Říjen 2013

11.11.2013 23:55

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – říjen 2013

 

 

 

07.10.2013

 

ŽÁDNÝ SOUD

 

Duch nikdy nesoudí, zda jste prošli karmou nebo ne, když se vrátíte zpět na druhou stranu závoje a zdánlivě jste nesložili životní zkoušku… Jste ctěni za to, že jste se inkarnovali. Nikdy nenastane doba, kdy by Duch soudil, zda jste dokončili lekci nebo ne. Je vám vzdána čest za to, že jste kráčeli po cestě, není důležité, kterým směrem jste kráčeli.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- Kryonova Kniha Tři „Alchymie Lidského Ducha“

 

 

 

14.10.2013

 

VAŠE AKÁŠA

 

Takže Akášické záznamy nejsou pouze záznamy toho, kolikrát jste zde byli, ale spíš kolik duchovních znalostí jste získali a v kolika životech jste se probudili v průběhu všech vašich planetárních existencí. Akáša je posvátnou knihovnou, kterou si vyzvedáváte a nesete v sobě v každém životě. Pokaždé, když přijdete a zase odejdete, doplňujete ji, a to pomáhá vyvinout a změnit to, o čem může být váš příští život. Vzpomeňte si na axiom, který jsme vám předali již dříve: „Nikdy se nebudete muset vrátit v méně vědomém stavu. Jakmile jednou otevřete tuto metaforickou „duchovní akášickou nádobu“, je vám k dispozici veškeré spirituální vědění ze všech životů, veškeré dosažené učení.“

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova živého channelingu „Tři větry“ – únor 2013

 

 

 

21.10.2013

 

FYZIKA LÁSKY

 

Když opravdu poznáte světlo, ani jeden z vás si místo něj nevybere temnotu. Když to vypadá, že se to stane, pak jste ve skutečnosti nikdy světlo neviděli. Bůh ve vás, či „Vyšší Já“, vás vždy povede k pravdě. Jste tady, abyste to objevili, a jakmile bude před vámi, není nikdo, kdo by nevstoupil do světla domova. Objevení vyšších vibrací v sobě nese atribut, který vás zbaví touhy po nižších vibracích. To je fyzika lásky.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Šest „Partnerství s Bohem“ –

 

 

 

 

28.10.2013

 

MOUDROST STARÉ DUŠE

 

Požehnané jsou Lidské Bytosti, které naleznou Boha svým vlastním způsobem. Staré duše se probudí do pravdy, že nové duše na tom stále pracují. To vysvětluje různé úrovně uctívání na této planetě a důvod pro velmi různorodé duchovní systémy. Mnoho Lidských Bytostí, které nemají výhodu vaší moudrosti staré duše, budou motivovány směrem k systémům, které možná vnímáte jako příliš jednoduché a dokonce mytologické. Ale tyto systémy jsou často začátkem pochopení Boha. Pro všechny je tu místo.

 

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova živého channelingu „Rekalibrace vědomí“, duben 2012 –

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová ( www.posvatnesrdce.cz  a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.