Září 2013

03.10.2013 23:00

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – září 2013

 

 

 

09.09.2013

PRAVDA JE PRAVDA

 

Jste součástí polévky Boha, která se skládá z nespočetného množství částí, přesto je toto vše jedním. Samotná esence propletence / entanglementu (fyzikální termín popisující kvantový atribut, kdy jsou věci uzamčeny do jediné reality bez ohledu na vzdálenost) je atributem Boha. Když jste v kontaktu se svým Vyšším Já, jste v kontaktu se všemi vašimi částmi. Někdy si lidé myslí, že dostávají zprávy od andělů a tito andělé dostávají zprávy od jiných andělů, a tak pořád dál. Lidé vidí hierarchii autorit ve všem, protože tak to je v jejich vlastní realitě. Ale s Bohem nic takového není, protože moudrost Boha je jednotná – je to vždy stejná moudrost a je plně přítomná po celou dobu a všude. Pravda je pravda, a protože vy máte kousek Boha v sobě, začínáte si uvědomovat absolutní pravdu zároveň s tím, jak se duchovně probouzíte. Proto můžete vzít probuzenou Lidskou Bytost z jiné části světa, která je pro vás cizí, hovoří jiným jazykem, který není váš, a přesto naleznete stejnou pravdu. Bůh ve vás je stejný Bůh, který je v ostatních.

 

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- Z Kryonova živého channelingu „Tři větry“ – únor 2013

 

 

 

16.09.2013

 

RELAXUJTE, DÝCHEJTE, BUĎTE TRPĚLIVÍ

 

Když temnota začne slábnout, objeví se podivná, znepokojující energie, protože jste vyrostli v tom, že jste s ní (temnotou) bojovali a teď vám to začíná chybět. Někteří z vás jsou na to ve skutečnosti zvyklí! Někteří jsou na ní závislí, protože vy tlačíte na ní a ona na oplátku tlačí na vás. A to vy vnímáte jako rovnováhu. Takže uvnitř Starých Duší existuje tato znepokojivá energie. Nejste si jistí, o co jde. A tak vám říkáme: relaxujte, dýchejte, buďte trpěliví a pomalu se rekalibrujte do nové energie, která na vás nebude tlačit tak silně, takže budete vědět, jak v ní fungovat.

 

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- Z Kryonova živého channelingu „Časové kapsle Gaii“ – únor 2013

 

 

 

23.09.2013

 

DUCHOVNÍ ŠTAFETA

 

Drazí, musíte pochopit jedinečnost života. Proto říkáme, že neexistují žádná pravidla, která by určovala, že se musíte nějak probudit, abyste pomohli planetě, nebo že musíte posílat světlo, zatímco tu jste. Jednoduše neexistují žádná „musíš“, protože tento systém je velmi komplexní v celé škále. Tentokrát jsou tu jednoduše tací, kteří zde prostě jen udržují energii toho, kým jsou, právě tam, kde jsou. Příště budou dělat tuto práci, ale pro teď prostě jen drží místo. I někteří z vás měli tyto znaky a je to nezbytné a potřebné pro planetu. Je to jako duchovní štafetový závod – někteří pohotově popadnou štafetový kolík a běží, a jiní prostě sedí a sledují to - ale všichni jsou součásti této události.

 

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova živého channelingu – „Tři větry“ –

 

 

 

30.09.2013

 

Z NITRA

 

Jak přemýšlíte vy, co jste ve statusu vzestupu? Povím vám to. Neukvapujete se, když dojde na hněv. Máte takovou úroveň tolerance, o jaké jste si nikdy dřív nemysleli, že by byla možná. Máte nový mocný atribut lásky a na druhé se díváte jinak. Ale tady je něco velkého: Uvědomujete si cíl! Schopnost rozlišení přichází nyní z nitra. Máte každičkou odpověď, kterou jste si kdy přáli, od zlatého anděla, který sedí na trůně, kterému říkáte Vyšší Já. A tak schopnost rozlišení, schopnost pokračovat dál a vědět, kam se vydat, přichází z vašeho nitra. Ne od gurua nebo channelera.

 

 

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonova Kniha Šest „Partnerství s Bohem“ –

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz a www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.