Vyzařujte své světlo z nitra

23.12.2022 00:12

 

 

Drazí, dám vám tento příklad.

 

Pojďme předstírat, že starým a dosud dobrým a jediným způsobem posílání světla bylo, že jste všichni měli světelnou hůlku, kterou jste drželi ve své ruce. Koherence, kterou vytváříte ve své skupině, umožňovala, abyste všichni měli světelnou hůlku.

Teď jste v koherenci světla a všichni máte hůlku! Je to překrásné a mocné!

Když v tomto stavu meditujete, ostatní na planetě a také ostatní skupiny to vidí a také získají svou hůlku. Pak najednou všichni dokáží držet svou vlastní světelnou hůlku.

To je staré paradigma a není na něm nic špatně.

Děje se však ještě něco dalšího, a to je velmi lineární. Můžete to nazvat zákonem zmenšeného návratu či zákon obráceného čtverce, pokud k tomu chcete přidat fyziku.

Tady to je: když zastavíte koherenci a meditaci, hůlka zmizí. Na tom není nic špatně.

Co kdybyste však tento prožitek mohli vylepšit jiným paradigmatem? Zásadní změna, a přesto je to totéž. Nicméně je to nelineární – je to multidimenzionální. A já vám to teď předám.

Osoba, která drží hůlku, řekne: „Kéž já jsem touto hůlkou.“ A pak je ta hůlka ve vašem nitru.

Něco je tu jinak – původně jste drželi hůlku coby nástroj, který můžete tu a tam použít a ostatní ji mohou spatřit, ale nakonec jste jej museli odložit.
Ale když ji vložíte do svého nitra – poslouchejte – pak je to navždy!

Vstoupí do vaší DNA, do vaší buněčné struktury, vašeho vědomí a vy se stanete světlem. Sdílíte to s ostatními kolem vás v té skupině, aby všichni mohli mít příležitost buď i nadále nést hůlku, nebo se hůlkou stát.

Při novém způsobu už hůlku neodkládáte, protože zůstává. Až do posledního dechu je ve vás. Protože je ve vašem nitru zažehnuto světlo, které neuhasne.

„Být hůlkou“ je meditace. „Vnést světlo do svého nitra“ je meditace. Už ho nemusíte jen držet.

Je to proveditelné, drazí. Zkuste to a sami uvidíte.

 

A tak to je.

 

~Kryon z Magnetické služby