Únor 2017

01.02.2017 15:17

Fotka uživatele Elan Cohen.

Drazí Kryonovi příznivci,

 

 

leden je za námi a doufejme, že s únorem a Hromnicemi přibyde již více světla nejen za oknem, ale i v našem vlastním tvoření - chtělo by to zase trochu jiskry a motivace. (Nebo jsem jediná, koho únava a chřipka na dva týdny téměř odstavila z provozu?) Každopádně dnešní příspěvek koresponduje s několika věcmi, které se v poslední době odehrávají a byl navíc přijat loni v Rakousku, takže z něj dýchá ještě další úroveň Kryonovy "blízkosti"... Tak hned pojďme k němu.

1) 01.02.2017 - Evoluce vědomí.

2) 08.02.2017 - Vědomí vaší DNA

3) 15.02.2017 - Syndrom jediného místa původu, tak se jmenuje dnešní příspěvek. A dále k vám máme ještě prosbičku. Momentálně se zamýšlíme nad tím, že bychom změnili poskytovatele webu a možná i budeme muset změnit systém ukládání channelingů a tak jsme dočasně přešli na jinou (omezenější) variantu vedení tohoto webu. Takže pokud by se vám stalo, že se vám nové příspěvky nezobrazí, dejte nám prosím vědět na e-mail kucharova.marie@seznam.cz nebo formou zprávy na FB stránce KRYON česky. Prozatím se to zdá být v pořádku.

4) 22.02.2017 - s dnešním nádherným datem vám přinášíme další silný a hluboký Kryonův channeling - s názvem Léčení Akášických zranění.

5) 28.02.2017 - na závěr měsíce února přinášíme poselství s názvem Divoké karty a jedná se o poměrně čerstvý channeling (z konce loňského roku). Zároveň také hlásím, že channelingy pro Lemurijské sesterstvo jsou již komplet, takže nadále budeme přidávat jen ty nejnovější a s většími intervaly - podle jednotlivých Kryonových akcí pro LS.

 

Jé a abych nezapomněla - výše uvedená fotka je z FB od Elana Cohena a stálo u ní: "Hádejte, kde jsme?" No asi víte kde. To na vysvětlenou, kdyby se vám začaly připomínat některé známé a povědomé energie... nebo jste z té oblasti zaznamenali něco ve zprávách. ;-) Lee v tom regionu bude channelovat asi do poloviny února. Pak se vrací do USA.

Na viděnou opět příště.

 

Za Kryonův český tým M.