Síla života a její vliv na budoucnost

22.03.2023 19:42

Síla života a vliv na budoucnost  

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 22.března 2023
 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Toto je čtvrtý týden s poselstvími, z nichž tři jsme vám už v tomto měsíci předali. Dnešní poselství bude trochu jiné, ale obsahuje stejně kouzelné, nádherné a nové zprávy, jako byly ty předchozí.

Na této planetě je něco nového. Je to váš otisk, ezoterický otisk, který teď máte, zatímco tady sedíte nebo stojíte. To je to, co je jiné. Říkáme tomu „Síla života“. Je to něco nového, protože je to pozvednutí, vylepšení posunu a také vylepšení ve vaší vlastní DNA, o čemž jsme už dřív  mluvili. Vytvořilo to lidskou bytost, která má mnohem větší vliv na planetu, než tomu bylo kdykoli předtím. Takže jen to, že stojíte nebo kráčíte po planetě, má mnohem větší ezoterický, duchovní a nádherný dopad a potenciál než kdykoli předtím. Spojte si to s něčím jiným. Existuje tu energie světla, jíž teď nesete, která je úplně jiná než před dvaceti lety, protože samotné světlo bylo posíleno. Tohle je metafora pro vylepšení všeho, co pak můžete vystavit světlu. Mohli byste to také nazvat probuzením. Souvisí to však také s tím, o čem jsme dřív mluvili jako „být majákem“. Jinak řečeno, vaše současná přítomnost na planetě, vy se svým světlem, které právě teď nesete jako stará duše, z vás dělá ukazatele cesty, nejen však pro ostatní lidi. Už jsme hovořili o vašem vlivu na vás samotné a o tom, co můžete udělat, a o vašem vlivu na samotnou Gaiu. Mluvili jsme o vašem mistrovství. Posílená, vylepšená síla života v sobě má mnoho prvků, mohli byste říct. Dokážete si představit, že staré duše na této planetě mají najednou větší vliv na tuto planetu než kdy předtím? To potvrzuje to, co jsem řekl před mnoha lety, že k úplné změně této planety stačí, aby se probudilo méně než polovina procenta světové populace. Důvodem je, že ti probouzející se mají větší vliv.

Co se pak stane dál, je, že budou pro ostatní zářit jasněji. Neexistuje lepší metafora než ta, o které jsme mluvili dřív. Představte si místnost, která je tak tmavá, že je v ní stěží vidět. Jakmile jeden nebo dva lidé zapálí zápalku a místnost se o trochu víc osvětlí, ostatní se zeptají: „Kde se to světlo vzalo? Ach, vidím někoho, kdo má zápalku. Jak mohu takovou zápalku získat?A tak si uvědomují, že ji mohou mít také a přijdou na to, jak a začnou zapalovat své vlastní zápalky. A pak se ta místnost začne rozjasňovat stále víc. Stačí jen pár lidí, aby zapálili zápalku, aby celá skupina v místnosti viděla. To je přesně to, co se právě teď děje na této planetě. Mění se postoje. Všimli jste si toho?

Tento měsíc jsme o tom mluvili třikrát, že tma je temnější a světlo jasnější. A vy začínáte vidět reakce na světlo, které jste vytvořili. Chci vám říci o jedné věci, kterou můžete udělat a která se hodí právě teď k tomu všemu, o čem tento konkrétní program je. Co kdyby tato nová síla života a tato nová vylepšená (posílená) energie světla změnila vaše schopnosti uvnitř vás, uvnitř vaší buněčné struktury, abyste se sami uzdravili? A co když tento závěrečný channeling z této sérii čtyř – to nejlepší si nechám na konec – završuje všechno to, co jsem vás opakovaně učil posledních 33 let? Co kdyby se to týkalo toho, že byste svým vlastním vědomím mluvili ke své buněčné struktuře a byli schopni se sami vyléčit? Co kdyby to bylo konečné odhalení toho všeho? A když říkám konečné, mám tím na mysli, že se to zabalí do balíčku toho, co jsem měl na mysli, když jsem začal mluvit k tolika lidem o tom, jak se můžete sami uzdravit tím, když budete mluvit se svou vlastní buněčnou strukturou svým vědomím a tím, že budete šéfem. Teď je to tady. Nastal okamžik, na který jsem čekal, abych vám předal tyto informace. Nyní víte, proč to můžete dokázat.

Tato konkrétní síla života se zejména hodí pro sebeléčení. Můžete se podívat na svou vlastní buněčnou strukturu, na svůj vlastní život nebo dokonce dovnitř sebe, a můžete říct chemii celého svého těla: „Nejsi ode mne oddělena, jsi mnou.Vaše vědomí, oddělené od vašeho mozku, má v sobě aspekt božství. Vaše vědomí má v sobě vědomí. Vaše vědomí nevzniklo ze synaptických spojení vzpomínek ve vašem mozku. Ne, je mnohem větší než to, vychází přímo z vaší duše, drazí. O tom lze polemizovat i v lékařských kruzích. Může dostatečné množství obvodů synapsí ve vašem mozku vytvořit vědomí? Toto je sporné téma už léta. A důvodem, proč se o tom polemizuje, že i lékaři se na to podívají a řeknou: „Ne, je toho víc, překračuje to hranice.“ Vědomí je božské. Je tím, co vám umožňuje se rozhodnout, kým chcete být, čím chcete, aby bylo nebo nebylo vaše světlo

Teď vám povím, že vaše chemie vnímá toto vědomí jako svého šéfa. A když se začnete obracet na svou chemii pozitivním způsobem jako šéf, jako milující šéf, skvělý šéf, (Kryon se usmívá), takový šéf, jenž se skutečně stará o každou jednotlivou molekulu a který říká: „Tady je to, co chci. Tady je to, co uděláš, tady je to, co uděláme společně.“ To znamená, že máte kontrolu nad zdravím, nad uzdravením svého života. To znamená, že každý den ovládáte realitu, jíž nazýváte svým zdravím. Musíte však dát svým buňkám vědět, že tu jste, drazí, protože vždy čekají na pokyny. Už jsme o tom mluvili v minulosti. Veškerá chemie ve vašem těle je takříkajíc vybavena anténami, které čekají na přijetí vašich slov. Pokud k nim nemluvíte, vaše tělo prostě dělá všechno samo, dělá to nejlepší, co dokáže, bez jakýchkoli instrukcí. Součástí toho je pak ne-moc. Řešením však můžete být vy sami tím, že každý den budete mluvit se svou buněčnou strukturou a říkat jí, co se bude dít dál a co chcete, podobně jako byste dávali armádě pochodové rozkazy, kterým směrem má postupovat a jak se chovat.

A tohle je ta největší pravda, kterou jsem kdy pro vás měl, lidé, a kterou jsem vám kdy předal. Prodlouží vám to život, způsobí úžasná uzdravení čehokoli, co právě teď zažíváte, o čem si myslíte, že je negativníUmožňuje vám zvrátit věci, o kterých jste si dříve mysleli, že je nelze zvrátit. Situace, o kterých jste si mysleli, že jsou takové, a přesto nejsou. Teď máte k dispozici velké uzdravení. Co vám mohu říct většího, než je tohle? Máte novou, vylepšenou sílu života. Cítíte ji? Pomysleli jste si, že se něco děje, jak se říká? Něco ve vás je jiné. Nezdá se vám to. Mnozí z vás se na to ptali: „Co cítím, že je jiné? Co mi chybí?“ Je lidskou přirozeností, že se hned ptáte sami sebe, co je špatně, když se cítíte nějak jinak. Nic není špatně. Právě začínáte pociťovat vylepšení, jež je vaším dědictvím, že jste tady. Zasloužíte si tady být. Zasloužíte si být zdraví a žít mnohem déle, než vám říkali, že budete.

Tohle je nádherná doba. Nádherná doba sebezkoumání a uvědomění. Znamená to také, že vaše modlitby za druhé jsou účinnější mnohem víc než kdykoli předtím. Přemýšleli jste o tom někdy? Mysleli jste na ty, kteří vás právě teď na této planetě potřebují, protože trpí? Nebo pociťují smutek kvůli všem těm současným událostem? Jejich situaci můžete zlepšit svými soucitnými činy. Skupina, ke které teď mluvím, je tak mocná! Tak mocná! Udělejte si chvilku a vnímejte, jak tato energie přechází k lidem do vzdálených zemí. Nebo možná nemusí být ani tak daleko, možná právě sedíte vedle nich. Dnes dokážete udělat mnohem víc než kdy předtím.

Ach, posílení lidé s větší silou života a světla. Máte sílu rozjasnit tuto planetu a vytvořit mír pro ostatní, pro sebe, pro vaše partnerství s Gaiou, nebo pro své vlastní uzdravení.

Já jsem Kryon a neříkal bych vám to, kdyby to nebyla pravda. O těchto věcech jsme mluvili už tolikrát a teď si uvědomujete proč.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva, do každého člověka. Znám každého z vás, kdo to sledujete, posloucháte nebo čtete. Znám vás, protože právě teď stojím na druhé straně závoje s vaší duší. Znám vás tak důvěrně! Znám ty, kdo budou jednat a kdo se stále budou drbat na hlavě a přemýšlet, zda je něco z toho skutečně pravda. To vše je však pravda, drazí. Zkuste to.

Můžete začít tímto prohlášením: „V energii božství na této planetě jsem větší, než jsem si myslel. Mohu proto dělat věci, o nichž mi nikdy nebylo řečeno, že bych je mohl dělat. Jsem připraven.“

Zůstávám v lásce k lidstvu.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Power of Life – Effect on the Future  -  min. 14:21

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE