Říjen 2019

02.10.2019 20:55

 

Srdečně vás zdravíme u dalšího úvodníku, drazí!

Už nám jich v letošním roce mnoho nezbývá, že? 

 

1) 02.10.2019 - tentokrát vám přinášíme od Kryona pouze několik krátkých úryvků v podobě tzv. Marshmallow Messages za září 2019. Kromě nich však také veliký pozdrav od Leeho, Anderse a Caciny. Leeho u nás přivítáme již příští rok v září a Anderse z Cacinou snad již za několik málo dní. Pokud jste se ještě nerozhodli, zda se na jejich koncert či workshop vydat, dovolte pokus o shrnutí a popis nepopsatelného... :-) - v článku Multidimenzionální hudba Anderse a Caciny.

2) 09.10.2019 - Nový pracovník světla, tak se jmenuje aktuální překlad Kryonova channelingu z 5.5. t.r. :-)

3) 15.10.2019 - Esence Boha, tak se jmenuje nejnovější překlad Kryonova channelingu. A připomínáme, že již za 10 dní nás čeká nádherný zážitek - koncert Anderse Holta a Caciny Meadu s názvem Zvuk domova. A následující dva dny ještě i jejich workshop Spojení zvuku a duše. Moc rádi se zde s vámi opět potkáme. A budeme rádi, pokud informace o těchto událostech budete šířit dál... Předem velmi děkujeme. <3 (O působení hudby Anderse Holteho jsme psali v článku Multidimenzionální hudba Anderse a Caciny - viz výše).

Na viděnou opět příště.

4) 23.10.2019 - loni v říjnu odjel Lee se svým týdnem na velmi speciální místo - Velikonoční ostrov. A my vám postupně přineseme channelingy, které zde předal - dnes je to pochopitelně z 1. dne na Rapa Nui. Ale kromě této nové minisérie pro vás máme ještě informaci - již tento týden nás čeká koncert s Andersem a Cacinou nazvaný Zvuk domova. Protože už se budeme na akci chystat, neviděli bychom nejspíš všechny vaše příchozí platby. Míst je však ještě stále dost a dost - proto pokud vás tato unikátní událost láká a budete mít čas, prostě přijďte a zaplatit můžete i na místě (stále je dost míst i na víkendový workshop, ale zde je lepší alespoň poslat e-mail, abychom věděli, že dorazíte). Velmi nás potěší, pokud se opět sejdeme v hojném počtu. Hudba Anderse a Caciny je skutečně nádherná. Je těžké jí popsat. A také je škoda se o to vůbec pokoušet. Jak byste popsali lásku, dechberoucí krásu nebo třepot motýlích křídel? Nejde to. Nejde ani popsat, jak překrásná a léčivá je hudba, která je skutečně multidimenzionální. Stejně tak selhávají všechny ukázky, protože prostě nemohou obsáhnout to, co se odehraje, když jste někde osobně, když zažijete tu atmosféru... CD a nahrávky jsou dobré jako připomínka, oživení vzpomínky na atmosféru, ale živý prožitek ničím nenahradíte. Přesto tedy alespoň několik příspěvků, které jsme sdíleli na Facebooku v uplynulém týdnu:

a) Úryvek z koncertu v TAI PEI (na který přišlo kolem deseti tisíc lidí a byl to takový úspěch, že pochopitelně chystají svůj návrat).

b) Ukázka č. 1 z filmu The 1 Field (1 pole), který bude mít premiéru začátkem listopadu a ve kterém budou zveřejněny i výsledky několika experimentů - například velké meditace, při které se propojili lidé z mnoha zemí po celém světě, aby snížili násilí na Blízkém východě alespoň o 10% či více. Nebo další, kdy lékař z Anglie zkoumal vliv hudby na dva oddělené vzorky krve od stejného dárce. Ve filmu jsou rozhovory i s mnoha známými osobnostmi - včetně Grega Bradena, Bruce Liptona, Roberta Coxona a dalších a zazní tam i Kryonův channeling. Ale především bychom rádi upozornili, že není náhodou, že se zrovna těchto dvou experimentů aktivně zúčastnili i Anders s Cacinou a již jsem psala, že jsem viděla fotografie z onoho experimentu s krví a padla mi čelist... Věřím, že během víkendového workshopu nám alespoň nastíní něco víc...

c) Ukázka č. 2 ze stejného filmu.

 

5) 30.10.2019 - a ještě plni dojmů z opravdu nádherné akce s Andersem a Cacinou (příště si je určitě nenechte ujít, padla mi čelist a srdce pívá o sto šest, a to už jsme těch akcí uspořádaly mnoho a jedna krásnější než druhá...), vám přinášíme pokračování Kryonova channelingu z jeho cesty na Rapa Nui, která se shodou okolností odehrála přibližně před rokem... Zde tedy Kryon na Rapa Nui - 2. část.

 

za Kryonův český tým,

 

MK

Foto výše z FB stránky Moniky Muranyi (pravděpodobně fotil maďarský tým)

PS: A ještě vzpomínka na jinou akci, která proběhla před pár dny, ale bude zřejmě ještě dlouho doznívat... :-). Více fotografií FB stránkách Lemurijského sesterstva... a ještě více na Sdílení LS

Foto Hanka Galatíková