Spřízněná duše a Dvojplamen

15.07.2013 20:59

 

Otázka: Drahý Kryone, mohl bys vysvětlit rozdíl mezi termíny Spřízněná duše a Dvojplamen?

 

Odpověď: Reprezentují rozdílné energie, ale podobné atributy. Oba termíny naznačují partnerství. Spřízněná duše znamená partnera pro život. Nemusí to však být „romantické“ partnerství. Může to být vztah matky a dcery či dvou lidí bez příbuzenského vztahu, kteří však z jakéhokoli důvodu spolupracují. Ale ano, může to být i romantický vztah. Proto je to partnerská energie.

Energie Dvojplamene představuje energii vaší zrcadlové podoby. Dvojplamen je ten, kdo nalezne „druhou polovinu“, kterou hledá. Energie Dvojplamene není nezbytně záležitostí partnerství jako Spřízněná duše. Je více o spojení (sil) k naplnění celistvosti, která v potenciálu či účelu chybí. 


Spřízněná duše může představovat partnerství dobré pro život, ale nemusí nutně vyústit v nic dalšího. Dvojplamen nese určitý účel (smysl), který vede k cíli. Dovolte mi příklady ze skutečného světa. Váš dřívější lídr Donald Regan měl Spřízněnou duši jménem Nancy. Ale objevitelé struktury DNA Watson a Crick byli Dvojplameny.

 

Někdy jsou Dvojplameny spolu také v lásce, ale i když jsou, je to vždy vhodné pro větší obraz… aby něco společně uskutečnili. Spřízněné duše existují společně pro radost a rozšíření života. Dvojplameny jsou spolu, aby uskutečnili něco, co by nemohli udělat sami. Mohou být obojím! Když se to stane, je to skutečně zřejmé.


(Od Leeho: Prosím přečtěte si Kryonovu Knihu Šest, stranu 333, kde naleznete podobnou diskusi. Kryon odkazuje také na práci St. Germaina ohledně energie Dvojplamene.)

 

Přeložila Marie Kuchařová