Plánování - hojnost

05.02.2014 14:50

Plánování - Hojnost

 

Otázka: Drahý Kryone, prosím dej nám nějaké informace ohledně stále populárního tématu hojnosti. Zmiňoval ses o žití v „teď“ (přítomnosti). Předpokládám, že plány do důchodu jsou zbytečné? Společnost obvykle vyžaduje plánování předem u mnoha událostí, jako je třeba vzdělávání či cestování. Máme konat a zamluvit si místo na lodi či se přihlásit na lekce několik měsíců dopředu, i když peníze „teď“ ještě na účtu nejsou? Jsem trochu zvědavá na slučitelnost společenské potřeby organizovat, rezervovat a předem plánovat, když bychom měli uvažovat pouze v „teď“.

Odpověď: Jděte do toho a plánujte. Musíte, jelikož žijete ve společnosti a kultuře, která to vyžaduje. Poté seďte v „teď“. Co se stane je, že plánování se stane pouze směrem, kterým se vydáte a dovolíte si změnu plánů kdykoli si budete přát. Problém v tom, když jste tak lineárně zaměření je, že se na to vůbec ptáš! Předpokládáš, že musíš dělat jedno nebo druhé. Plánovat nebo neplánovat. Co takhle plánovat vykročení určitým směrem, dokud ti „teď“ nepřinese jiný plán?  


Jděte po cestě. Vytvářejte své plány, které jsou ve vaší kultuře vhodné. A když přijdete na rozcestí, vyberte si směr, kterým odbočíte podle toho, ve kterém směru vám bude lépe. Ale v průběhu tohoto procesu nechte svůj 4D plán „hrát druhé housle“ – první přenecháte tomu, kam vás povedou vaše spolutvořivé energie. Nebuďte ke svým plánům připoutaní tak moc, že je nebudete moci měnit. Nebuďte do nich tolik zamilovaní, abyste pak měli pocit, že jakákoli změna je násilím proti vaší vlastní volbě a moudrosti. Je to pravý opak. Plánování je nyní jako „nasměrování se“ na cíl… nic víc. Dovolte své síle redefinovat svůj cíl a přesměrovat vás správným směrem. Přemýšlejte o tom takto: šíp nikdy nezasáhne cíl, pokud není vystřelen. Pokud sedíte a čekáte na to, že Bůh vystřelí šíp, nic se nestane. Místo toho udělejte co můžete pro to, abyste střelu vyslali směrem, o kterém se domníváte, že je správný, pak se jí nechte nést, klouzejte vzduchem a upravujte řízení v průběhu letu. Vnímejte vítr ve svých vlasech, když se rozhodnete změnit směr a nikdy se nebojte toho, že byste minuli! Ti, kdo toto dělají, jsou vyspělí lidé, kteří vědí, že být interdimenzionální znamená zahrnout v první řadě 4D proces, ne ho eliminovat!

 

Přeložila Marie Kuchařová