Strach ze smrti

28.12.2022 18:05

Strach ze smrti  

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 28. prosince 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.  

V tom všem, co se učíte o vašem těle, říkáme: Vytvářejte světlo, milujte sami sebe, milujte každou svou molekulu. Není nic egoistického na tom milovat Tvořivý zdroj, který se podílel na tom zázraku, jímž jste. O sebelásce jsme už tolikrát mluvili. Mluvili jsme o ní způsobem, o němž doufáme, že narovná to, o čem si někteří myslí, že je to egoistické. Není. Milujete v sobě Stvořitele.

Čeho se podle vás nejvíc bojíte? Který je ten z největších strachů, jejž mnozí mají, i když tvrdí, že ne, že jej nemají? Strávíte-li hodně času prací na svém nádherném těle, pokud jste své tělo uzdravili, když jste potřebovali léčení, pokud pociťujete světlo, když jste spokojeni se svým životem a jste v pohodě se vším, co je, co je ta nejhorší věc, která by se vám mohla stát, jíž byste se mohli bát? Ta věc, která by tohle vše zastavila? To slovo je smrt. Smrt je pro tento měsíc naším posledním strachem. Když mluvíte s mnoha pracovníky světla, řeknou vám následující: Nemám strach ze smrti, protože mám lepší představu o tom, co se stane, až odejdu. Toto konkrétní tvrzení je velmi pravdivé a oni jsou k sobě velmi laskaví a říkají to do jisté míry přesně. Já vám však povím následující, drazí. Nikdo z vás se nechce vzdát té tvůrčí energie, která je ve vás. Protože v některých okamžicích vás všechny tyto věci napadnou: „Pochopil jsem to správně?“ Víte, že neexistuje místo, kde byste mohli vzít do ruky komunikační zařízení a promluvit si s těmi, kdo zemřeli. Místo toho budete mít k dispozici intuitivní lidi, kteří vám pomohou s kanálem, který se otevře, kde sice nemůžete získat hlasy a jasnost, ale možná nějaké intuitivní signály z druhé strany závoje. To vše dohromady nevypadá na to, že by to někomu něco dokazovalo

Neexistuje žádné náboženství nikde na této planetě, žádné organizované náboženství, které by mohlo ukázat na posmrtný život a dokázat ho, všechny ty věci v doktrínách, o nichž mluvíme, zda budete potrestáni nebo ne, kam půjdete, co budete dělat. To vše je záměrné, drazí, abyste se nemohli dostat na druhou stranu a mít jistotu. Vyžaduje to od vás, abyste měli víru. Avšak ještě víc to vyžaduje, abyste intuitivně přemýšleli o své vlastní smrti. Jedna z největších věcí, která nastane v tomto posunu, bude rozvoj vědy o dlouhověkosti. V příštích několika letech uvidíte způsoby, jak zůstat déle zdraví, jak žít déle na této planetě a uvidíte výraznou souvislost mezi krátkým životem a strachem, obavami a úzkostí. Pak tu budou tací, kteří vám pomohou vyjasnit tyto věci speciálně pro vás, abyste nepromarnili život během těch krátkých let nepochopením, že to, co si myslíte, může způsobit váš vlastní zánik. A že to, co si myslíte, může také vytvořit obrovskou dlouhověkost, že daleko překročíte tabulky a grafy jakékoliv lékařské asociace nebo lékařů, kdy se na vás budou dívat a řeknou: „Nechápu, jak to, že žijete tak dlouho, že vypadáte tak dobře a že vaše tělo neví, že jste staršího věku.“ Tohle se bude dít. 

Do té doby to však nezažene ten poslední strach: „Pochopil jsem to dobře? Až budu odcházet, až umřu, co se stane jako první věc?“

Vrátím se k jedinému důkazu, který kdy byl skutečně spatřen a přichází na zvláštním místě – už jsme o tom mluvili dřív a budeme o tom mluvit znovu – protože ten důkaz přichází přímo z operačního stolu v nemocnicích a velkých institucích, kde pacient zdánlivě zemře. Jeho srdce přestane tlouct, jeho tělo začne chladnout, a tak je téměř prohlášen za mrtvého, zatímco se jej podaří resuscitovat nebo se sám vrátí do života.  A když člověk projde tímto zvláštním stadiem, někteří to nazývají NDE (near death experience) - zážitek blízký smrti. My tomu říkáme NLE (near life experience) - zážitek blízký životu, kvůli tomu, co viděli a říkají. Docela často se takový pacient zotavuje v pooperačním pokoji a ve vší vážnosti a hněvu se tváří v tvář chirurgovi zeptá: Proč jste mě vrátili zpátky? A tohle se děje pořád, znovu a znovu. A když se takového člověka zeptáte: „Proč říkáte takovou věc? Teď jste živý, před chvíli jste byl mrtvý?“ Pak odpoví (teď to budu parafrázovat): Neviděli jste to, co jsem viděl já.“

Představte si, že naposledy vydechnete a jste přeneseni do toho nejkrásnějšího místa, jaké jste si kdy představili ve svém životě, kde je všechno nádherné a dokonalé a vy si uvědomíte, že jste se Stvořitelem, zpátky ve své duši a že jste na tom nejlepším místě, na jakém můžete být – doma. Začínáte slyšet tu nejkrásnější píseň, která je vám znovu zpívána, o níž jsme vám říkali, že tam vždy je. Vždy tam je. A v dalším okamžiku se vrátíte do 3D se všemi těmi jehlami, do vás zabodnutými, a všemi těmi tekutinami, které do vás proudí a z vás vytékají, a jste přeloženi do pooperačního pokoje. To by rozhněvalo každého, kdyby byl odtržen nazpátek od domova, možná zpátky z ráje. Přemýšlejte o tom. A pomyslete na tu ironii, že je to jedno z mála míst, kde skutečně znovu a znovu dostáváte důkazy o něčem, co jste nečekali. O životě po smrti. Tak to ale není, drazí. Není to tak, že pokračujete v životě poté, co tady zemřete. Vrátíte se domů, vrátíte se do přirozeného stavu poté, co jste si udělali výlet na tuto planetu, který možná pro některé z vás nebyl tak úžasný, který pro některé z vás byl obtížný. A pak se vrátíte domů.

Co vám mohu povědět o smrti? Řeknu vám, že jste záměrně naprogramováni, abyste měli ze smrti strach, avšak na určité úrovni někteří z vás musí vědět, že je to v pořádku. A těmi, ke kterým bych promluvil, jsou všichni, kdo to tady poslouchají a mají minimální nebo naopak strašný strach ze svého posledního vydechnutí. Není to takové, jak si myslíte. A možná, abyste si to sami pro sebe dokázali, měli byste si vyhledat knihy, které si můžete přečíst, nebo poslechnout zprávy od těch, kteří si tím prošli a museli se vrátit. Rád bych, abyste pociťovali slávu, skutečnou velkolepost a nádheru toho, že se vracíte do náruče svého vlastního domova, své vlastní duše. Drazí, všichni jste naprogramováni, abyste zůstali. Na této planetě je tolik práce, kterou je třeba vykonat, a já bych vás rád na něco upozornil. Proč by se jinak začala rozvíjet dlouhověkost do takových let, o nichž jste četli v bibli – někteří proroci a někteří Mistři se dožili stovek let. To nebyla tisková chyba, drazí, to byla pravda. Protože měli vědomí, které udržovalo jejich buněčnou strukturu zdravou a živou, zůstávali v pohodě a vypadali dobře po tak dlouhou dobu, po kterou tady potřebovali být, aby splnili to, proč sem přišli. A co je zároveň úkolem vás všech, co tady teď jste? Tím úkolem je mistrovství. Začínáte sbírat moudrost Mistrů tak, že ji začínáte žít. Důvodem je vytvořit planetu, která nebude pořád vězet v problémech.

Říkali jsme vám, že postupně se začínají dít věci na planetě skrz moudrost, vědomí, nové technologie. Nové technologie, které vás nebudou děsit, ale živit vás a hasit žízeň velmi žíznivé populace. Bude se dít tolik věcí, které jsou nádherné, které jste vždy chtěli, a objeví se technologie, které tu vždy byly. To je součástí budoucnosti – vytvořit zdravý svět, nikoli nemocný svět. Svět, který spolupracuje sám se sebou, a i když se lidé neshodnou, nezabijí se navzájem. Svět míru, který spolupracuje a snaží se přijít na věci skrz novou moudrost. To je to, kvůli čemu tady jste, abyste to nastartovali. Ať už to nastartujete jakkoli, povím vám, že to nezmizí, až zemřete. Protože až zemřete, naposledy vydechnete, a vtančíte do ráje, povím vám, co uděláte. Obléknete si novou kůži a vrátíte se zpátky (Kryon se směje) a budete pokračovat dokonce v ještě větší míře. Vzpomenete si na všechno, co jste udělali a už nikdy nebudete opakovat stejné chyby. A pak už jen budete pokračovat s mnohem větší dlouhověkostí, s mládím, se zdravím. Existuje tady systém, který je nádherný a velkolepý.

Neobávejte se smrti, drazí, opravdu ne, protože je to jen odchod domů a návrat k lásce.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

   

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Fear of Death -  min. 15:01

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE