Říjen 2015

29.12.2015 10:38

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – říjen 2015

 

 

05. 10. 2015

 

JE TO OK?

 

Dovolte, abych vám něco řekl: možná, že nikdy nedosáhnete svých 3D cílů. Je to OK? Místo abyste si nastavovali konečný cíl, vždy budete v pohybu. Vždy. Je to OK? Vždy zde bude žebřík, na který bude třeba vyšplhat – ve znalostech, uvědomění a energii. Vaším směrem budou přicházet nové věci. Vždy to tak bude – až do okamžiku, kdy naposledy vydechnete. Vždy budete cítit, že jste „nikdy nedorazili“ do svého cíle, ale to není pravda, protože do něj dorazíte každý den. Je to postup – a ani ten se vám nelíbí, že? Místo toho chcete dorazit na místo a říct: „Dokázal jsem to!“ Pak si chcete koupit tričko, které to potvrzuje.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Synchronicita – způsob, jakým to funguje“ -

 

 

 

 

12. 10. 2015

 

POUZE SVĚTLO

 

Když posíláte světlo, je to stejný koncept. Už dříve jsme vám řekli: nežádáme vás, abyste posílali světlo s předpojatostí. Když víte, že se něco děje, a chcete tam poslat světlo, abyste pomohli, neposílejte řešení! Neposílejte, co chcete, aby se stalo. Prostě jen pošlete světlo. Zvykněte si na pochopení, že světlo je vše, co máte. Má „kosmickou inteligenci“, která ví, co dělat. To je to, co mají majáky. Nemají agendu (skrytý program). Mají pouze světlo. Nevysílají s tím světlem nic dalšího. Mají pouze světlo. Záleží na někom jiném, aby „viděl“, co to udělá. Vy pošlete světlo na místo v temnotě a ať už je tam kdokoli, uvidí lépe. Chápete? A až uvidí lépe se svou svobodnou volbou, může si zvolit věci, které jste pomohli osvítit svým světlem. To je integrita posílání světla a vztahuje se i na spolutvoření.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova channelingu „Mnohá vy“ -

 

 

 

 

19. 10. 2015

 

INTUITIVNĚ VÍTE

Někdy dáváme lidem některé věci, jen abychom je zaměstnali! A vy si myslíte, že pracujete na svém cíli? Vaším cílem je existovat a milovat Boha. To je váš cíl. A při tom procesu se vyrovnáváte (dostáváte do rovnováhy) a Gaia vidí světlo vašich řešení během toho všeho.

Když se narodíte, vaše duchovní instinkty jsou poháněny vaším Akášickým dědictvím [instinktivní vzpomínkou na to, co jste se naučili]. Víte, že je Bůh uvnitř. Víte, že je tam pomoc. Intuitivně víte o své oseté biologii a lásce těch, kteří vás oseli. Všechny ty věci jsou vám vrozené a to vytváří lidskou bytost, která dokáže, co žádná jiná lidská bytost v tomto okamžiku v čase nedokáže – změnit tuto planetu!

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Rekalibrace krystalické mřížky“ –

 

 

 

26. 10. 2015

 

LEPŠÍ ZPŮSOBY SE BLÍŽÍ

Existují lepší způsoby dělání věci, než jaké jste se naučili ve všech vědách i v právu – lepší způsoby, než jaké znáte – a tyto způsoby se blíží a budou dávat větší smysl vám osobně, vaší zemi i planetě. Blíží se systémy. Jednoho dne se plácnete do čela a řeknete si, proč jste to tak nedělali dřív – co jste si mysleli? To protože nevíte, co nevíte. Filtr inteligence se začíná posouvat v souladu s moudrostí a všechny tyto věci obejmou světlo a nebudou ho oslabovat.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Lidské filtry“ -

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.