Prosinec 2015

29.12.2015 10:40

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – prosinec 2015

 

 

07. 12. 2015

 

OSLAVTE ZMĚNU

 

Věci se začínají měnit a jsou zde ti, kteří to cítí. Oslavte změnu. Ať už se s vámi děje cokoli, oslavte to! Ve vašem životě je laskavost lásky, která vám přinese dobré věci. Odložte strach z budoucnosti a začněte oslavovat, co přichází.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Pohyb zpět, abyste se dostali do budoucnosti“ -

 

 

 

14. 12. 2015

TAKTO TO FUNGUJE

 

Někdy se ptáte: „Měl bych být vegetarián? Co je pro mé tělo duchovně správné?“ Já vám to povím – ta věc, která vám dává smysl! Pokud jste strávili mnoho životů v Tibetu nebo Indii, pak nejspíš toužíte po jiném jídle, než jaké je v USA. Tak to funguje, drazí. Vaše tělo reaguje na to, co si pamatuje – a pokud vám prospívá, že nejíte maso, pak byste to pro své zdraví měli udělat. Nepřenášejte to však na své přátele, protože oni mají svou vlastní akášickou paměť ohledně zdraví. Mají svůj vlastní systém, který pro ně funguje.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Běžně kladené otázky“ -

 

 

 

21.12. 2015

BŮH JE STEJNÝ

Bůh je stejný včera, dnes a navždy. Je to nádherné, protože Bůh – Stvořitel se nikdy nezmění. Nicméně mění se vztah lidské bytosti k neměnnému Bohu. To, co se mění, je schopnost lidské bytosti překonat starší energii a v nové energii se setkat se Stvořitelem uvnitř. Je to lidská bytost, kdo se mění, nikoli Bůh.

 ~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Rekalibrace ´měli bychom´“ –

 

 

 

28. 12. 2015

BOHU JE JEDNO KDE

Ano, v lidském hledání Boha existuje vhodnost i nevhodnost. Pokaždé, když pochybujete o lásce Boha, je to nevhodné. Pokaždé, když ji přijímáte v jakékoli formě, pak je to vhodné. Bůh vás žádá pouze o to, abyste používali duchovní logiku své inteligence a intuice, abyste poznali, co Bůh je a co není. Ale vězte, že Boha najdete ve všem, pokud se budete dobře dívat. Bude v nejmenším z malých a v největším z velkých. Nechť toto redefinuje paradigma bezpodmínečné lásky. Bůh se nestará o to, kde tuto lásku naleznete, protože je všude.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Písmeno „L“ ve slově Kundalíní –

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.