Únor 2021

02.03.2021 19:42

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – únor 2021

 

01. 02. 2021

ODDĚLENÍ VĚDOMÍ

Na planetě velmi pomalu dojde k oddělení vědomí a my jsme o tom mluvili už dříve. Budou zde soucitní a nesoucitní – a bude to tak zřejmé, tak zřejmé! Laskaví a nelaskaví. Humánní a nehumánní. Právě teď na této planetě existuje jakási temná armáda. Co je jejím „faktorem soucitu“? Chápete? Je to stav svobodné mysli, ale dojde k rozdělení. Nebojte se toho, soucitní. Když přijmete mistrovské atributy, obklopí vás světlo. Už žádné opevňování nebo ochrana sebe sama před temnotou. Temnota sama automaticky ustoupí. Už žádné chytání nemocí; se soucitem se vás nebudou moci dotknout. Je to fyzika; je to skutečné;  je to fyzické a děje se to teď. Vaše společnost to začne brát na vědomí dřív, než myslíte. Jestli si myslíte, když si pustíte vaše zprávy, že jsem blázen, jen počkejte. Přicházejí divoké karty. Nová energie je laskavost!

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Čtrnáct – Nový člověk -

 

07. 02. 2021

VĚDOMÍ

Mnozí z vás ve svých životech [myslí všechny vaše minulé životy] následovali, následovali, následovali. Říkali jste, že to je to, co byste měli dělat – je to očekávané a duchovně správné, a tak to děláte. Někteří přijdou s něčím novým a řeknou: „Teď byste měli dělat toto,“ a tak to děláte. A někteří z vás prožili při tomto procesu „následování“ dlouhou šňůru zklamání. Nyní vám říkáme něco úžasného: informujeme vás, že vědomí následování se nyní mění a žádáme vás, abyste byli pastýři a ne ovce. Sedíme zde společně jako rodina a diskutujeme o něčem hlubokém. Vy pracovníci světla jste v přední linii toho, co přijde. Každý z vás si sám sebe uvědomuje jako pracovníka ve světle – držíte světlo, ukotvujete světlo. Každý se zde dnes může zvednout ze židle s potenciálem pastýře a už nikdy ne ovce. Je to součást nového probuzení toho, „kdo jste“.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova -
https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-sedm/

 

 

14. 02. 2021

VĚČNÍ OBĚMA SMĚRY

Drazí členové rodiny, jste věční oběma směry. Vaše existence neměla žádný začátek a nebude mít žádný konec. Božská jiskra, která je ve vás, to ví velmi dobře! Pro každého z vás přijde čas, kdy na konci této existence v této inkarnaci budete mít šanci cítit strach z toho, co nazýváte smrt. Přesto na ni mnozí lidé v této místnosti mrknou a rozpoznají ji jako něco, čím procházeli už tolikrát za celé ty věky. Smrt nepáchne. Je to jednoduše jen přeměna energie – jedné energie na druhou. Až to znovu ucítíte, budete okamžitě vědět, že to bude „přivítání domů“. Říkáme vám to, členové rodiny, protože chceme, abyste pochopili, jak hluboká je vaše práce na této planetě.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~
- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-osm/

 

21. 02. 2021

OSOBNÍ OTÁZKY

 

Mnozí z vás se ptají Ducha: „A co tohle? A co tamto? Co tu mám dělat? Co s tím, jak se cítím?“ Čekáte, že odpovědi, které dolehnou do vašich uší, jsou ve vaší realitě. Co kdyby ale byly mírně mimo vaši realitu? Slyšeli byste je? Patříte mezi ty, kteří čekali a čekali na odpovědi, ale dostali pouze ticho? Odpovězte na toto: pokud by nevidomý člověk žádal o světlo a to by pak bylo vytvořeno všude kolem něj, poznal by to, nebo by i nadále seděl ve své osobní temnotě? Pokusíme se vám dát odpovědi, které budou dávat smysl, ale často budou přesahovat realitu, na kterou jste zvyklí. Tyto odpovědi není vždy snadné pochopit, ale takový je způsob nové energie.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-devet/

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.