Říjen 2020

06.10.2020 20:15

Upcoming Events

Vítáme vás u dalšího měsíce roku 2020 a jako obvykle vám přinášíme další Kryonovy channelingy. Nejprve však zpráva, která vás snad potěší. Na vaši opakovanou žádost jsme s Leem dohodli reprízu jeho vysílání, které se odehrálo 20. září. Přesný termín a podmínky prozatím nejsou stanoveny, ale dáme vám snad již brzy vědět - zde na tomto webu i na FB stránkách Kryon česky.

A teď již tedy k dalším příspěvkům:

1) 06.10.2020 - Pravidla

2) 13.10.2020 - dnes máme pro vás v první řadě channeling od Kryona - Nová role šišinky. Ale pak také ještě dárek - nádherný prožitkový webinář s Hvězdnou bránou zdarma! Anglicky jej budou vysílat již tuto sobotu, ale o týden později si můžete prožitek zopakovat znovu včetně překladu do češtiny. Spustíme ho online naráz a zároveň bude probíhat tato "překladová premiéra" i v ostatních zemích, takže to bude opět živý prožitek... Pokud byste ho nestihli nebo byste si ho chtěli zopakovat, bude samozřejmě k dispozici záznam. Trvale. Tento webinář se jmenuje - Představujeme: Supervědomé vnitřní dítě. Pokud už jste pozvánku od Hvězdné brány dostali, tak jen malá oprava - je to v SOBOTU 24. října. Do pozvánky jsem napsala neděle. Omlouvám se za chaos. :-) "Uvidíme se" při sledování?

3) 20.10.2020 - a tentokrát jen velmi krátce - Kryonův channeling s názvem Boží plán.

4) 27.10.2020 - no a v předvečer svátečního dne vám přinášíme opravdu pěknou várku channelingů a prožitků. V první řadě dva Kryonovy channelingy: první se jmenuje Dělám to správně? a k němu patří následující: Ve správný čas na správném místě. A kromě těchto překrásný channelingů pro vás máme také k dispozici webinář Stargate/Hvězdné brány zdarma - jedná se o úvodní webinář ke 4týdennímu víkendovému programu práce se Supervědomým aspektem vnitřního dítěte. Věřím, že při shlédnutí už tohoto úvodního vysílání i vy pocítíte mnoho silných prožitků a mnohem víc... A to i v případě, že jste dosud třeba spojení se svým vnitřním dítětem nedokázali navázat. Prožitky s Hvězdnou branou bývají tak silné, že je ucítí i ti, kterým se to nikdy dřív nepodařilo. 

 

Těšíme se na viděnou opět příště.

 

Kryonův český tým