Září 2020

01.09.2020 19:34

 

Srdečně vás zdravíme, drazí,

 

 

a ještě než vložíme dnešní příspěvky a pozvánku od Leeho a Moniky, dovolte několik slov. Letos jsme se těšili, že mezi nás zavítá nejen Lee s Monikou, aby nám přinesli Kryonovy zprávy určené přímo pro naši kotlinu, ale také Anders s Cacinou s jejich nádhernou a přímo zázračně léčivou hudbou (viz výsledky experimentů zveřejněné ve filmu 1 Pole). Letošek však, jak se zdá, měl pro nás poněkud jiné plány. Přesto díky moderní technologii můžeme toto setkání zažít. Možná o něco kratší, zato však bez nutnosti cestování a to přímo v pohodlí našich domovů a přesto v dokonalém propojení nás všech na dálku. Nádherný způsob, jak to  Pole...  otestovat, viďte? ;-)

Častokrát od vás (a věřím, že i kolega) dostávám nádherné maily plné díků a často i dotazů, jak můžete naši práci finančně podpořit, protože vám v průběhu těch let mnohokrát pomohla. Protože Lee nabízí Kryonovy channelingy na webu zdarma, dodržujeme i my toto pravidlo. Nyní však nastala chvíle, kdy můžete prožít něco neopakovatelného a zároveň tak přispět na další Leeovu činnost - aby nám všem mohl i nadále přinášet neustále nová a nová poselství a pomáhat tak nám všem. Budeme proto velmi rádi, když se tohoto vysílání zúčastníte. A nejen proto, abyste tak dali najevo, že pro vás tato poselství byla a jsou přínosná, ale také proto, abychom se vzájemně propojili a mohli jsme tak přinést a dotáhnout tolik kýženou změnu i sem k nám. Věříme, že to bude velmi silný prožitek - o to silnější, o kolik více nás bude. Leeova práce spočívá v tom, že jde vždy jen o jednorázové vysílání. Nebude k dispozici nahrávka. Tak jako v životě - žádné opakování, pouze přítomný okamžik... proto si prosím nastavte upozornění, ať tento prožitek nezmeškáte. Dokonce jsme to zařídili tak, abyste mohli platit na účet v ČR (nikoli do USA, jak je u většiny jiných akcí zvykem). Tak věříme, že i to oceníte. 
Ostatně Kryon v jednom channelingu pro LS hovořil o tom, že v některých ohledech toto bude nový normál - fyzických setkání bude ubývat, protože při těch online se může propojit mnohem více lidí napříč celou planetou... Prozatím naznačil, že to je vývoj především u LS, ale kdo ví...

A nyní tedy již slíbená pozvánka od Leeho a Moniky na vysílání výhradně pro nás - Kryonovy příznivce z Čech a Slovenska!!!

POZOR! Poslední termín pro přihlášení na online vysílání s Kryonem je 16. září 2020!!! Více informací zde.

 

(A zde ještě Leeho komentář k filmu od Tsipi Raz 1 Pole - věřím, že se i vám bude velmi líbit. Brzy by měla Tsipi vložit na web i překlad pokynů v češtině, aby pro vás byla přihláška ještě příjemnější.)

 

No a teď už tedy k nejnovějším překladům:

 

1) 01.09.2020 - i v září pokračujeme ve zrychleném tempu zveřejňování channelingů: Skrytá cesta je první z dnešních dvou a další nese název Cvičení sebehodnoty.

2) 08.09.2020 - dnes opět se dvěma poselstvími: to první nese název Frustrace Pracovníka světl a - 3. část; a to druhé Uvést do akce Akášu. Oba opět nádherné. A nezapomeňte prosím, že už jen týden máte možnost přihlásit se na vysílání s Leem, Monikou, Andersem, Cacinou a Kryonem, které nachystali přímo pro nás - pracovníky světla z Čech a Slovenska. <3

Těšíme se (nejen) na online setkání. 

3) 15.09.2020 - tak dnes budou naše příspěvky nabité - nejprve dvě upozornění - jednak to, že ve středu je poslední den, kdy se ještě můžete přihlásit na online vysílání s Kryonem. Překládala jsem podklady pro prezentaci, takže už jsem měla možnost nahlédnout pod pokličku. Myslím, že tuto událost by byla skutečně škoda zmeškat. A Kryonovy channelingy budou jen její jednou součástí. Nachystáno je toho MNOHEM víc. Bude to nádherný prožitek. Proto neváhejte, pokud vám to rozvrh jen trochu dovolí (nebo pokud si to dokážete zařídit)... 

Kromě toho ale pochopitelně přinášíme i channelingy a to opět dva. Váš podíl na rozloučení  a ten druhý se jmenuje Otevřít dveře

4) 17.09.2020 - pokud jste od kolegy ještě nedostali link pro vysílání, napište mu na e-mail kryon-praha@kryon-praha.cz. Jsme už oba v poklusu, ale ozve se vám co nejdříve. Díky za pochopení.

5) 22.09.2020 - a protože poselství od Kryona jsme obdrželi v neděli během online vysílání - dvě a přímo určené pro nás, kdo žijeme v tomto regionu - v srdci Evropy, dnes přidáváme pouze tzv. Marshmallow Messages za měsíc srpen. Další channelingy opět příští týden.

6) 29.09.2020 - a na závěr opět krásný Kryonův channeling: Jednota - konec oddělenosti.

za Kryonův tým

 

 

MK

Email