Říjen 2019

06.11.2019 00:17

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – říjen 2019

 

 

07. 10. 2019

PŘIŘAZOVÁNÍ OSOBNÍCH ATRIBUTŮ

 

Pokud bychom řekli, že se světlo i tma změní, ptali byste se: „Co to znamená?“ Změní se zlo? Přijde více andělů? Lidské bytosti, proč tak tvrdošíjně přiřazujete osobní atributy fyzice?

 ~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Třináct – Rekalibrace lidstva - ZDE

 

 

14. 10. 2019

NĚJAKÝ ODPAD VE VAŠEM ŽIVOTĚ?

 

Je ve vašem životě nějaký odpad, kterého byste se rádi trvale zbavili? Proto je zde pozvánka ke „spálení odpadu“ při svém vlastním obřadu nebo při obřadu s ostatními. Na planetě probíhá posun. Ten vytvořil novou energii, která podporuje pracovníky světla a staré duše tak jako nikdy dřív. Kryon říká: „Máte vítr v zádech,“ a laskavá energie vesmíru se chce zharmonizovat s těmi, kteří hledají laskavost.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Ženy Lemurie (od Moniky Muranyi a dr. Amber Mele´ha Wolf) - ZDE

 

 

23. 10. 2019

ZVLÁŠTNÍ, DIVNÉ A NEVĚROHODNÉ

 

Říkali jsme vám už dříve, že vám tyto věci budou předány interdimenzionálním způsobem, který může vypadat zvláštně, divně či nevěrohodně, protože jste je nikdy dřív neviděli. Ale připomínáme vám, že je to jen proto, že nejste zvyklí na to, co je běžné, a proto se tak cítíte. To, že jste to nikdy nezažili, neznamená to, že to neexistuje.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Devět – Nový počátek – ZDE

 

28. 10. 2019

ELEGANTNÍ SYSTÉM STVOŘENÍ

 

Staré duše, představujete člověka, který konečně vychází z jeskyně přežití, rozhlíží se a uvědomuje si, že existují elegantnější věci než jen přežívání ze dne na den. Láska buduje živý energetický most od člověka k člověku a výsledkem je soucit. Soucitný čin [lidský čin založený na soucitu a starostlivosti] je to, co navždy změní základní lidskou povahu.

Kdo jste? Jste součástí elegantního systému stvoření.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk – ZDE

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.