, drazí. Dám vám větší příklad: když si děláte starosti, a vaše tělo vidí, že si děláte starosti, myslí si, že je to režim, v němž se cítíte nejlépe. Tělo chce spolupracovat s vaším vědomím. Když spolupracuje s vědomím, které si dělá starosti, mění chemii těla tak, aby spolupracovalo s obavami a starostmi. Pokud si děláte obavy kvůli nějaké nemoci, tato nemoc k vám přijde. No, jak se vám to líbí? Když se obáváte těch nejhorších věcí, které by se mohly stát, pak se často právě tyto věci stanou. Rád bych vám předal triumf nad starostmi. Rád bych o tom dnes večer v Kruhu dvanácti hovořil podrobněji.

Toto je však nástroj Vítězství nad obavami, který změní způsob, jakým se bude odvíjet váš život. Pokud jste někdo, kdo si dělá obavy a starosti – a vy víte, že ano, drazí – pak je třeba přijmout tento dar, tento nástroj, abyste nad nimi zvítězili, abyste nad nimi dosáhli triumfu.

Aby to nebyla ta první věc, která vás napadne, když pomyslíte na nějakou situaci, ale aby se to stalo věcí poslední. První věcí je spíše přeorientování se na to, co se stane, namísto obav afirmace, pozitivita. I kdybyste se měli každý den nějakou chvíli znovu a znovu „oklamávat“, když se přistihnete, že si děláte starosti. Ne! Místo toho prohlašujte tu nejlepší věc, tu nejlaskavější věc, ne tu nejhorší.

Je to těžký oříšek. Čekali jsme s tím až do konce. Možná je to to nejtěžší, ale právě proto, drazí, pokud chcete, můžete dát svolení k přijetí tohoto daru do svého života. Konec obav a starostí.

Jsou tací, kdo poslouchají tento channeling, ale nezúčastní se Kruhu dvanácti. A já vám právě teď říkám, že pokud prohlásíte, že s tím končíte, vaše tělo to uslyší, bude s tím souhlasit a vy budete na cestě k přeorientování starostí na pozitivní afirmace a k věcem, které budou pracovat pro vaši chemii, a ne proti ní – pro delší život, protože jste si tuto cestu vybrali.

Já jsem Kryon, zamilovaný do vás všech.

A tak to je.

 

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Triumph over Worry -  min. 14:43

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE