Vystoupení z temnoty 2 - Soucit

08.11.2023 17:10

I u překladu tohoto channelingu jsme se "potkaly" dvě - s Janou S.
Jana přeložila channeling do textové podoby a já pravděpodobně v podobnou dobu překládala rovnou (z jedné vody načisto, jak se říká) v audiopodobě. A tak si můžete zvolit případně vychutnat obojí: Video včetně audiopřekladu najdete ZDE.

 

Vystoupení z temnoty 2 - Soucit  

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 8. listopadu 2023

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby. 

Toto je druhý channeling na téma Vystoupení z temnoty. Předpokladem je metafora probouzení z kómatu, o které jsme mluvili minulý měsíc. Ti, kteří byli dlouho v kómatu a pak se probudili, se z tohoto kómatu nejprve zotavují. A „zotavení“ bylo také slovo, které jsem použil jako slovo pro letošní rok (2023). Ti, kdo to slyšeli dříve, nemohli pochopit, jak to může být rokem zotavení s těmi všemi událostmi a věcmi, které zažíváte. A teď už to víte. Zotavujete se z temnoty a přecházíte do světla. Probouzíte se ze stavu nevědomí.

Premisou, drazí, zejména pro dnešní channeling, je, že jste skutečně první, kdo se probouzí do nového druhu vědomí. Mnohokrát jsem řekl, že co tento posun reprezentuje pro lidstvo jako nové, je evoluce vědomí, jakou dosud nikdo neviděl ani neočekával. Lidé mají tendenci opakovat minulost a dobře známá lidská přirozenost byla pokládaná za něco statického a navždy neměnného. Nikdo nepomyslel na to, že by se mohla posunout z místa, kde setrvávala, k něčemu lepšímu, novému. Historie ukáže, že právě toto období znamená změnu v lidské přirozenosti – probouzení k novým pocitům o sobě samém a o společnosti, o tom, co je správné či vhodné a co ne, jak se k sobě vzájemně chovat a co funguje a co ne. Někteří z vás si zrovna nemyslí, že se toho evolučně hodně událo. Ale děje se to pomalu, drazí, a já vás chci malým příběhem přenést do doby nepříliš vzdálené minulosti. Následujte mě zpět do doby na této Zemi, jako byste měli stroj času.

Řeknu vám, jaká to bude doba ve vaší historii na Zemi. Zejména pro ty, kdo mě teď sledují a mluví anglicky. Zavedu vás zpět k počátkům této země, kde právě teď sedím (Ameriky), do doby, kdy vznikaly kolonie, do doby, kdy vaše země byla u svého zdroje a svého začátku. A někteří z těch, kdo by tam mohli hrát roli, jsou tam. Není to tak dávno. Nejprve vás však vezmu na jiné místo, do mateřské země, do Anglie. Představte si, že máte s dětmi piknik, na který se všichni těší a děti jsou velmi nadšené. Víte, že budete sedět na trávníku s ostatními lidmi a společně se báječně bavit. Zabalíte různé druhy jídla a věci podle anglické tradice a jste připraveni se tam vypravit společně s dětmi. Konečně se dostanete na místo, kde se ostatní shromažďují a je tam velký dav. Jako vždy si při tom pikniku užijete spoustu legrace a těšíte se na to. Kde se nacházíte? To místo se jmenuje Tower Hill (v Londýně) a vy budete svědky stětí. Jak se vám to zatím líbí? V té době to bylo běžné, a to je ta doba, o které mluvím. Pokud jste ten den měli štěstí, byli tam dokonce dva odsouzenci, kteří byli sťati před očima vás a vašich dětí. Jaký to byl den, libovali si někteří přihlížející. A někteří dokonce začali pro takové dny používat termín „dvojitá poprava stětím“.

Drazí, probouzení z kómatu z temnoty a probuzení dnes, co si myslíte, že by si ti, kdo tam tenkrát u toho byli, o tom dnes pomysleli?  Udělali byste něco podobného? Uvažovali byste o tom, vzít na něco takového své děti? Bylo by to vhodné? Odpovědi už znáte. Tahle malá epizoda, o které jsem vám právě vyprávěl, je stará staletí, nikdy se nezměnila. Nyní se však změnila. Je pro to jen jedno prosté vysvětlení toho, čemu říkáme „evoluce člověka. Začínáte se starat jeden o druhého. Dokonce začínáte přemýšlet o tom, zda takové odsouzence trestat smrtí, nebo ne. Pro ty, kdo se narodili v jiné generaci, v jiné době, je to kontroverzní, ale už to, že o tom vůbec mluvíte, ukazuje na změnu ve vašem myšlení. Začínáte si uvědomovat, jak se k sobě navzájem chováte, co je vhodné a co ne. Začínáte zpochybňovat své autority a jejich názory na nutné násilí.

Drazí, tohle všechno jste vy, kdo dospíváte a začínáte rozsvěcet světlo, které říká: „Všichni lidé mají v sobě Boha - každý člověk, bez ohledu na to, jakou má víru, co dělá, jak se chová, má v sobě Boha. Každý jednotlivý člověk má život, který je vzácný, protože v každém žije božské vědomí Stvořitele. Každý člověk má duši.“ Duše je nyní pomalu vnímána a uznávána jako něco mnohem většího než kdykoli předtím. Dosud se o ní v dějinách jen mluvilo, že existuje, ale dnes se zkoumá víc. Je možné, že lidé jsou multidimenzionální bytosti? Je možné, že existuje systém znovuzrození? To je myšlenka reinkarnace. Řeknu vám, že na světě je více lidí, kteří v ni věří než těch, kteří v ni nevěří. Víc lidí na Zemi v reinkarnaci věří.

Drazí, začínáte se probouzet k novým myšlenkám o tom, co zde na Zemi děláte a co vás čeká dál. A jednou z největších věcí, které si začínáte uvědomovat, je, že válka do tohoto scénáře nepatří. Další věc, kterou jsem vám říkal je, že historie se již nebude opakovat.  Mohlo by se zdát, že ano, ale není tomu tak. Nepřijímáte ji jako vaši předkové, poprvé ji odmítáte. Celý svět se na věci dívá jinak než kdykoli předtím. Je to vaše probouzení z temnoty a děje se to relativně rychle, proto to také způsobuje problémy těm lidem, kteří evoluci nechtějí a odmítají ji. Vidíte to každý den A nejde jen o války, drazí, je to i v lidech, kteří nechtějí, abyste se cítili tak, jak vnímáte ostatní. Chtějí, aby vše zůstalo stejné – ve vládě, v ekonomice, ve všem, co jste kdy dělali, jako to dělali vaši pradědové. Ale do tohoto stavu se to už nevrátí. Tohle už není svět vašich prarodičů. Drazí, mluvil jsem o tom už mnohokrát a budu o tom mluvit znovu. Tohle je důvod, proč jsem letošní rok pojmenoval rok zotavení.

Co můžete nyní udělat jinak než to, co jste předtím dělali nebo co od vás bylo předtím požadováno? Tady jsou odpovědi. Za prvé: Věřte v to, uznejte to! Je spousta lidí, kteří říkají: „Dobře, zatím je to dobré, ale nejsem si jistý. Myslím, že zas sklouzneme zpátky.“

Co to je? Myslíte si, že je to jen nějaký výstřelek? Víte, že prastaří to předpověděli a vy jste teď uprostřed toho všeho. Nebuďte zmatení ani se nebojte, protože tohle je váš čas, proto jste tady, a proto jste se k tomu upsali. Jste to vy, kdo drží světlo pro tuto planetu. A planeta toto světlo právě teď potřebuje. Mnozí si při pohledu na to, co se teď děje, myslíte, že vše zas sklouzne zpátky. Neuvědomujete si, že vyhráváte. Vaše vědomí vítězí! Většina lidí na planetě si začíná uvědomovat, co už nikdy nechce, místo aby se zapojila do další světové války. Je to jiné, je to nový způsob myšlení. Jsou lidé, kteří by se dříve zapojili, ale teď říkají: Už ne! Tentokrát už ne. Je to jiné a už to nepotřebujeme. Chceme školy pro naše děti. Chceme dostatek potravin v naší zemi, dostatek energií, elektřiny, abychom mohli přežít v tomto světě. Chceme se vzájemně znát a obchodovat. Chceme konec konfliktů. Je to na dosah. Toto je začátek, i když možná to teď nevypadá hezky. Ale je to začátek vítězství.

Já jsem Kryon, zamilovaný do vás všech. Zamilovaný do každého z vás.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Coming out of Darkness – Compassion -  min. 15:12

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE