Prosinec 2020

01.12.2020 12:30

 

 

Tak a je to tady - poslední měsíc roku 2020... Jedna část říká "díky Bohu"! Přestože vím, že letošek byl jen způsobem, jak skutečně začít měnit svět a měl nás především naučit, abychom žili v co největší integritě a abychom uvedli do praxe a skutečně jsme přijali to, co mnoho let hlásáme. Abychom se naučili žít s tím, že se věci neustále mění a vždy jsme se rozhodovali podle aktuálních energií a to je dovednost, která se nám bude ještě hodně hodit... skoro bych si ale dovolila tvrdit, že se asi shodneme, že jsme rádi, že se tento rok blíží svému závěru. :-D Nicméně jak mi nedávno Jan Lemuri připomněl - to není jen rok 2020, který má v sobě dvě dvojky... ale celé desetiletí a asi není náhoda, že se 36 leté okno příležitosti (obrovských změn a urychlení) uzavírá až v roce 2030... No tak si asi držme palce a klobouky... ale na to je ještě čas. Prozatím si užijme alespoň to, že je tu advent a že více než kdy dříve jsme se svými nejbližšími a sami se sebou (ve svém nitru) - doufejme... No a aby to období bylo ještě o kousek lepší, přinášíme vám samozřejmě pravidelné channelingy od Kryona. 

Ještě než sem ale vložím aktuální příspěvek, připomínám, že od 12.12. do 21.12. máte možnost v repríze shlédnout vysílání od Leeho, Moniky, Anderse a Caciny určené přímo pro nás!!! Samozřejmě včetně překladu do češtiny a včetně Kryonových channelingů. Věříme, že vás toto vysílání pohladí po duši stejně jako nás a celou řadu dalších, kdo toto vysílání již shlédli. Připomínáme, že v nabídce je možnost i pro ty, kdo viděli premiéru a mají zájem shlédnout i reprízu - za symbolický administrativní poplatek (s vysíláním je spojena celá řada nákladů).

No a teď tedy ke slíbeným channelingům:

1) 01.12.2020 - opět jsou to dva channelingy, jen vložené pod jeden odkaz. Jedná se o pokračování z minulého týdne - Channelingy o uzdravení - 3. a 4. část.

2) 08.12.2020 - před několika měsíci jsem vás informovala o vysílání Hvězdné brány společně s Leem - tento program se jmenoval Cesta Hvězdného semena a stále si jej můžete zakoupit - zůstane vám k dispozici, můžete se k němu kdykoli vracet a je samoozřejmě včetně překladu do češtiny. Obsahuje rozhovor Leeho s Jules a Prageetem, Alcazarovy channelingy a pochopitelně také úžasné meditace! Kromě toho však byly součástí pochopitelně i Kryonovy channelingy a ty vám dnes přinášíme - všechny tři části v psané podobě. Přečíst si je můžete zde: 1. část; 2. část a 3. část.

A opět připomínám reprízu Kryonova vysílání, které bylo určeno přímo pro nás, kdo žijeme v tomto regionu... - viz informace výše.

3) 16.12.2020 - tentokrát pouze kratší Kryonův channeling, ale překrásný - Celkový pohled na lásku. A také pozvánka na nádherný online projekt, který je součástí Lemurijské šamanské školy - nese název  Lemurijská posvátná sexualita . Tato série je určena pouze ženám (vysvětlení po rozkliknutí), ale další moduly již budou smíšené. 

4) 22.12.2020 - a dnes máme pro vás takový malý dárek. Když jsem zasedla, abych přepsala Kryonovy channelingy, které předal pro ČR a SR, nedalo mi to a nakonec jsem kromě přepisu jsem je i znovu nahrála - takto v klidu a s předpřipraveným textem už to bylo snadné. Snad vás to potěší. Tyto záznamy jsou umístěny u přepisů. A zde tedy 1. část: Krása systému Boha a zde 2. část: Nová česká kultura je tu!

Kromě toho jsem právě vložila do úvodníku pozvánku k 21 dní trvajícímu vysílání Oáza Jednoty (vysílání Hvězdné brány, nyní včetně překladu do češtiny). Najdete tam link na stránku, kde se dozvíte víc, a pak také jedno ukázkové vysílání na YouTube, které můžete shlédnout i bez přihlášení. 

A letos pro vás budeme mít ještě jeden dárek - Kryonovo vánoční vysílání s Hvězdnou bránou - více informací příště.

5) 29.12.2020 - no a je to tady. Další rok se blíží ke svému závěru, ale troufám si říci, že je to letos jiné než jindy. Myslím, že i naše novoroční rituály a naladění se na ten další rok bude probíhat trochu jinak... Místo konkrétních předsevzetí a naplánovaných projektů možná záměr a prosba, ať je naše intuice ještě silnější a ať jsme dostatečně otevření a pružní, abychom si poradili s tím, co na nás v roce 2021 čeká. Do uzavření 36letého okna příležitosti zbývá ještě 9 let a dosud jsme neustále zrychlovali. Přestože se svět kolem jakoby zastavil... to, co se děje uvnitř a pod povrchem, je docela slušná vichřice... Před pár dny se Lee s Monikou vydali do Mt Shasty za týmem Hvězdné brány, aby zde spolu s Jules a Prageetem vysílali, pověděli nám o tom, co rok 2020 znamenal pro ně a také aby nám předali Kryonovo a Alcazarovo poselství. Jakmile budeme mít nachystaný překlad, vložím sem na web odkaz - a pokud jste na seznamu odběru novinek Stargate, určitě vám pozvánka přijde mailem. Protože ale chystáme nové překvápko, trvá to trochu déle než obvykle. No a taky protože se mezitím snažíme relaxovat. :-) Nějak jsem vypadla z tempa. ;-)

Předtím však ale ještě tedy přání - kéž je v roce 2021 pro nás ještě patrnější, že je pro nás všechny toto dění vlastně darem. Kéž vždy víme, jak se rozhodnout. (Rok 2021 je rokem rozhodování na všech úrovních.) A ať už se brzy svět zase rozeběhne - v nové energii a správným směrem. A nyní tedy ještě jednu sérii na závěr roku - 4 Kryonovy channelingy v jednom příspěvku: Pole ovlivňování 1-4.

6) 30.12.2020 - protože by zveřejnění na webu Stargate tentokrát trvalo příliš dlouho, požádala mne Jules, ať toto video sdílím již nyní a proto najdete překlad z Vánočního setkání Leeho, Moniky, Jules a Prageeta - včetně channelingů od Kryona a Alcazara - již zítra v 10:00 h na YouTube.

 

Přejeme vám nádherný závěr roku 2020. A brzy opět na viděnou,

 

za Kryonův český tým,

M.