Září 2019

02.10.2019 20:01

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – září 2019

 

 

17. 09. 2019

TEĎ MŮŽEŠ VYRAZIT

 

Je zde doprovod a my jsme vám ho před chvílí popsali. Je na vás pyšný? Ach, ano. Ale je zde i jiná energie. Je to taková, kterou někteří z vás začínají cítit. Není to netrpělivost, ale přesto to tak cítíte? Je zde tlak od Ducha a ten říká:Teď to víš, můžeš vyrazit.“

~ Kryon, přijato Lee Carrollem ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje -

 

23. 09. 2019

POSUN VĚDOMÍ

 

Dovolte, abych vám dal potenciál. Na této planetě dochází k posunu vědomí a vy ho začínáte vidět všude. Kdo by si byl jen pomyslel, že pronikne i do vaší vlastní politiky? Nyní začnete vidět, že proniká i do náboženství po celém světě. Sledujte to. Budete mít duchovní vůdce, kteří se rozhodnou změnit doktríny. Chci, abyste o tom na okamžik přemýšleli.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

 

30. 09. 2019

SCHŮZKA

 

Pryč jsou dny rychlých obratů a krátkých životů. Neexistuje důvod, abyste pokračovali v tomto cyklu. Dáváte pozor? Neexistuje důvod. Dosáhli jste konce časové osy. Nyní sedíte tady – a na tuto židli, kde toto slyšíte nebo čtete, vás nepřivedla žádná náhoda, víte? Je to téměř jako dohodnutá schůzka. Dozvěděli jste se o tomto setkání teprve včera? Opravdu? Říkáte, že jste tu, protože vás sem někdo jiný přivedl? Skutečně? Vítejte v rodině, drazí. Vítejte v synchronicitě! Od této chvíle můžete s touto energií a těmito informacemi udělat, cokoli chcete. Ale i pokud nyní nevěříte, na tom nám nezáleží. To přivítání je stále platné, protože víme, kdo jste – a naše láska k vám je stejně velká jako k člověku vedle vás.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Sedm – Dopisy z domova –

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.