Únor 2021

02.02.2021 19:55

Je možné, že už je tu druhý měsíc roku 2021?

No už to tak vypadá... :-)

Pojďme tedy rovnou na nejnovější Kryonovy channelingy:

1) 02.02.2021 - Akáša staré duše. A kromě toho jsme doplnili také všechny Marshmallow Messages - od září 2020 až po leden t.r. Najdete je ZDE.

2) 10.02.2021 - jejda, tak nám nastaly jarní prázdniny a zdá se, že jsem úplně ztratila přehled, co je za den, tak tedy lehce se zpožděním dnešní příspěvky... Lineární uvažování - 1. část a 2. část. A také ještě jedna pozvánka na třídenní akci s Janem Lemurim - AniRa: Delfíní chrámy Atlantidy. Jedná se o jedno úvodní vysílání zdarma (časové osy vyšších dimenzí) a pak dvě vysílání v rámci placeného workshopu. Více informací po rozkliknutí odkazu. 

3) 16.02.2021 - dnes pro vás máme dva Kryonovy channelingy z roku 2019 s výjimečně krátkými názvy :-). Jiskra a Spojení. A pro zájemce připomínám, že již tuto sobotu budeme vysílat s Janem Lemurim úvodní část programu AniRa: Delfíní chrámy Atlantidy zdarma a následující dva dny budeme pokračovat v rámci placené části - zájem je velký, ale ještě stále máte čas se přihlásit...

4) 23.02.2021 - pro dnešek jsme pro vás nachystali channeling na pokračování - Prvky jiskry - 1. část a 2. část. Protože se třídenní vysílání s Janem Lemurim (AniRa) opravdu vydařilo (část zdarma shlédlo k této chvíli 333 lidí, placené části se účastnilo 88 přihlášených - naše obvyklá "značka" - synchronicita skrze čísla) a stále mi chodí dotazy, zda je možné shlédnout pořad i ze záznamu, pak píši pro jistotu i tady - ano, obě verze jsou stále k dispozici (první část zdarma i dvoudenní vysílání v rámci placené části). Bylo to překrásné, úplně nové souvislosti pro současnost... a přihlásit se můžete stále pod stejným odkazem (Jan jen upraví text, aby to bylo patrné i z jeho webu - viz link výše).

Krásný prožitek a naviděnou opět příště,

 

M.