Vystoupení z temnoty 1 - Zotavení

01.11.2023 17:22

 

U překladu tohoto channelingu jsme se "potkaly" dvě - s Janou S.
Jana přeložila channeling do textové podoby a já pravděpodobně v podobnou dobu překládala rovnou (z jedné vody načisto, jak se říká) v audiopodobě. A tak si můžete zvolit případně vychutnat obojí: Video včetně audiopřekladu najdete ZDE.

 
 
 

Vystoupení z temnoty 1 - Zotavení  

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 1. listopadu 2023

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Toto je první poselství tohoto měsíce a bude velmi odlišné, protože se jedná o vysvětlení slova, které jsem vám dal už téměř před rokem. Tuto informaci jsem odhalil minulý měsíc, ale ne v tomto programu. Teď to vysvětlím znovu. Každý rok dáváme slovo, které by mohlo charakterizovat nadcházející rok. Lidé to mají rádi, protože i když je slovo z minulého roku stále aktivní, chtějí změnu. A proto jsem to udělal. Slovo, které jsem téměř před rokem dal, znělo: Je to rok zotavení (pro rok 2023 – pozn. překl.). Lidé, kteří to slyší, se škrábou na hlavě a říkají: „Dívám se na svět právě teď, Kryone, a nevypadá to, že bychom se z něčeho zotavovali. Spíše to vypadá, že jdeme opačným směrem od zotavení.“ Takže teď chci vysvětlit pro vás všechny, kdo tento program sledují, co toto slovo znamenalo před rokem, protože právě teď planeta dosáhla kritického bodu, který se aktivně zapojuje do zotavení. Vysvětlím, co to znamená.

Když jsou lidé v nemocnici v kómatu, nastane určitá doba, kdy se z kómatu probouzejí, bez ohledu na to, jak dlouho to trvalo. Začnou se z kómatu probouzet. Je zajímavé, že zpočátku vždy existuje možnost, že se neprobudí. Tohle je metaforou lidstva. Lidstvo bylo vždy v kómatu temné energie. O tom nemůžete pochybovat, když se podíváte zpět do své historie. Když se ohlédnete nazpátek, vidíte to velmi jasně. Lidská civilizace byla vždy o tomtéž. Podle válek, které mezi sebou civilizace vedou, lze vlastně zjistit, co se s nimi děje. A zdá se, že války jsou neustálé, jinými slovy, že lidstvo se z nich nikdy nepoučilo. Nikdy se z nich nepoučilo. A dokonce, i když válka skončila, vypadalo to, že všichni si udělali jen pauzu na oběd a pak se vrátili do další války. Říkalo se tomu „lidská přirozenost“, že ať se děje cokoli, jedna generace se z války nepoučí a přenese to na další generaci, která v tom znovu pokračuje.

To je to kóma. Kóma temnoty plodí iracionalitu a dysfunkčnost a v takovém stavu se lidstvo nachází už dlouho. Práce, kterou dělám, má jeden smysl, jeden bod, jedno téma. Když se mě, Kryona, zeptáte, o čem je moje práce, odpovím, že o probuzení lidí na této planetě. Je o novém člověku na této planetě. Jsem tu už víc jak třicet let a moje první poselství, když jsem přišel, znělo: „Nečeká vás žádný armageddon, konec světa, jak bylo předpovězeno kolem roku 2000. Místo toho budete čelit něčemu nečekanému - bitvě temnoty a světla. Tato bitva bude ve skutečnosti představovat bod obratu mezi temnotou a světlem na této planetě. Probudíte se z temnoty, kterou jste měli po celé věky, a vyvinete nejvyšší vědomí, jaké kdy tato planeta měla, které nakonec povede k ukončení válek.“ To jsem tehdy řekl a bylo to Kryonovo téma po celá ta desetiletí. A nyní jsme tady: probouzíte se z kómatu.

Lidstvo se nyní začíná probouzet z této temnoty. A to, co se děje během tohoto probouzení, je velmi zajímavé. Budou tací, kteří se z kómatu proberou, a budou i tací, kteří se neprobudí. A to je to, oč jde. Ti, kteří se neprobudí, nemají vyšší úroveň vědomí. Existuje rčení, že vědomí se nemůže dívat vzhůru. Musíte být na určité úrovni vědomí a dívat se dolů. Nevíte, co nevíte. Nemůžete tedy být v jednom stavu vědomí a představovat si, že jste ve vyšším. Tak to nefunguje. Vaše současné vědomí se vám vždy zdá pravdivé a správné, dokud se neprobudíte do vyššího vědomí. Je to jako zjistit, že žádný Santa Klaus neexistuje. (Kryon se směje) To se týká dětí, které žijí v kultuře mého partnera. Jak dítě stárne a moudří, uvědomuje si, že to bylo roztomilé a zábavné. „Ale teď už jsem starší, posouvám se dál a vidím v tom lásku." A tak ti, kteří se z této temnoty neprobudí, nadále investují do své známé reality a chtějí si ji udržet. To znamená, že se vždy najdou lidé, kteří vás chtějí zatlačit zpět do předchozí reality, do reality, kterou jste měli, když jste byli v kómatu. Vidíte je všechny, začíná je rozpoznávat.

Rozdíl mezi probuzením a zotavením spočívá v tom, že dnešní svět se již neubírá stejným směrem jako dříve. Myšlenka, že jedna generace se od druhé nepoučí, už neplatí. Díváte se na generace, jež pohlížejí na minulé generace a ptají se: „Co jste si mysleli? Co jste si mysleli, když jste se rozhodli společně spojit a vyděsit ostatní lidi na planetě válkou?“ A tady to začíná dávat smysl tolika lidem, že takhle by to už nemělo být, a to do takové míry, že mnoho zemí dnes sleduje, co se děje, a nechtějí být toho součástí. Už nechtějí vstupovat do aliancí mezi Východem a Západem nebo Severem a Jihem. Už nechtějí následovat starou politickou linii svých předků nebo dokonce svých pradědů. Dnes můžete vidět, že většina zemí, která se dřív do válečných konfliktů zapojovala, se dnes už zapojovat nechce, bez ohledu, jaké jsou to války, proč se dějí, bez ohledu na to, jak to účastníci zdůvodňují. Okolní země se snaží lidem pomáhat a nezapojovat se do války.

Drazí, to je nové! Lidská rasa nyní dělá něco, co předpověděli prastaří. Mnohokrát jsem s vámi navštívil místa, kde jsem vás učil a ukazoval vám, že prastaří předpověděli tento okamžik, kdy bude možnost jiné, vyšší cesty, kterou se lidé nikdy předtím nevydali. A tohle je její načasování precese rovnodennosti. Z astronomického hlediska to dává smysl, zejména prastarým, a já jsem vám říkal, že to přijde a kdy to přijde. A vy jste nyní uprostřed tohoto dění. Těm z vás, kteří se bojíte a říkáte si, co se to právě teď děje a co bude dál, říkám, že to bylo očekáváno. Bylo to očekáváno. Jakkoli špatná je zuřivost toho, co lidstvo vytvořilo, je to svobodná volba lidí. Je v tom smutek a hrůza. Ale drazí, o tom jsme vám říkali, že takto bude vypadat boj temnoty a světla.

Novinkou, kterou vám chci sdělit a kterou jsem už channeloval předchozí měsíc, je, že tohle by mohla být poslední bitva Země vůbec. A není ro myšleno v negativním smyslu, ale v pozitivním. Země se dívá na zvěrstva a hrůzy, která se dějí a která vaši předkové předvídali a výsledkem je: „Už nikdy více! Můžeme to dělat lépe.“ Bude to trvat další generaci, ale světlo se blíží. Na černobílou Zemi začínají přicházet barvy, i když způsobem, jaký jste nechtěli. Řekli jsme vám však, že se to tak může stát a že temnota tak moc chce utlumit vaše světlo, pracovníci světla, a odstranit vás. Strach to dokáže, mluvili jsme o tom. Když máte strach a obavy, vaše světlo se tím zakryje.

Taková je dnešní pravda: Zotavujete se ze staré energie, ze staré doby, ze staré lidské přirozenosti. A probouzíte se z kómatu do něčeho, o co se můžete postarat tak, jak jste předtím nikdy nedokázali, protože vědomí planety se mění. Začalo se měnit už před nějakou dobou, jde to pomalu a často to může trvat několik generací. Potřebuje to lidi, o jakých jsme před léty mluvili, kdy jsme vám předali informace o indigových dětech. Ony jsou tím novým vědomím lidstva, myslí jinak. Je to začátek dokonce i pro ty, kdo tu potřebují být během posunu. Některým z vás to všechno teď začíná dávat smysl.

Moje prosba je tedy následující: Posílejte lásku této planetě, kdy ji potřebuje. Těm z vás, kdo právě teď žijete v míru: vezměte své podmínky, v nichž žijete, zabalte je do pěkného balíčku a pošlete jej těm, kteří v míru nejsou. Nerozhodujte o tom, kdo si to zaslouží nebo kdo by to měl dostat. Prostě ho pošlete všem, kteří jsou v nesnázi a potřebují lásku. Proto jste tady a proto možná dokonce posloucháte tento channeling.

Já jsem Kryon, zamilovaný do vás všech.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Awakening from the Darkness – Recovery -  min. 15:12

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE