Stát se světelnou hůlkou

02.11.2022 21:20

Stát se světelnou hůlkou 

Tento živý Kryonův channeling byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 2. listopadu 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

 

Tohle je začátek série channelingů tohoto měsíce, jak to vždy děláme. Konkrétním tématem ve čtyřech lekcích tohoto měsíce je změna paradigmatu. Dovolte mi, abych teď začal s poselstvím, které jste všichni už dříve slyšeli.

Na planetě se právě teď děje něco, čemu říkáme posun. Něco bylo předpovězeno starodávnými a něco z toho můžete dokonce vidět i ve vašem zpravodajství. Věci se mění způsobem, jaký jste neočekávali. Některé z těch věcí, jimž nerozumíte a o nichž si myslíte, že jsou negativní, a které mění negativním způsobem to, co se děje ve světě, pocházejí z vašeho nepochopení. „Kryone, jak můžeš tohle říkat?“ namítnete, „je tady opět válka. Cožpak to není krok zpátky?“ Může se to tak vskutku jevit. Když si však vybavíte poselství a předpovědi, které jsem vám k tomuto tématu předával po celou dobu, a dokonce i nedávno, říkal jsem, že až světlo bude zářit na tuto planetu, natolik rozšíří věci, jež budou takové, že proti nim budou mít námitky ti, kdo se propůjčili temnotě, kdo to chtějí zvrátit zpátky do světa vašich pradědů. Vidíte to? Odpověď zní ano. Mnoho nevhodných věcí začíná vycházet najevo tímto způsobem. Věcí, které tu možná vždy byly, se začínají samy ukazovat a reagovat, protože tu je trochu příliš mnoho světla. Možná je tu až příliš mnoho klidu a míru, možná je tu příliš mnoho měnícího se světa, což je nepříjemné pro ty organizace, země, systémy, které počítaly s existencí v temnotě nebo mimo integritu. Proto se najednou objevují různé reakce. To je to, co se právě děje. Jsou tu paradigmata posunu dokonce i ve spiritualitě, v metafyzice, o nichž mluvíme a jež vylepší to, o čem jsme vám říkali, že můžete dělat.

Po mnoho, mnoho let, dokonce ještě předtím, než bylo prokázáno, že vědomí je energie, existovala myšlenka, že lidské bytosti dokážou vytvořit koherenci myšlení a že ji dokážou vytvořit nelineárním, téměř multidimenzionálním způsobem, jež ovlivní ostatní skupiny lidí. A v této souvislosti se mnohokrát sešly skupiny, aby se modlily za mír, a žádaly ostatní skupiny po celé planetě, aby dělaly totéž ve stejnou dobu. Ta myšlenka vyhází z toho, že máte koherenci mezi skupinami bez ohledu na to, jak daleko jsou od sebe vzdálené. Výsledky byly úžasné. Teprve v posledních deseti letech nebo tak nějak, kdy jste začali být schopni to měřit, byly naměřené výsledky úžasné. Fungovalo to. Předpoklad je však stále lineární, i když je sebelepší. Skupiny lidí, které se sejdou, dokážou vytvořit specifickou světelnou energii, jež může být vnímána a pociťována jiným skupinami po celé planetě, které pak v koherenci vytvoří další světelnou energii. Myšlenka je, že to všechno dohromady se přelije i na ty, kdo možná nejsou v těch skupinách a kdo pomáhají vytvářet koherenci v rozhodovacích orgánech, na ty, kdo chtějí být zvoleni, a možná i na ty, kdo jsou prostě jen součástí planety. Přelije se to do nich, aby se dostali do koherence, a vy jste se nakonec dočkali míru na planetě.  Uzdravení probíhá stejným způsobem.   

Tohle se dělo po velmi dlouhou dobu. Až v posledních dvaceti letech se ukázalo, že je to velmi efektivní, zásadní a tak nečekané. A teď to tady je. Mohu vám však něco sdělit: Změna v tomto paradigmatu, jak to probíhá, a navíc i to, co lze očekávat, je na dosah ruky pomocí stejných principů, pomocí stejného paradigmatu, který jste vytvořili tímto lineárním způsobem, s novou, do něj vlitou myšlenkou, jež může zdesetinásobit to, čím je.

Dám vám tento příklad. Představme si, že tímto starým dobrým a dosud jediným způsobem, jak to zatím dělat dobře, je to, že každý z vás máte světelnou hůlku světla a tuto světelnou hůlku držíte ve své ruce. Koherence, kterou vytváříte ve své skupině, umožňuje, aby všichni měli tuto světelnou hůlku. Teď jste v koherenci světla a všichni máte hůlku. Je to nádherné a mocné, velice mocné. Mohli byste říct, že je to nástroj míru nebo probuzení. Když v tomto stavu meditujete, ostatní na planetě a také ostatní skupiny to vidí a tím také získají svou hůlku. Pak najednou všichni dokážou držet svou vlastní světelnou hůlku. To je staré paradigma a není na něm nic špatného, je krásné. Myšlenkou je, že pokud dostatečný počet lidí bude držet tuto hůlku míru, světla a probuzení, rozlévá se to. 

Děje se však ještě něco dalšího a je to velmi, velmi lineární. Můžeme to třeba nazvat zákonem klesající návratnosti či zákonem převrácených čtverců (fyzikální zákon, který říká, že intenzita záření (světla či zvuku) klesá s druhou mocninou vzdálenosti od zdroje – pozn. překl.), nebo jakkoli jinak, pokud k tomu chcete přidat fyziku. Tady to je: když zastavíte koherenci, když skončíte s meditací, hůlka zmizí. Doufáte, že ji obdrželo dostatečné množství lidí, aby to pomohlo míru na Zemi nebo uzdravení, o které se pokoušíte, a tak to děláte opakovaně. Na tom není nic špatně. Co kdybyste však tuto zkušenost mohli vylepšit jiným paradigmatem? Byla by to zásadní změna, a přesto by to bylo totéž, jen trochu nelineární. A já vám to teď předám.

Osoba, která drží hůlku, řekne: Nechť se tato hůlka stane mnou.“ A ve svém nitru se stanete tou hůlkou. Něco je tu jinak – původně jste drželi hůlku jako nástroj, který můžete tu a tam použít pro ostatní, ostatní ji mohou spatřit, ale nakonec přichází okamžik, kdy ji odložíte. Ale když ji vložíte do svého nitra – poslouchejte – pak je to navždy! Vstoupí do vaší DNA, do vaší buněčné struktury, vašeho vědomí a VY SE STANETE SVĚTLEM. Sdílíte to s ostatními kolem vás v oné skupině, aby všichni měli příležitost buď nadále tu hůlku nést, nebo se tou hůlkou stát, aby se do nich světlo vlilo a jejich vědomí je vysílalo. Pak už tu hůlku neodkládají, protože tam zůstává, zůstává tam až do posledního vydechnutí. Světlo se vytvořilo v jejich nitru. Máte koherentní skupinu, kombinaci těch, kdo se sami stali světlem a těch, kdo drží hůlku a zkoumají, jak to funguje. Jiná skupina napříč planetou je ve stejné situaci a vidí to. „Být hůlkouje meditace. Přenést světlo do svého nitra je meditace, ne jej pouze držet. Máte-li jinou skupinu napříč planetou a ta se stane světlem sama o sobě a někteří z té skupiny přenesou světlo do svého nitra a jiní drží hůlku, pak když meditace skončí – poslechněte si to – když meditace skončí, cvičení nebo experiment je hotov, co zůstane? Zůstane mnoho lidí, kteří jsou nyní světlem. Ta hůlka není odložena. Už nemáte zákon převrácených čtverců, což znamená zmenšování, tedy že když se hůlka odloží, (světlo) zmizí. Ne, místo toho zůstává navzdory všem lineárním pravidlům, zůstává a pak se přelévá do ostatních. Oni pak vidí, že se světlo stává světlem a zůstává. A pozvolna během doby, kdy to opakovaně provádíte, už to není zákon klesající návratnosti. Najednou se začne šířit samo od sebe. A lidé vidí světlo a chtějí se jím stát. Vidí jeho nádheru. Chci mít tu krásu ve svém nitru, chci mít ve svém nitru ten klid a mír.

Chápete, jak by se to mohlo šířit po celé planetě nelineárním způsobem? Rozšiřovat se, místo zmenšování? Tohle je nové paradigma vás, vytvářejících skupiny, jež přemýšlejí o míru nebo uzdravení nebo se pokouší uzdravit to či ono. Najednou máte něco, co roste, nezastavuje se to.  A pak to nemusíte provádět opakovaně a doufat, že se to udrží. Rozrůstá se to samo od sebe. A přibývá těch, kdo říkají: „Ach ano, teď už to chápu. Mou hůlku, kterou mám, kterou jsem dostal, předám dalším skupinám, avšak najednou se stane mnou a já jsem světlem kráčejícím po planetě po zbytek mého života.“

Doufám, že začínáte chápat nové nástroje, které jsou zapotřebí pro boj s temnotou, jež chce vystoupit a porazit vše, co je nové, světlo, které se začíná objevovat, probouzení, které prohlašuje, že chce jinou Zemi. Zemi se soucitem a integritou, aby na Zemi záleželo, aby záleželo na přírodě. Chce jiné paradigma života, kde světlo bude měnit věci k lepšímu a budeme je moct vidět všude.

Tohle je dnešní poselství. Je to proveditelné, drazí. Vyzkoušejte to a sami uvidíte. 

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

Kryon

 

Zdroj: www.kryon.com – Becoming the Wand of Light – min. 13:52

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE  a na našem webu  ZDE