Říjen 2017

21.11.2017 22:47

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – říjen 2017

 

02. 10. 2017

JAKO VAŠE

 

     Má energie je jako ta vaše: je andělská, přesto je to částečně fyzika a částečně láska. A to, drahé lidské bytosti, je také energie v srdci a středu každého atomu ve vesmíru.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání -

 

 

09. 10. 2017

POMALU JSTE VYTVÁŘELI

 

      Pomalu jste na své planetě vytvářeli, zasévali a pěstovali semena, která povedou k civilizaci Země bez války. ach, nikdy nebudete úplně za jedno, ale vaším řešením už nikdy nebude vzájemně se zabíjet ve válce. To je dysfunkční řešení, které vám přinášelo jen ještě více válek.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk -

 

 

16. 10. 2017

GRATULUJEME

 

      Pokud jste stará duše, cítíte to. Pokud to cítíte, jste stará duše. Gratulujeme vám všem k tomu, že jste, kým jste. Jste ti, kdo změní planetu.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Definice staré duše“ –

 

23. 10. 2017

KATALYZÁTOR

 

      Je lidskou přirozeností, že ve skupině vyčkávajících pracovníků minimálně jeden vstane a začne práci dřív, než se k němu připojí ostatní. Jinak by všichni stále jen vyčkávali. Takže vy jste katalyzátorem pro změnu, kterou se snažíte vypozorovat. Nic se kolem vás nestane, pokud se vy nezměníte jako první.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Tři – Alchymie lidského ducha –

 

 

30. 10. 2017

VĚŘÍTE TOMU?

 

     Jste šéfové svých buněk, vaše vědomí hovoří s vaší innate a tak s tím musíte být v naprostém souladu. Musíte to vlastnit. Věříte tomu? Opravdu věříte posunu, který se odehrává?

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

 z Kryonova živého channelingu „Přechod z temnoty do světla?“–

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.