Prosinec 2014

30.12.2014 21:32

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – prosinec 2014

 

 

01.12.2014

 

VYLEZTE Z JESKYNĚ

Je načase, abyste vylezli z jeskyně. Uvědomte si, kdo jste, pohlédněte na velkolepost kolem vás, stůjte zpříma a pociťte světlo laskavého Boha. Přihlaste se k svému mistrovství!

Jednoduché? Ne. Ale vždy budete začínat s malými krůčky a ty se vždy promění ve větší. Takže nyní je načase, abyste začali. Toto je poselství dnešního dne. Bude to komplikovanější. Slibuji. (Kryon se směje.)

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Cestování duší 1“ -

 

 

08.12.2014

 

BÝT V KONTAKTU

Nebylo by hezké, kdybyste každý den hned po probuzení vzali Boha za ruku a kráčeli s ním ruku v ruce životem s hlubokou rovnováhou a moudrostí? To je víra New Age. To je esoterická víra – být v kontaktu (na dotek) s Bohem, který je ve vás.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Demystifikace New Age 3“ -

 

 

15.12.2014

 

DĚTI

 

V roce 1987 jste dali svolení k vývoji lidského vědomí a děti jsou toho důkazem! Jsou jiné, všimli jste si?

Dospělí, poslouchejte: tyto děti nejsou lineární. Jsou konceptuální. V lineárním učení si nepovedou moc dobře. Dívají se na celý hrad, přesto když se přihlásí do školy, systém jim chce ukázat každý stavební blok a nikdy jim neukáže hrad. Pro vás je těžké to pochopit, ale i když je to nebudete učit, tyto děti uvidí hotový hrad. Pedagogové je nudí, když jim povídají o tom, jak ho postavit! Je těžké to vysvětlit. Vy ale víte, že jsou jiní, že?

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Posun je tady!“ -

 

 

22.12.2014

 

VĚDOMÍ JE TMEL

 

Kdybyste znali fyziku vědomí, mohli byste vybudovat lepší svět. Poslechněte si tyto atributy: zaprvé – vědomí necestuje z místa na místo, necestuje přímým směrem, necestuje!

Vědomí není na jednom místě a nepřechází na jiné. Vědomí neexpanduje. Nezvětšuje se ani nezmenšuje. Vědomí prostě JE. Fyzika vědomí je jako atributy 3D fyziky a čeká, jestli bude vylepšená nebo ne – na základě ostatních zákonů. Když jsou aplikována určitá pravidla nebo zákony, pak se změní všechny společně. Vědomí je tmelem existence života. Pokud by existovala definice života, pak by zněla takto. 

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Fyzika vědomí“ -

 

 

 

 

29.12.2014

 

ZAPOMNĚLI JSTE?

Gaia je životní síla, která je vaším partnerem – sleduje, jak měníte rovnováhu světla a tmy, a zrcadlí, co lidé chtějí. I ona má polaritu! Možná je načase, abyste své meditace začínali poděkováním planetě Zemi za to, že vás podporuje ve spiritualitě vaší Akáši… za to, že je vždy s vámi – stále přítomná životní síla. Starodávné národy takto začínaly své obřady. Zapomněli jste?

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Odhalení temnoty“ -

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.