Pátá Dimenze

15.07.2013 20:51

 

Otázka: Drahý Kryone, mohl bys nám prosím lépe vysvětlit 5. dimenzi? 


Odpověď: Interdimenzionalita je jednou z nejvíce zmiňovaných věcí v Kryonových poselstvích. Takže odpovědi byly předávány znovu a znovu. Nicméně ti odpovíme i „teď“. Znovu říkám:
Není nic takového jako 5. dimenze. Jakmile se začnete přesouvat ze 4. dimenze, ve které se nacházíte (výška, hloubka, šířka a čas), pak vstoupíte do všech ostatních dimenzí zároveň. Navíc zahodíte linearitu (počítání hodin – jeden krok po druhém) takže není nic, co byste mohli nazývat „číslem 5“.
Ale vaší realitou je samozřejmě to, že se posouváte do „další dimenze“, a vnímáte to jako významné. Přemýšlejte velkolepěji (ve větší perspektivě). Když vystoupíte z reality, ve které se nacházíte, vkročíte do něčeho mnohem většího než je „další přihrádka označená číslem 5“. Místo toho je to celé balení!

 

Přeložila Marie Kuchařová

 

 

Otázka: Drahý Kryone, když člověk dosáhne 5.dimenze (za naším 3D), "svlékne" tělo, přetransformuje se nebo úplně zmizí? Dosáhl už někdo, kdo je fyzický, v této historické době 5.dimenze nebo je to cíl budoucnosti?

 

Odpověď: “Pátá dimenze” ve skutečnosti není. Když se dostanete za 3D, zbavíte se linearity. A počítání je linearita. Takže nazývejme to “dostat se do multidimenzionality”. Je to mnohem výstižnější výraz. Není to ani jen “příští krok”. Je to krok, který činí rozdíl v tom, jestli jste v dualitě nebo ne. Takže posun do multidimenzionality je "Přechod". Mnohokrát jsme definovali "Přechod". Není to zmizení ze Země, jako to udělal Eliáš. Naopak, zůstáváte na planetě s vyššími vibracemi, získáváte postupně mistrovství a pomáháte planetě vytvářet pokoj. Mnozí již dosáhli tohoto statusu, chodí mezi vámi v harmonii a radosti.

 

Přeložila Satu Satu