Září 2020

02.02.2021 19:47

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – září 2020

 

 

07. 09. 2020

DÍVÁ SE NĚKDO?

Někteří mají dojem, že jsou ve vakuu a že Bůh netuší, co se odehrává v jejich životě. Tak to ale není. Není nic, co by se ve vašem životě odehrávalo a o čem by Bůh nevěděl. Rodina stojí vedle vás.

Když vám někdo volá, když otevíráte dopis, když se vám ozve přítel – to vše vidíme skrze vaše „spojení“. Během dobrých i špatných zpráv, během výzev i radostita rodina je přímo u potrubí, aby vám dodala moudrost, kterou budete potřebovat k překonání duality.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje -

 

14. 09. 2020

ROZUMÍ BŮH PODNIKÁNÍ?
 

Nejprve si vizualizujte své konkurenty. Vy víte, kdo jsou. Vizualizujte si je s více zákazníky, než s kolika si mohou kdy poradit. Přemýšlejte o konkurentovi, který vám způsobuje největší potíže v podnikání, a učiňte ho ve své vizi člověkem s velkou hojností. To je zkouška. Vytvořte ve své mysli soucit, který je v souladu s tím, co ucítí při svém podnikání on!

Kryone, nyní jasně víme, že ty o podnikání nevíš nic!“ budou někteří křičet, až toto uslyší. „Tohle je vážně šílené!Ale drahá interdimenzionální bytosti, pokud toto dokážeš, já ti povím, co potká tebe: dvojnásobná hojnost. Odlož strach a naplň kapsy svých konkurentů svou vizualizací.

Pak spatři s hojností také sebe a vnímej stejnou radost jako oni. Spatři vás oba, jak jste úspěšní. Pak sleduj, co se stane ve tvém vlastním životě. Myslíš, že neznáme dynamiku podnikání? Vyzkoušej to. Vidíš, díváme se na interdimenzionální situace, kde soupeření končí oboustranným vítězstvím.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku -

 

21. 09. 2020

TEST?

 

Krátce vám připomeneme, že váš život není zkouška lidské bytosti. To, čím procházíte, je zkouškou energie – je to test, který vesmír nemůže udělat sám. Vy, coby kousky Boha, jste předpojatí v lásce do té míry, že tento konkrétní test musí být proveden na bázi dobrovolnosti.

Dobrovolníky byly kousky božství, které souhlasily, že přijdou na tuto planetu v převlečení za lidi, nevědomi si toho, kým jsou. Energetický závoj vám má bránit vidět realitu svých vlastních já, minulých já a dalších lidských životů, které jste měli. No ovšem! Tady sedíte, v té duchovně vyrobené realitě, dokonce se svým vlastním časovým rámcem.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy knihy Devět – Nový začátek –

 

28. 09. 2020

OVLIVNĚNÍ ZMĚNY

 

Ti, kteří trpí kvůli nespravedlnosti jiných lidí, mají velmi silné smlouvy, aby zde byli – na místech, kde mohou ovlivnit změnu. Je to jejich životní lekce. Osvobodit se? To se nemůže stát, dokud se neosvobodí od mentálních muk a pocitů oběti. Jakmile od toho všeho osvobodí své vědomí, budou skutečně „v pohodě“ s myšlenkou, že je to jejich práce na Zemi. Pak se mohou začít vyjasňovat ostatní 4D věci kolem jejich situace, pokud to bude jejich záměr.

 

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

  • z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek -