Srpen 2017

21.11.2017 22:44

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – srpen 2017

 

 

07. 08. 2017

PROČ OČEKÁVAT TO NEJHORŠÍ?

 

Změny nejsou vždy špatné. Mnoho změn vede k laskavosti tam, kde předtím žádná nebyla. Někdy je to řešení, kde předtím žádné nebylo. A proto se vás ptám, drazí lidé, proč když dochází ke změně a posunu, přesouváte se k nejhoršímu společnému jmenovateli, kterým je strach? Vám všem se nečekaně staly dobré věci. Tak už to v životě chodí. Proč tedy během změn a posunu čekáte to nejhorší?

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonova channelingu „Změna“ -

 

 

14. 08. 2017

PARADIGMATA

 

Přesouváte se z paradigmatu, které zahrnuje váš imunitní systém, k paradigmatu, které nyní zahrnuje brzlík. Co jsem to právě řekl? Povím vám to: imunitní systém identifikuje nepřítele a bojuje s ním. Brzlík identifikuje nepřítele a harmonizuje se s ním.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek -

 

 

21. 08. 2017

PŘEDBĚŽCI

 

Staré duše, vy jste předběžci všeho, co přichází. Posun je důvodem, proč sedíte v této místnosti nebo posloucháte tento channeling. Staré duše, berte to vážně. Pokud vám někdo říká, že je toto „konec světa“, pak chci, abyste se usmáli a řekli mu, proč to konec světa není. Povězte mu, že na to vás Bůh až příliš miluje. Zprávy o konci světa jsou staré a vytvořené člověkem, nikoli Bohem.

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova channelingu „Stav Země“ –

 

 

28. 08. 2017

ZÁZRAČNÉ LIDSKÉ TĚLO

 

Jak lidské tělo zázračně – samo a téměř přes noc – eliminuje nemoc? Existují o tom doklady a úzce to souvisí s energií myšlení. Co s tím uděláte? – Nebo to budete ignorovat?

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

-        z Kryonovy Knihy 2 – Nemyslete jako člověk –

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.