Vystoupení z temnoty 3 - Vaše načasování

20.03.2024 13:27

I u překladu tohoto channelingu jsme se "potkaly" dvě - s Janou S.
Jana přeložila channeling do textové podoby a já pravděpodobně v podobnou dobu překládala rovnou (z jedné vody načisto, jak se říká) v audiopodobě. A tak si můžete zvolit případně vychutnat obojí: Video včetně audiopřekladu najdete ZDE.

 

 Vystoupení z temnoty 3 – Vaše načasování   

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 15. listopadu 2023

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Tento měsíc mluvíme o vystoupení z temnoty na světlo, k čemuž jsme vám dali metaforu probouzení z kómatu. Rovněž jsme to propojili s načasováním posunu. Je velmi těžké vás v krátkém channelingu seznámit se situací. V zásadě však byla tato doba předpovězena a nazvána posunem. To znamená probouzející se vědomí na planetě, což můžete pozorovat na mnoha událostech, které se dějí, jak pozitivních, tak negativních. Je to bitva. Je to bitva, o které jsme vám říkali, že ji můžete očekávat – bitva mezi starou a novou energií. Někteří se probouzejí s novým vědomím a bojují s těmi, kteří chtějí zůstat ve starém. Staré vědomí chce válku za válkou, čímž je lidstvo již dlouho známé, pokud se podíváte do historie. Nyní se nacházíme v bodě zlomu, uprostřed změny. Dnes bych rád zhodnotil načasování zotavení.

Toto zotavení jsme vám popsali jako zotavení z nemoci. Tou nemocí je kóma, v němž se lidstvo po celé věky nacházelo v temné energiibez osvícení, bez úcty k životu, jen válčící civilizace na planetě. Jaké je nyní načasování? Možná vás to překvapí. Jak dlouho to bude trvat a kdy to začalo? Tohle vás možná překvapí. Za prvé, souvisí to s astronomií. Možná vás to překvapí a budete se ptát proč. Ale spousta věcí souvisí s hvězdami, s vlivem Slunce a Měsíce, s lidským vědomím a s mnohým dalším. Astronomie proto vždy hraje v lidském vědomí určitou roli.

Když Mayové vytvořili svůj kalendář coby proslulí astronomové, byli možná jednou z nejvýznamnějších civilizací na této planetěa udělali to podle pohybu planet a zejména Slunce. Když se vydáte na místa jejich dávného historického osídlení, naleznete observatoře, jež Mayové intuitivně využívali k tvorbě svých kalendářů, které reagují na více než 5 000 let trvající cykly lidského vědomí. Slyšeli jste mě už dříve říkat, že jejich kalendáře byly kalendáři týkajícími se změn vědomí. A změna, která měla podle jejich astronomických výpočtů nastat v roce 2012, byla tak velká, že museli zahodit své staré kalendářní systémy a vytvořit nové, což také udělali. Zaváděli kalendáře dlouho předtím, než došlo k zániku hornických osad. Na „poličce“ měli kalendáře takříkajíc do roku 4 000. Dokázali to, protože astronomii rozuměli a pohyby na obloze zůstávají dodnes stejné. Pozorovali 26.000letý cyklus kolébání Země a vypočítali jeho střed.

Kdy tedy tento 26 000letý cyklus začal a kdy skončil? Odpověď zní: středem byl rok 2012 a tehdy došlo k posunu, který se mohl ubírat dvěma směry: Buď by se lidstvo samo zničilo, nebo by se posunulo do jednoho z nejvyšších vědomí, jaké kdy zažilo. Posun však nezačal v roce 2012, a právě o tom chci nyní mluvit.

Načasování probouzení není žádným překvapením. A co víc, probíhá pomalu, dokonce pomaleji, než byste si mohli představit. Tato precese rovnodennosti je oknem změny*, které trvá 36 let. To znamená, že posun trvá 36 let. Malé změny se odehrávají předtím, mnoho změn se odehrává během této doby a menší změny následují po ní. Rád bych vám přiblížil, kde se v tomto 36letém časovém okně právě nacházíte. Zlomovým okamžikem byl rok 2012, kdy se vše začalo měnit, a výsledky tohoto probouzení můžete vidět dnes. Nyní vám uvedu jednotlivé roky, abyste měli lepší představu, kdy to začalo a kdy skončí.

Co jste dělali v roce 1994? To byl začátek tohoto 36letého časového okna. Došlo v té době ve společnosti k nějaké události, která signalizovala nadcházející změny? V té době můj partner vydal knihu s názvem Indigové děti. Bylo to odhalení něčeho, co tehdy vnímaly tisíce lidí, odhalení nového druhu dětí s novým vědomím, které se tolik lišilo od vědomí ostatních dětí. Bylo natolik odlišné, že odráželo to, jak smýšlejí, jak by se chtěly učit, co by mohly dělat a jakými rebely se jednou mohou stát. A skutečně, jak se tyto děti vyvíjely, jsou nyní učiteli, kteří vidí další indigové děti. Indigová není a nikdy nebyla barvou aury, ale pouze názvem barvy, který vám říká, kdo jsou, když vám je popisuji. Mnoho lidí se snažilo tuto barvu nějak přiřadit jejich lidské auře, ale ta s ní nemá vůbec nic společného. Je to prostě popis nového druhu dětí, o nichž můj partner napsal knihu. Drazí, všechny tyto věci byly předzvěstí toho, co se stalo tehdy v r. 1994 a pak v roce 2012. Rok 2012 je středem 36letého okna. Není to začátek, není to ani konec.

Kdy to tedy skončí, a tím myslím, kdy toto časové okno přestane být tím oknem a zúží se v něco jiného? Neotevírá se a nezavírá, jak byste to očekávali ve 3D, když otevřete dveře, vítr začne foukat dovnitř a hned přestane, když dveře zabouchnete. Takhle to není. Místo toho jste postupně vtahováni dovnitř a pak zase postupně vytahováni ven. Postupně. Konec časového okna je v roce 2030, takže už jste blízko. V tuto chvíli však také dostáváte energii, která se vyvinula v bodě zlomu v roce 2012. Drazí, právě teď se nacházíte na vrcholu rozdílů, které jsou na planetě patrné. A vy je vidíte právě teď. Je to tak zajímavé, že se pak můžete vrátit o krok zpět a podívat se na historii, na to, co se stalo, včetně věcí, které jste vyvinuli, jako je hnutí Me Too nebo myšlenka očistit to, za co se církev po dlouhá léta styděla. Podobné podněty nikdy předtím neexistovaly. Nikdy předtím takové podněty neexistovaly.

Byli lidé, kteří říkali, že se to nikdy nestane, protože lidská přirozenost je taková a starou energii nelze změnit. Ale vy jste to dokázali a nyní se mění mnoho věcí: mění se země, mění se postoje, co lidé ve své společnosti dovolí či nedovolí. Už jsme to říkali dříve: věnujte pozornost tomu, co se zdá nemožné. Věnujte pozornost tomu, kde se lidé začínají bránit, když jejich vlády nedělají věci správně, když chybí integrita, poctivost nebo transparentnost, což jsou nová slova, která lidé v těchto souvislostech možná používají poprvé. Tohle je to 36leté časové okno, v němž se nacházíte. Mnozí z vás, kdo to právě teď posloucháte, jste byli dospělí, když se toto okno otevřelo a pokud jste nebyli, pak jste se narodili přímo uprostřed posunu a máte úplně odlišný atribut.  

Kde se tedy v tom všem nyní nacházíte, zatímco se probouzíte z kómatu staré energie? Z hlediska načasování je tu ještě jedna skutečnost. Když se probudí z kómatu člověk ve filmu, otevře oči a všechno je zase dobré. Na všechno si vzpomíná a příbuzní stojí kolem postele a říkají: „Vítej zpět!“ Ale takhle to nefunguje. Probouzení a zotavení z věků temné energie může trvat roky. Pomalu si začnete uvědomovat, že existuje něco většího, začnete se učit myslet jinak a odmítat názory staré energie. Začnete bojovat proti staré energii, která vám říká, že jste blázen, protože začínáte přemýšlet jinak. Pak si začnete uvědomovat věci, o kterých jste předtím nevěděli, potkáváte lidi, kteří vám říkají věci, o kterých můžete přemýšlet. A za nějakou dobu se plně probudíte. Takové je načasování probouzení z kómatu temnoty. A existuje tolik úrovní – potkáte lidi, kteří se právě probouzejí, a jiné, kteří se probouzejí už mnoho let. Odlišují se, vyjadřují se odlišně, zajímají se o odlišné věci, protože se učí. Jak se s tím vším vyrovnáváte?

Právě jsem popsal úžasně působivý fenomén probouzející se planety se všemi výkyvy toho, co se děje. Chtěl jsem vám tyto věci sdělit a chci, abyste se při tom všem uvolnili. Kde se uprostřed toho všeho nacházíte? Co jste dělali v roce 1994? Někteří se ptají: „Je ještě čas dokončit to, kvůli čemu jsme přišli?“ Ano, rozhodně! Až se to časové okno zavře, znamená to jednoduše, že většina realizovatelných záležitostí se už stala. A co bude následovat je kontinuální zotavování, kdy otevřete dveře a vyjdete do světla.

Tohle jsou všechny ty věci, které jsme vám dnes chtěli sdělit, abyste se mohli trochu víc uvolnit, zejména pokud vnímáte probouzení a neznáte jeho důvod. Nebo se ptáte sami sebe: „Co se to se mnou děje, že vůbec sleduji tento channeling?“

Vím, kdo je tady. Miluji vás všechny za to, že se ptáte na tyto otázky. A největší otázka zní: „Je v tom něco víc, než mi bylo řečeno?“ Odpověď: Ó ano. (Kryon se usmívá.)

A tak to je.

Kryon

* Kryon toto období, období okna změny, také nazývá „oknem příležitosti“. Neboli obdobím, kdy lidstvo má příležitost zasáhnout moc svých temných elit, vzít si svou moc zpět a přenastavit podmínky a uspořádání lidské společnosti.

Zdroj: www.kryon.com – Coming out of Darkness – Your timing -  min. 15:12

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE