Říjen 2020

02.02.2021 19:48

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – říjen 2020

 

13. 10. 2020

EGO

Dám vám cvičení – příště, až půjdete na večeři s přáteli, tohle je váš úkol: neříkejte o sobě vůbec nic. Naprosto nic, pokud se vás nezeptají. To vám napoví, jaké máte zvyky a jestli je vaše egopřevlečené za světelnou práci“. Tento úkol odhalí, jestli máte zvyk, který si neuvědomujete. Opět se vás ptám – dělali tohle Mistři? Když se setkali s ostatními, slyšeli jste je, jak mluví o sobě a kolik toho udělali? Odpověď je ne. Seděli u nohou těch, kteří k nim přišli, a poslouchali a mluvili o nádheře Velkého Centrálního Zdroje a nasytili lidi kolem sebe vlídnou moudrostí a láskou.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Třináct – Rekalibrace lidstva -

 

18. 10. 2020

OBJEV INTERDIMENZIONÁLNÍHO ŽIVOTA

Coby lidské bytosti můžete být donuceny redefinici toho, co je to „život“. V minulosti jsme mluvili o interdimenzionálním životě. Zde je vaše příležitost ho objevit. V obyčejné vodě existuje život. Nemyslíme to, co vytvoříte svým záměrem nebo magneticky změníte – mluvím o vodě, která je na planetě běžná, která vyvěrá ze země.

Interdimenzionální život je všude. To je síla, která přijímá záměr měnící vodu, když ji polykáte, a která spolupracuje s vaší DNA. Přemýšleli jste někdy o tom, co to je ve vodě, že toho tolik dokáže? Myslíte si, že to je jednoduše v několika molekulách vody? Je to mnohem víc, drahé lidské bytosti. Na planetě musí být další síla, aby spolupracovala s vámi a s polem, které vás obklopuje. Odpovědí je interdimenzionální život.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání -

 

26. 10. 2020

MÍR NA ZEMI

 

Můžete prožít uspokojení při získávání své obživy úplně každý den a pochopit, že vesmír s vámi bude spolupracovat, zatímco tvoříte a zhmotňujete věci pro svou potřebu. Zatímco kráčíte po nejisté cestě, stále nalézáte radost a pečujete o sebe. To vytváří zvýšenou duchovní vibraci. Přesto… kde jsou všechny ty výsledky?

Když se dostatečné množství z vás přihlásí k mistrovství, drahé lidské bytosti, změníte samotnou esenci lidské povahy. Už jste ji změnili! Děti nové Země [indigové] představují nové lidské vědomí. To je vědomí, které by se na Zemi nikdy neobjevilo bez návratu Lemuřanů… vás!

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~
- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání –