Srpen 2022

09.08.2022 19:36

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – srpen 2022

 

 

07. 08. 2022

 

JSTE OBYČEJNÍ

 

Je možné, že nejste tak obyčejní, jak jste si mysleli? Ovšemže to tak je!

Poslouchejte – lidská bytost, která se zaměřuje na temnotu, se stane temnou! A bude to mocná temnota! Lidská bytost, která se soustředí na světlo, vnese světlo. A bude to mocné světlo! Mnohokrát jsme vám popsali rozdíl mezi těmito atributy. Říkali jsme vám, že světlo je aktivní a tma pasivní. To je stará informace. Ale znamená to toto: když je tma a vy si zvolíte světlo, temná oblast vystavená světlu se stane osvícenou. Bude se zdát, že tma zmizela. Není to přestup ze tmy do světla, ale spíše alchymie „rozsvícení světla“. Děje se to naráz. Není to pomalé. A když je světlo rozsvíceno, všechno, co bylo skryto v temnotě, je zde, abyste to mohli vidět.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-deset/

 

14. 08. 2022

POCIT OHROŽENÍ ZMĚNOU

 

Duchovnost staré energie ve skutečnosti potřebuje strukturu a cítí se nepříjemně a v ohrožení změnami, které jsou na dosah. Bojuje za staré koncepty, které říkají, že duchovnost musí mít ve svém jádru trest, že zlo musí existovat, aby vyrovnalo lásku, že lidé jsou nehodní a musí nalézt vyšší zdroj, který by mohli uctívat a kterému odevzdají svou sílu, a že duchovní pravda vyžaduje hierarchii organizovaných mužů a žen, budovy, texty a dlouhý seznam toho, co „dělat a nedělat“, podle kterého mají žít.

Duchovnost nové energie je pochopitelně velmi odlišná. Začíná prohlášením „my jsme Bůh“. Říká nám, že jediná struktura, kterou potřebujeme, je uvnitř nás – a že právě tam můžeme nalézt úplně vše. Hovoří o plánu, kdy existence založená na strachu a zakořeněná v hrozbě trestu je nahrazena probuzením vlastní zodpovědnosti – zodpovědnosti, která obsahuje moudrost a vytváří morálku z nitra. Strach z trestu nahradila radost z tvoření božského účelu. Tato filosofie nové energie také vytváří sebeúctu a existenci naplněnou radostí. Sama se reguluje, bez všech těch omezujících postrojů organizací, budov, pravidel či kněží. Ctí Boha uvnitř a prohlašuje, že právě tam je na dosah esence samotného Boha – všechna ta „dělej a nedělej“ – a veškerá duchovní síla. Každému člověku dává potenciál kněze.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-sedm/

 

21. 08. 2022

URYCHLENÍ ČASU

 

Během příštích let si vaši astronomové a fyzici mohou začít dávat dohromady anomálii relativního času a vaší roli v něm. Měníte čas ve své oblasti, ale nemáte žádný další časový rámec, se kterým byste ho srovnali. Proto se zdá, že je čas stejný, ale na buněčné úrovni si většina z vás uvědomuje zrychlení, které se odehrává. I když vám to možná nedává smysl, přijde doba, kdy se věda podívá na vesmír kolem vás a řekne, že se „zpomaluje“. Ve skutečnosti ale vy zrychlujete! Vyhlížejte to. Má to co do činění s relativitou času, touto planetou a tím, co jste dokázali. Někteří z vás už to cítí a říkají: „Ovšemže čas zrychluje. Cítíme to!“ Někteří z vás vstávají brzy ráno s úzkostí, protože to vaše buňky cítí. Máte naprostou pravdu, pokud jste si říkali, že čas zrychluje. Vítejte na začátku dimenzionality, kterou jste včera neměli!

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-osm/

 

28. 08. 2022

TI, KTEŘÍ SEDÍ NA PLOTĚ

 

Nemůžete už „sedět na plotě“. I ti, kteří vyčkávali a říkali: „Je mi jedno, jestli to bude tak nebo onak,“ se nakonec také změní. Každý se bude starat, až uvidí hloubku toho, co se děje. Jde o budoucnost lidstva a je to až příliš důležité, než abyste to „vyseděli“.

S tím vším je spojen mír na Zemi. Jak si vedete? Povím vám to, lidské bytosti. Jste tomuto cíli blíže, než jste kdy byli. Může to být horší, než se to zlepší – ve vašem vnímání, vaší realitě. Ale pokud to vidíte, vyzývám vás během tohoto svátečního času – dokážete vstát a říct: „Je to v pořádku pro mou duši“? Pokud ano – to je odvaha. To je to, co dělají vojáci v bitvě. Obrní se. Jsou vyděšení, chystají se setkat s nepřítelem… a my jsme vám říkali, že nastane bitva mezi starou a novou energií. Říkali jsme vám, že jste bojovníci této nové energie a že nesete světlo. Někteří z vás se nyní bojí, někteří jsou v této bitvě a někteří tomu vůbec nerozumí.

Celkový pohled? Vyhráváte a ani to nevíte.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-jedenact/

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.