Nový rok 2023 - Zvyšování vědomí

25.01.2023 13:20

Nový rok 2023 - Zvyšování vědomí


Tento živý Kryonův channeling byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy, 25. ledna 2023

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Vždycky je to tak: Mluvím s vámi o lásce. Mluvím s vámi o soucitu. Mluvím s vámi o době a energii, která se mění. Meditace říká, abyste se vydali na vyšší cestu, abyste podstoupili zkoušku lásky. Chápete, jaké je to poselství? Vždy je to o lásce. Toto slovo se používá tak běžně, že si skutečně neuvědomujete dopad, hloubku lásky Stvořitele k vám nebo toho, co do vás bylo v těchto dnech vloženo, abyste mohli zaujmout toto vyšší místo.

Říkám to proto, že toto je skutečně ještě lednový channeling, a to znamená, že stále slavíme Nový rok. Je to měsíc oslav Nového roku, leden 2023. Věnovali jsme se několika aspektům oslav Nového roku, tomu, co byste mohli dělat, co by pro vás bylo trochu jiné. Že byste mohli udělat něco, co by pro vás bylo nejen jiné, ale něco, co jste ještě nikdy nedělali.

V souvislosti s novým rokem jsme vám před několika týdny řekli, že si uvědomujeme, že se jedná o oslavu kalendářního roku. Pro vás je to Nový rok, ne pro každého, protože existuje mnoho různých druhů kalendářů, ale ve vaší společnosti je to velmi běžné. A tak do toho pojďme naplno. Přenesme to dokonce na další úroveň.

Toto je nová energie na planetě a většina těch, kteří zde poslouchají, jsou staré duše. Můj partner vám mnohokrát vysvětloval, co jsou staré duše a před chvílí to udělal znovu. Je to poznání lidské bytosti, která prošla mnoha životy na planetě, vskutku jako ve škole, a vychází s trochu vyšším vědomím a ví o něco víc, než věděla poprvé, podruhé nebo potřetí. Pracovník světla je totéž. Tyto pojmy se používají jako synonyma.

Můj partner také správně řekl, že je tu nová energie, která říká, že to, co dělá stará duše, začínají vidět a uznávat ti, kteří na nižší úrovni, možná v té akášické linii, tu nebyli tolikrát. A můj partner řekl, že tato nová věc, která začíná být patrná, je, že od vás mohou ostatní vstřebávat moudrost, začínají vidět soucit těch, kteří jsou moudřejší, a začínají se od nich učit, zatímco jsou na Zemi, místo aby museli procházet cyklus za cyklem a vracet se zpět.

To je novinka. Pro ty, kteří říkají: „Vždycky to fungovalo určitým způsobem, a proto se to nikdy nezmění," to bude možná kontroverzní. Tato nová energie změnila samotný systém, chcete-li to tak nazvat, na který se díváme, pro ty, kteří získávají vědomosti, a způsob, jakým to dělají a jak se předává moudrost a jak je vnímána láska.

Co kdybyste se právě na oslavu Nového roku zeptali sami sebe na něco, na co jste se možná nikdy předtím neptali? Za prvé: Energie je tu jiná a nikdy taková nebyla, jakkoli dlouho jste žili. Energie nikdy nebyla taková jako v roce 2023, jakkoli dlouho jste žili, bez ohledu na to, kolik životů jste prožili. Proto namísto toho, abyste si dali novoroční předsevzetí nebo si naplánovali něco, co by pak vedlo na stejnou trať stejné cesty, jakou jste vždycky putovali předtím, je tu uznání, že je to jiný vlak, jiná cesta, jiný oceán, jak jsme řekli pro všechny lodě, které se po něm plaví. Je to jiná energie, takže nemůžete navigovat novou energii tak, jako jste to dělali na té staré, ale Stará duše ví, co má dělat.

Co by tuto energii zlepšilo pro ostatní? Co kdybyste si právě teď v čase novoročního předsevzetí, při tomto konkrétním channelingu, řekli: „Co mohu udělat, abych posílil zbytek lidstva v tomto novém oceánu, do kterého se chystáme, abychom pluli na nové lodi?“ A to přišlo před několika týdny z Kruhu dvanácti. „Co mohu udělat pro novou trať, která sem byla právě umístěna a která nemá žádnou historii?“ O tom jsme hovořili před několika dny. Jsou to metafory k přechodu do nové energie, kterou ještě nikdo nezažil. Co můžete udělat, staré duše? Máte k tomu nástroje. Víte, co máte dělat.

Jedním z důvodů je, že jste byli ve staré energii. Víte, co funguje a co nefunguje. Také jste viděli, že to, co jsme opakovaně říkali, může změnit planetu. Máte sílu poslat dopředu do této situace nové energie, máte sílu poslat dopředu koncepty, které již máte jako lidé, které jsou multidimenzionální a mohou být promítnuty na tuto novou vlakovou trať. To je to, co máte.

Staré duše, které tohle právě poslouchají, pracovníci světla, to mohou udělat všichni. Jinak byste nebyli naladěni na tento program. Upřímně řečeno, vy víte, jak všechny tyto věci dělat.

Jakých pár věcí, které znáte, by mohlo změnit svět? Kdybyste mohli namalovat široký obraz civilizace a na tento široký obraz byste mohli umístit pojmy, které umíte, jaké by to byly? Když k vám ve starší energii někdo přijde a nemá vás rád nebo vám nadává, ve staré energii je to okamžitý obranný reflex. Stará duše se však během mnoha životů naučila něco jiného. Nereaguje obranou. Podívá se na to a ví, že v člověku, který jim to říká nebo jim nadává, je něco špatně, že je rozrušený. A tak místo obrany se dostaví okamžitý soucit. Její postoj je tento: „Je mi líto, že máš špatný den.“ To platí pro ně i pro ostatní.

Vidíte, jak se to obrací a jak by to udělala stará duše? Co to je? Jak tomu říkáte? Možná tolerance, možná laskavost, možná moudrost. Vezměte si jednu věc, kterou v tom vidíte, a řekněte: „Promítám to do budoucnosti, protože mohu, protože jsem Stará duše a jsem tu z tohoto důvodu. Beru a zařazuji do toho nového vlaku: toleranci, moudrost. Promítám si tento druh moudré reakce, jakou by měl Mistr, kdyby přišel s novou energií pro rok 2023. Jen trochu víc toho by pomohlo všem.“

Jaké jsou další koncepty, o kterých víte, že by změnily planetu, kdyby je mělo více lidí? Dali jsme vám je znovu a znovu. Vyšší vědomí, no to je prostě trochu obecné. Tak mu pojďme přiřadit atributy. Číslo jedna: Soucit, soucitnější civilizace, kde se na sebe lidé dívají a cítí. Jsou k sobě soucitní a jednají mezi sebou soucitně, protože se mají rádi. Takže do tohoto vlaku zařaďme soucit. A vy byste mohli říci: „Jako Stará duše, která si to zasloužila, vkládám soucit do tohoto vlaku a posílám ho dopředu do roku 2023.“ A tak se stane. A vy řeknete: „Mohu to udělat, protože to je můj rodokmen. Proto jsem tady.“

Pojďme vybrat další. „Coby Stará duše budu posílat více laskavosti – více laskavosti od úrovně rodiny až po vládu. Je potřeba více laskavosti a já to vkládám do toho vlaku v naději, že to rozkvete a stane se to soudržným a uvidíme toho víc a víc.“

Chápete, kam tím míříme? Vy, Staré duše, které toto posloucháte (a čtete), máte schopnost to udělat; posunout tyto věci multidimenzionálním způsobem do roku 2023 tak, aby se díky vaší činnosti stal tento rok lepším pro ostatní.

A nakonec to nejdůležitější. Můžete říct: „Drahý Duchu, do toho vlaku vkládám lásku – takovou lásku, jakou cítí Stvořitel k lidstvu, aby se lidé mohli zastavit, ponořit se do svého srdce, uklidnit se a pochopit, že existuje víc, než jim kdy bylo řečeno, i když jim to nikdo neřekl. Aby si lidé na základě této lásky uvědomili, že existuje větší a skvělejší pravda. Možná větší, než jim bylo řečeno. Aby mohli pokračovat vpřed do budoucnosti a pokud by se v budoucnu setkali s někým, kdo by jim chtěl vzít život, aby si řekli: „Vložím do něj svou lásku, aby ucítil, že ho miluji, a aby změnil své rozhodnutí. Aby se rozhodl rozhlédnout a rozhodnout se jinak.“

Chápete, co tím chci říct? Tohle dokážete. Tyhle věci vkládáte do vlaku roku 2023, a proto jsme tady, Staré duše. Věděli jste, že máte autoritu, talent a schopnost tohle všechno udělat? No, teď už to víte. Můžete zde na chvíli sedět a přemýšlet o tom.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva. A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – The Raising of Consciousness – MP3 -  min. 14:09

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Bára K (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE