Srpen 2013

09.09.2013 21:34

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – srpen 2013

 

 

 

05.08.2013

 

JSTE VELMI MILOVÁNI

 

Mezi vámi a těmi kolem vás existují smlouvy, o kterých nemáte tušení. Sedíte vedle svých milovaných, kvůli nimž jste se tolik trápili, když zemřeli – a ani to netušíte. Nevidíte jejich jména a oni nevypadají tak, jako tenkrát, protože mnoho je skryto v nové inkarnaci. Ale vy všichni jste rodina. Věřte tomu! Znova používáme něžná a láskyplná slova, protože taková je tu dnes večer energie. Odlišná od jiných dob – mocná a přiměřená, protože toto je požehnané poselství. Umožňuje každému, kdo odsud odejde, aby si zapamatoval něco, co říkáme tak často, protože je to pravda: V dokonalé lásce známe vaše jména. Víme, čím jste prošli a proto… jste velmi milováni. 

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

Z Kryonovy Knihy Šest – „Partnerství s Bohem“

 

 

 

19.08.2013

 

REINKARNACE

 

Většina lidstva nevěří v život před životem. A proč to tak je? Protože hlavní náboženství planety vám říkají, že to tak není. Co to pro vás znamená? Mocní duchovní lídři v podivném oblečení, s ohromným bohatstvím, ve velkých budovách vám dávají takovou informaci… a proto to musí být pravda? Jaký mají důkaz? Proto, že se v této sféře pohybují už dlouho, tak musí mít pravdu? No, pak ji máte i vy! Jejich odpovědi nejsou lepší než vaše. Vážíme si jich za jejich hledání a jejich snahu, ale to vás také!

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Deset – „Nový systém“ –

 

 

 

26.08.2013

 

VOLBA

 

Jsme s vámi, ať jdete kamkoli. Známe vaše trápení a známe i vaše zlozvyky. A vůbec vás nesoudíme. Vy rozhodujete o směru své cesty… to vy řídíte svou vlastní energii. Vše, co vidíme, je nesoulad energie, z vaší vlastní volby. Tato vaše volba je absolutní – nezpochybnitelná.

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Deset – „Nový systém“ –

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (https://www.kryon.com/)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (https://www.posvatnesrdce.cz/ a https://www.kryon.webnode.cz/). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.