Prosinec 2020

02.02.2021 19:51

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – prosinec 2020

 

06. 12. 2020

FYZIKA TOHO VŠEHO: SHRNUTÍ

Nyní k fyzice – nazvu to duchovní fyzika, takže to není příliš komplikované. V roce 1993 jsme vám dali knihu nazvanou Konec času. V této knize jsme učinili několik prohlášení. Mluvili jsme o magnetické mřížce Země a řekli jsme vám, že je nutná pro existenci lidského života – a to také je. Tehdy s tím vědci nesouhlasili, ale teď už to mnozí z nich vidí. Dále jsme mluvili o ezoterice, kterou můj partner nazývá duchařinou. Vaše DNA, multidimenzionální molekula, má v sobě všechno, co zná vesmír. Nese váš akášický záznam, všechny vaše životy, celý váš duchovní úkol, vaše duchovní bytí a vaši karmu. Všechno je ve vaší DNA. Nebude to nikdy dokázáno, protože jde o duchovní atribut. Tato DNA vytváří pole zvané Merkaba (hebrejské slovo).

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk -

 

20. 12. 2020

 

KDYŽ VYZAŘUJI SVÉ SVĚTLO, ZASAHUJE TO DO SVOBODNÉ VOLBY DRUHÝCH?

Drazí, maják není proaktivní. Nehlásá. Jednoduše září. Řekněme, že vejdete do temné místnosti, kde je špatně vidět. Ostatní v místnosti jednoduše kráčejí potemnělou místností a dělají, co mohou. Jako maják, kterým jste, vyzařujete světlo jejich směrem a to náhle osvítí místo, kudy kráčí. Nyní mají volbu uvidět svou cestu nebo ne – vydat se jiným směrem nebo tím, který jste osvítili. Ptám se vás, porušili jste jejich volbu? NE. Místo toho jste jim tiše dali možnosti.

Někteří vám mohou říci, že jste ovlivnili jejich život, a budou mít pravdu, ale nijak jste nezasáhli. Nic jste jim nenutili ani jste je nepopíchli. Jen jste byli tiší, ukotvení a vyzařovali jste světlo. Někteří možná ani nevědí, že jste tam byli! Tak to funguje.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku -

 

27. 12. 2020

 

Nyní to začíná být dobré! Chtěli bychom vám povědět o vývoji lidského vědomí, souhrnně. Možná jsme o tom takto dříve nemluvili. Pro některé z vás je to shrnutí, ale ne pro všechny. Sto tisíc let se lidstvo vyvíjelo a rozvíjelo. O historii toho víte hodně, a pokud se na to podíváte, uvidíte, že vědomí lidstva zůstávalo poměrně stejné. Proroci byli po tisíce let schopni se „rozhlédnout“ a předpovědět, co by se mohlo stát vzhledem ke statické povaze energie, která držela lidstvo na koleji reality, jež měla předvídatelné následky. Jako při tarotovém čtení pro jednotlivce – energetické razítko planety bylo spojené s tratí reality, na které se lidstvo nacházelo, a bylo neměnné. Proto bylo snadné to číst.

Až do doby, kdy někteří z vás dorazili v tomto vašem životě, zůstávalo vědomí lidstva na stejné trati. Tato planeta vyjela z  trati vědomí teprve nedávno – velmi nedávno. Téměř všichni jste byli tady jako stejní lidé, jakými jste teď. Jak se cítíte, když víte, že největší posun na planetě – ten, který nikdo nepředvídal – se odehrál, zatímco jste tu byli vy?.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek –