Rodová linie vaší DNA

17.08.2022 21:24

Rodová linie vaší DNA 

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 17. srpna 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Je radost komunikovat s vámi tímto způsobem, s vámi, kdo to posloucháte (nebo čtete) a věříte, že zde může být hlas, který k vám může promlouvat skrz ztenčující se závoj způsobem, který nikdy dřív nebyl možný. Někteří z vás si uvědomují, že lidská bytost je jako anténa, která zachycuje ve svém vědomí víc než jen to, co je vám sdělováno. Takto přijímáte intuici, o jejíž kráse jsme již mluvili, že pochází z vašeho vědomí, a ne z vašeho mozku. Někteří namítnou: „Počkej chvíli, vědomí přece pochází z mozku.“ Ne, nepochází. Mezi vědomím a vaším mozkem skutečně dochází ke splynutí. Mozek reaguje na věci, které si představujete nebo o kterých přemýšlíte, zatímco vědomí vkládá do mozku něco, co mu pomáhá fungovat.

Když se zeptáte tolika lidí, kdo se dostali na druhou stranu a vrátili se, na zážitky blízké smrti, odpoví vám, že zatímco mozek přestal fungovat, vědomí pokračovalo. Zdálo se, že navzdory tomu, že zatímco mozek byl klinicky mrtvý, vědomí přináší a předává úžasné informace. Někteří lidé byli tak blízko druhé straně, že jejich vědomí téměř explodovalo do energie duše. Ale pak se vrátili. Toto vědomí, které nazývám vědomím duše, se přizpůsobuje vašemu těluDůvod, proč o tom mluvím v této době, je pouze ten, že je to připomenutí.

Ještě jsme nemluvili o celém vašem balíčku DNA. Pojďme si stručně zrekapitulovat, co dnes lidstvo ví a chápe o vaší DNA obecně, ne vědecky nebo lékařsky. Když lidé začali poprvé objevovat lidský genom, uvědomili si, že je to jako dívat se na galaxie v galaxiích. Bylo toho v něm tolik, že někteří říkali, že odhalit to všechno potrvá celý život. Netrvalo to však tak dlouho. Chytrými metodami však bylo brzy možné podívat se na DNA a začít identifikovat její obsah. Při tom objevili mnoho opakování, která je vedla k tomu, aby sledovali, co tato opakování produkují. A to jim poskytlo ten nádherný obraz, co DNA představuje.

Překvapující bylo zjištění, že vaše DNA se skládá z více než 3 miliard chemických látek! Tři miliardy chemických látek, které jsou systematicky uspořádány a dělají věci dříve neznámé. Alespoň však odhalili tu předlohu, blueprint, jak byste to mohli nazvat, nádheru té chemie. Spatřili a odhalili dvojitou šroubovici, všechny permutace na ní a co všechno dokáže dělat. Viděli, co by mohla dělat, ale nevěděli, co ve skutečnosti dělá. Dokladem toho byly výsledky projektu Human Genome Project, které uvedly: „Odhalili jsme chemii DNA a to, že se skládá z více než 3 miliard částí. Ale víme jen, co asi 3 % z toho skutečně dělají.“ Rozluštění těch 3 % bylo celkem jasné: je to gen, vytvářející část vaší DNA. Takže můžete hned vidět, že vaše DNA funguje jako jakási palubní deska, kontrolní a řídící zařízení, poskytující instrukce a vytvářející velkou část toho, kým jste. Jednou z věcí, kterou vědci ihned odhalili, že vaše DNA je zodpovědná za cca 26 000 genů, které máte ve svém těle a které se neustále vytvářejí nebo možná produkují ve správný čas pro správné věci. Vaše DNA není jen něco usazeného, co máte od narození, ale je stále aktivní, pracuje a vytváří různé věci. Z toho všeho byla identifikována pouhá 3 %.

No a co zbytek, co ta drtivá většina všech dalších částí? Vědci prohlásili, že nemají tušení. Nedokázali přijít na žádné další kódy. A tady je to zajímavé. Pokud jste chytrý vědec a na něco nepřijdete, co obvykle říkáte? „No, jednoho dne to zjistíme. Možná jsme jen ještě nepřišli na rozluštění kódu.“ Ale místo toho vědci téměř univerzálně rozhazují rukama a tvrdí: Zbytek je jen odpad. Je to jen odpad, který tam musel zůstat z dřívějších evolučních procesů.“ (Kryon se pobaveně směje.) Připadá mi to zajímavé. Takže pokud na něco nemůžete přijít, je to odpad.

Mám pro vás malé cvičení, něco pro vaši představivost, něco zábavného. Představte si, že jste v 18. století. Objeví se cestovatel časem, který pozdraví a je zřejmé, že sem očividně přistál omylem, protože otevře svou knihu, ze které vypadne několik stránek – a bum, zmizí do doby, do které se vlastně chtěl dostat. Poté, co zmizí, na zemi najdete stránky, které ztratil, podíváte se na ně a řeknete si: „To je směšné, jaký to má smysl?“ To, co vidíte na papíře, je QR kód. No, někteří z vás vědí, co je to QR kód, tedy kód, který si přečtete svým chytrým telefonem a pak dostanete třeba menu restaurace. Možná to není tak hluboké, ale pokud jste v 18. století a byli byste v nějaké laboratoři, tohle by se přihodilo a vy byste to viděli na vlastní oči, řekli byste: „Zjevil se anděl nebo někdo z budoucnosti a zanechal nám zprávu."

Podívali jste se někdy na QR kód? Kde začít? Aniž byste měli ponětí o pěti, šesti nebo sedmi objevech, které na sebe navazovaly, aby nakonec takový kód vytvořily, pochopily a následně přeložily včetně vytvoření zařízení pro překlad, kterým je samozřejmě smartphone a všechno to souvisí s umělou inteligencí, kterou obsahuje? Jak se na takový kód podíváte? Jaké dekódovací (čtecí) zařízení v 18. století by dokázalo rozluštit QR kód? Kdo myslíte, že by to mohl udělat? Odpověď zní: pravděpodobně nikdo na celém světě. Protože lidé tehdy neměli přístup k věcem, které ještě nebyly objeveny nebo vynalezeny, na které ještě nepřišli. Rád předstírám, že by na to mohli přijít a bavím se tím. Takže by to zkoumali a řekli: „Ach můj bože, ti z budoucnosti nám předali menu ze Sam's Restaurant. (Kryon se směje) Co to má znamenat?“ Chápete, co tím myslím? Nedokázali jste úplně rozluštit DNA, a tak se z toho stala jen odpadní DNA.

Naštěstí na to v roce 2012 vědci konečně přišli. Možná jste to nevěděli. Už se nemluví o „odpadní DNA“, protože vědci v té době objevili funkci více než 90 % DNA. Drazí, nic to nepřineslo. Byl to „návod k použití“ pro zbytek. Všechno, co tam vědci viděli, obsahovalo části jazyka (v DNA). Lidé, kteří nejvíce přispěli k rozluštění těchto kódů, byli lingvisté. Ukázali, že v tom musí být nějaký jazyk. Tak se to stalo něčím jako knihovnami plných knih, plných návodů, co je ve vaší DNA a k tomu jsou instrukce. A tady vám chci říct něco, co si pravděpodobně právě teď neuvědomujete. Na tomto místě je odhaleno, že kdyby dokázali přečíst tyto instrukce, což nedokážou, jen prostě chápou, co by mohly být. Ale až začnou číst instrukce, až začnou dešifrovat ten kód, zajímalo by mě, zda to zveřejní. Neboť to bude vyprávět o vaší Akáše, o vašich zkušenostech v jiných životech, bude to mít zakódované pocity, se kterými nyní pracujete. Ale to největší odhalení bude multidimenzionální 24. pár chromozomů, který máte z hvězd. Budu o tom ještě mluvit. Až se dokážou podívat na ty kódy, bude to velmi zřetelně a jasně identifikovatelné. Budou vědět, co znamenají. Jednoho dne na to přijdou.

A to, drazí, bude důkazem všech těch věcí, nad kterými kroutíte očima a  které vám už dlouhou dobu říkám, totiž že v lidské bytosti je toho mnohem víc než jen pouhá biologie. Existuje rodová linie, která vede ke hvězdám. A tato nádherná rodová linie se nyní začíná projevovat, tento 24. pár chromozomů se nyní pomalu začíná otevírat jako časová kapsle. Nebudete si pamatovat, že pocházíte z hvězd, ale začnete se rozpomínat na to, co vám daly: hlubší moudrost, znalost věcí, které přicházejí. Možná pochopení toho, proč jste tady, pocit klidu a míru, který teď nemáte.

Tohle je začátek – teprve začátek. Moje předpověď je, že jednou budou vědci schopni přečíst tento kód. Právě teď je to pro ně něco jako ten QR kód, ale jednoho dne dojde k odhalení. A pak o tom budou muset hodně, hodně přemýšlet a rozmýšlet, než to zveřejní. Myslím však, že na to budete připraveni. Toto je jen další channeling, který ukazuje vaši velkolepost – velkolepost toho, kým jste, co jste a co může přijít.

Gratuluji vám, že jste se dostali na tuto úroveň světla.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – The Lineage of Your DNA – MP3 – min, 14:18

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE