Září 2021

12.10.2021 13:12

Kryonovy „Marshmallow Messages“ – září 2021

05. 09. 2021

KOUŘENÍ

„Drahý Kryone, je kouření kromě mého „zdravotního hazardu“ škodlivé také pro duchovní pokrok?“

Tvůj zvyk kouření sám o sobě není škodlivý pro duchovní pokrok. Nicméně cokoli, co dobrovolně děláš pro zkrácení svého života, vysílá zprávu všem buňkám ve tvém těle, stejně jako tvým duchovním pomocníkům, že neočekáváš, že budeš žít úplný život. To říká tvým buňkám, že tu nejsi proto, aby ses chopil všech darů, které ti byly dány.

Stejné je to u těch, kteří se přejídají nebo dávají ochotně svým fyzickým tělům výzvu v jiných oblastech s kterýmkoli druhem zneužívání různých látek. Nějakou dobu jsme vám říkali, že jste schopni zbavit se nejzatvrzelejších návyků bez traumatu, se kterým jsou normálně spojeny. Je to na vás, a tak to vždy bylo. Nechť to vidí učitelé… že by měli být příkladem pro ostatní, pokud jde o to, čeho lze dosáhnout.  

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Devět – Nový začátek –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-devet/

 

12. 09. 2021

MISTŘI

Zamyslete se na chvíli nad tím, co dokázali dělat Mistři, když kráčeli po této planetě. Zanechali za sebou mnohé uzdravené, vděčné a plačící radostí. Chrlili ze sebe hlubokou znalost a moudrost a pomáhali každému, koho se dotkli. Spojili kmeny a ovlivnili mnohé národy. Sjednotili oddělené. Představovali paradigmata, která byla tolik jiná, že kvůli tomu často přišli o život. Nyní stejná energie navštěvuje vás! Proč nevěnujete okamžik oslavě toho, co jste vytvořili? 

Nyní jsme připraveni. A tak to je, že zaujímáme svá místa kolem vás, nad vámi a dokonce i pod vámi. Interdimenzionálně není žádné omezení toho, kde můžeme sedět, stát či být. Každý z vás je obklopen svou vlastní skupinou – tou, která ví přesně, čím jste prošli – která zná vaše slabosti a vaše mnohé otázky. Je to skupina, která je připravena chopit se vaší ruky a vést vás jednou či druhou cestou, pokud někdy dosáhnete bodu, kdy to umožníte… nebo rozpoznáte, že máte volbu o to požádat.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Deset – Nové uspořádání -
 https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-deset/

 

19. 09. 2021

DNA A DLOUHÝ ŽIVOT

DNA je vytvořena, aby člověku umožnila dlouhý život, a také je vytvořena, aby umožnila úplné omlazení a samoléčení. DNA je vytvořena tak, aby trvale existoval most mezi vámi a innate. Ale není tomu tak, že? Slyšeli jste o lidech ve starověku, kteří žili mnoho let? Bylo snad ve starých spisech něco mylně zapsáno? Ne. Takže co umožnilo lidským bytostem, že kdysi byly zdravější než dnes? Je to pravda o jejich vysokém věku? Řeknu vám: ano, bylo tomu tak, a uvidíte proč. Pole kolem vás i jiných je tak propojeno s Gaiou, že spolupracujete a posouváte se ve vzájemné závislosti. To staří věděli, a proto byli Jedno s planetou. To také začnete objevovat.

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Třináct – Rekalibrace lidstva –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-trinact/

 

26. 09. 2021

OSVÍCENÍ JAKO LÉČIVÁ ENERGIE

Osvícení samo o sobě je skvělá, léčivá energie, která tě doslova pozvedá z jednoho místa a bere tě na jiné. Tolik se toho kolem tebe začíná posouvat a měnit. Zvu tě, abys ve svém životě odložil drama.

Možná to vždy byl ten cíl. Co když bylo celou dobu cílem vzít tě na místo, odkud bys mohl posílat světlo? Co ty na to? Co když není nic víc než to? Co když máš být majákem a po zbytek tvého života bude docházet jen k zesilování tvého světla, abys mohl ovlivnit Gaiu?

Je to pro tebe přijatelné? Je pro tebe vytváření míru na Zemi přijatelné? Nebo tu budeš posedávat s pocitem, že jsi selhal, protože to neladilo se 4D seznamem na zdi tvé mysli? To je tvá volba..

~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

- z Kryonovy Knihy Jedenáct – Nadzvedání závoje –

https://kryon.webnode.cz/knihy/kniha-jedenact/

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Monday Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (www.kryon.com)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete ZDE