Strach z opuštění

21.12.2022 17:56

Strach z opuštění  

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 21. prosince 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.  

Tohle je třetí týden série o strachu. Docela často vám předáváme čtyři aspekty týkající se jednoho určitého tématu. Pokud jste to v předchozích týdnech nesledovali, dovolte mi, abych to shrnul. Zabýváme se hodně strachem. V jednom měsíci v r. 2021 jsme už dokonce hovořili o čtyřech tvářích strachu (leden 2021 – pozn. překl.). I jindy jsme uvedli strach v jiných aspektech. A budeme se tím opakovaně zabývat. Pokud jste si poslechli (přečetli) předchozí channelingy, víte, že tento měsíc mluvíme o velmi aktuálních druzích strachu. Nemluvíme o obecném strachu, který lidstvo má. Tyto druhy strachu se možná dokonce týkají vaší kultury. 

Tento konkrétní strach má hodně vrstev a aspektů, ale je tak skutečný. Mluvil jsem o dvou dalších druzích strachu, z nichž jeden byl dokonce kontroverzní, avšak stejně tak aktuální jako i tento druh strachu. Týká se jak mužů, tak žen, nedělá žádné rozdíly. 

Povím vám, co to je. Pak začnu vyjmenovávat atributy a řeknu něco, o čem jsem už mluvil v posledních dvou channelinzích. Až si vzpomeneme, požádáme o pomoc.

Strach z opuštění. V minulosti jste mi možná říkali: „Dobře Kryone, tento konkrétní strach, o němž jsi nám už vyprávěl dříve, většinou souvisí s jedním pohlavím.“ To není to, o čem budeme mluvit. Co se stane, drazí, když se syn nebo dcera rozhodnou, že se vás zřeknou, opustí vás, zavrhnou vás? A oni to dělají a děje se to pořád. Někdy je to prostě kvůli mládí, někdy kvůli nemoci a vy je nemůžete kontaktovat. Možná jste strávili patnáct až osmnáct let vašeho života jejich výchovou a pak tam najednou nejsou. To je opuštění. Opuštění dítětem. Co s tím uděláte? Rodiče, co uděláte s tím, co zanechává prázdnotu ve vašem srdci?  Že si vás děti možná neváží nebo jsou nějakým způsobem pryč a teď tu nejsou. Ale je tu ještě jiného. Co se děje, když někoho ztratíte? Ať už je to někdo z rodiny nebo ne, najednou prostě odejde. Vždy tu je strach, že tu konkrétní osobu ztratíte nebo že ztratíte lásku. A je to velmi, velmi reálný strach. Moc o tom nemluvíte, protože to nechcete vytvořit. A to je další věc, strach, že si vytvoříte věci, o nichž přemýšlíte a z nichž máte strach. A stále to tady je.

Opuštění může mít mnoho vrstev. Ztratíte partnera, ztratíte lásku, to je na obou stranách, drazí. A žal srdce přichází z obou stran, to je jiná vrstva. Všichni si to v sobě nesete. Možná řeknete: „No, já si o tohle nikdy nedělám starosti, nemyslím na to, dokud se to nestane.“ A pak přijde rána, zejména pokud jde o smrt. To je další druh opuštění, protože už tu nikdy nebudou a už si s nimi nemůžete povídat. Co tedy v tom můžeme udělat? Je to jiné než dřív. Budu to vysvětlovat pokaždé tento měsíc. Něco se stalo. Mluvil jsem o tom v epizodách v Kruhu dvanácti, a pokud si to neuvědomujete, vyzývám vás, abyste se k tomu vrátili a našli si to. Stalo se něco úžasného s energií na této planetě. Vytváří odlišný způsob lidského myšlení. Je to vývoj, drazí, který jsme očekávali a plánovali, když jste dostali 24. pár chromozomů, který nemůžete vidět pod mikroskopem. Proč byste měli mít jen 23 párů chromozomů, drazí? Máte jich 24. Už jsme o tom mluvili. Ten 24. pár chromozomů je mimořádně speciální, je multidimenzionální. A teď nastala doba pro jeho aktivaci. Už jsme vám též předali informaci, že zároveň s touto aktivací 24. páru chromozomů došlo k ještě něčemu dalšímu.

Ti, kdo přicházejí, aby byli s vámi, které třeba nazvete průvodci nebo anděly, nebo dokonce kousky a částmi vaší vlastní duše, jsou v současné době posíleni. Dochází ke sňatku mezi multidimenzionalitou, která existuje vně a sestává ze všech částí vaší duše, a tou, která je v lidském těle, což je ten 24. pár chromozomů. Je to sňatek, potřesení rukou, kdy se doslova probouzíte k něčemu širšímu a většímu, než čím jste byli kdykoli dřív. 

A co je Kryonovým tématem po 33 let? Že nikdy nejste sami! A teď už víte proč. Je to tím, že v těchto dnech, v těchto dnech slunce, kdy se energie mění a vědomí se zvyšuje a rozvíjí, tyto dny mají v sobě mechanismy a já vám teď o jednom povím. Vaše DNA se začíná probouzet, aby si potřásla rukou se vším, co je kolem vás, o čem jste nevěděli. Dá se říct, že jste probudili tým, který je tu pro vás. Máte multidimenzionální část, která se také probouzí. Obě dvě vaše části se spojují a zapojují do týmu. Co to pro vás znamená a kam tím mířím? Máte nádherné a úžasné pomocníky, kteří vás mohou obejmout, podržet vás, šeptat vám do ucha, pokud je to zapotřebí. Slyšíte všechny ty krásné věci, které jste možná dosud neslyšeli nebo jste si mysleli, že je nemůžete slyšet? Mohou utišit smutek, žal. To je to, kvůli čemu tady jsou.

Mezi strachy, o kterých jsem zatím mluvil, je tohle ten třetí a bude čtvrtý. Každý z nich, dokonce i každý zvlášť, by vás mohl zablokovat, mohl by vám bránit v pohybu vpřed ke světlu, zvláště v době, kdy možná ztrácíte mnoho lidských bytostí na planetě. Zdá se, že tohle je středem pozornosti a může vás to kvůli žalu úplně vyřadit z provozu. A to pak vede ke strachu z něčeho dalšího.

Co se stane, když to vede k dalšímu strachu a zanedlouho tam ten obrovský pracovník světla, za kterého jste se před pár lety považovali, sedí se strachem a obavami? Takto to nebylo navrženo. A proto se v této době začíná probouzet k životu ten 24. pár chromozomů, který máte a který byl vytvořen pro současnou dobu, a začíná si potřásat si rukama s těmi, kdo jsou kolem vás. A pak najednou tito průvodci, o nichž si myslíte, že je máte, o kterých jste možná slyšeli nebo ne, kteří se zdáli být nepostižitelní, jsou najednou před vámi. Dívají se na vás a říkají: „Dovol nám, abychom převzali to břemeno, protože potřebujeme tvé světlo, nepotřebujeme tvůj strach.“ Protože strach dokáže člověka zcela vyřadit z provozu, způsobí, že nebude mít žádné světlo, nebude chtít s nikým být, bude chtít být sám zavřený ve své skříni/komůrce. Jak to pomůže lidstvu? Někdo namítne: „No, jen se právě jen zabývám svým vlastním procesem.“ Jak to pomůže lidstvu? Nijak to nepomůže. Lidstvu pomůže, když se probudíte k větší pravdě a tou je, že máte pomoc sami od sebe, protože nikdy nejste sami. Ach, přemýšlejte nad tím. Udělejte to skutečné.

Jak jsem o tom mluvil už dřív v uplynulých dvou týdnech a znovu to zopakuji příští týden: Právě teď máte tolik pomoci! Můžete se na ně přímo obrátit a říct: „Drazí andělé, drazí průvodci, pojďte se mnou, aktivuji vás nyní do té míry, že všechny mé obavy, starosti a smutek mohou být rozptýleny, abych mohl uctít ty, které jsem miloval a ztratil, nebo uctít i obavy, které jsem měl, a říct: No, je to velmi lidské, ale už jsem dál. Přenesl jsem se přes to. Jsem multidimenzionální bytost.“ A vaši průvodci pak převezmou všechno, co potřebujete odstranit. Představte si, že by byli jako obrovský vysavač a že by mohli odstranit všechno, co je špinavé a ošklivé a co vás drží od světla. Kvůli tomu jsou tady. Avšak znovu zdůrazňuji, že se to děje poprvé, kvůli současné době, kvůli tomu, co jste udělali s 24. párem chromozomů, co způsobilo všechnu tu změnu ve světě.

Tohle je nové a jak jsme vám říkali, je to pro vás. Možná kvůli tomu sledujete tento program, tuto epizodu, vždy to tady bylo, teď je to však posílené. Přišli jste s tím, jen jste nikdy nevěděli, jak to aktivovat. Teď jsou však všechny uzly a nuly propojené – to je jiný příběh – a tyto věci začínají ožívat a stávají se pro vás skutečné. Můžete zavolat své průvodce kdykoli si budete přát, protože oni jsou vámi. Jsou větší částí vás, která je nyní uvnitř vás, ve vaší biologii, aby vás rozšířili do multidimenzionální bytosti, jakou jste nikdy předtím nebyli. Nejste sami, nemusíte jednat sami, nemusíte sami nést břemeno. Máte pomoc. Jsou tady, ne někde v oblacích. Jsou tady.

Drahé lidské bytosti, požehnaný je ten, kdo to tady právě teď poslouchá (čte), kdo si to vezme za své a bude s tím pracovat, pochopí to, uzná to a odejde jiný. Není to jen pro toto setkání, je to pro zbytek vašeho života. Možná, že kvůli tomu jste přišli.

Já jsem Kryon, zamilovaný do vás všech. Dokážete to vnímat?

A tak to je.      

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Fear of Abandonment -  min. 15:12

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE