Zasahuje někdy Duch do svobodné volby?

21.09.2022 18:41

 

Zasahuje někdy Duch do svobodné volby?  

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 21. září 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Dnes je Mezinárodní den míru. Drazí, za mír se nyní, v tomto okamžiku, v tomto měsíci, v tomto roce, na této planetě modlí pravděpodobně více lidí než v předchozích letech. Tolik lidí o tom přemýšlí. Jsou lidé, kteří poklekají a říkají: „Drahý Duchu, pomoz nám prosím udělat něco pro tuto planetu, aby tu už nebyla válka." Říkám vám, že jste k tomu blíž, než si myslíte. Ale někteří, kteří to vyslechnou, budou kroutit očima a říkat: „No jistě. Taková válka, jakou tu teď máme, tu nebyla už mnoho let. Kryone, jak nás to může k čemukoli přiblížit?“

Drazí, možná opravdu nevidíte širší obraz.

Na této planetě byl už nějakou dobu docela klid, co se týče válek. Samozřejmě, pořád se něco dělo a pořád někde probíhaly menší války. Ale když vypukla válka, která v současné době probíhá na planetě, donutila planetu zaujmout stanovisko. Zaznamenali jste si to? K něčemu takovému nikdy předtím nedošlo, rozhodnutí bývala odlišná. Teď je to, jako by většina zemí povstala a řekla: „Bez ohledu na důvody, bez ohledu na to, zda je to správné, nebo ne, je to nepřijatelné! Tohle není způsob, jak věci řešit. Někteří to vnímali jako návrat do 40. let, tak nehorázné, negativní, strašné a kruté to je. Přesto vás to přimělo vidět něco, co si asi málokdo uvědomoval: Bylo to, jako byste museli vstát a hlasovat. A většina lidstva to udělala a řekla: Tohle nechceme! Tento channeling je adresovaný těm, kdo se ptají, zda je možné, aby Duch v této době nějakým způsobem zasáhl. Wow! Promluvme si o míru a o tom, co bude následovat.

Možná, že celý důvod, proč se to děje, je něco, co jsem vám předal už dávno: Něco jsem vám říkal už na začátku posunu, ještě před rokem 2012. Řekl jsem: „Až se objeví světlo a začne zářit na tuto planetu, ovlivní vědomí lidí všude po celém světě, nejen starých duší. Celé lidstvo pak bude odrážet posun v mřížce, protože vědomí se nyní může svobodněji pozvedat. Jednodušeji řečeno, vědomí se začíná zvyšovat.“ To je důvod, proč jsem přišel. Nezpůsobil jsem to já, ale vy.

Fyzikální změnou mřížky a jejím novým nastavením jsme však umožnili, aby se vědomí začalo zvyšovat. Ale také jsem vám sdělil, že až se začne objevovat světlo, temnotě se to nebude líbit. Možná řeknete, že je to příliš zjednodušené, ale já to dělám záměrně. Existuje temnější energie a vy to víte. Existuje také světlejší energie, kterou též znáte. Existuje vyšší a nižší vědomí – to víte. Když se civilizace začne pozvedávat a dělat taková mírová rozhodnutí, vždy se najdou lidé, kteří jsou pro válku a nechtějí z ní z mnoha důvodů ustoupit. Je to jejich komfortní zóna, bez ohledu na mrtvé nebo cokoli jiného. Proto ji chtějí zpět, možná proto, aby je svět trochu více uznával. Právě to se nyní děje.

Je v takové situaci možný zásah Ducha, na jakémkoli místě a v jakoukoli dobu?  Chci na tuto otázku odpovědět, protože je tolik lidí, kteří klečí na kolenou a prosí: „Drahý Bože, prosím, umožni, ať to skončí! Zastav prosím tuto válku!“

Nyní vám předložím axiom, který jsem uvedl již mnohokrát: Máte svobodnou volbu. MÁTE SVOBODNOU VOLBU! Součástí svobody volby je však také možnost změnit to, co vidíte ve své vlastní budoucnosti. Vraťme se k tomu. Kolikrát jsem vám říkal, v mnoha jiných channelinzích, že svou realitu si vytváříte sami tím, co si předtím vložíte do svého vědomí ohledně budoucnosti. Když klečíte na kolenou a prosíte o mír, zeptám se vás: „Bojíte se toho, co přijde? Představujete si něco strašného pro planetu, a to vás vede k tomu, abyste poklekli a modlili se?“ Pokud ano, pak vám říkám: Tento scénář jste právě vložili do své budoucnosti. Je to skoro, jako byste si to objednali svými představami, obavami nebo strachem

Možná ale také klečíte na kolenou a děkujete Duchu za budoucnost, která přijde, i když nevíte, jaká bude. Ale můžete si vizualizovat budoucnost, v níž žádné války nebudou. I když budou možná stále existovat neshody nebo konflikty – a to vždycky budou – nebudou se však řešit zabíjením. Zabíjení je přece definice války, nebo ne? Zabíjíte lidi z jiné země nebo z jiného místa, aby se podřídili vašim přáním, protože jste možná silnější. To je velmi, velmi staré paradigma, ve kterém žijete už tisíce let. Ale tohle se mění a končí. Tohle je začátek konce tohoto paradigmatu.  

Je tohle intervence? Říkám vám, že vy jste těmi, kdo zasahují. A Duch si pak vezme to, co je v poli. První, co uvidíte, co jste nikdy předtím neviděli, a budete vědět, že to přichází, až uvidíte nové vynálezy, které tu budou, protože bude méně pravděpodobné, že je použijete jako zbraň. Tyto vynálezy už tady existují a jsou už teď k dispozici. Jsou takříkajíc na polici, jejich semena už čekají na zasazení. Je tohle intervence, nebo ne? Někdo řekne: „No, ta hranice je nejasná. Bůh nesestoupí s velkým zástupem andělů a nezastaví válku."

Co se však může stát, drazí, je implantování naděje a možná i jiný způsob modlitby, kdy se několik lidí sejde a uvidí před sebou laskavou, krásnou budoucnost. Pokleknou a řeknou: „Drahý Duchu, ať se tento obraz stane tím, co bude následovat." Nemodlí se ze strachu, ale s radostí z pocitu změny. Pak mohou říci: „Drahý Duchu, přines to dříve než později.“ Povím, vám, co se pak stane.  V takovém okamžiku dochází k opravdové intervenci. Tohle totiž otevírá cestu světlu od starých duší a dalších lidí, kteří začínají přicházet na planetu s novými nápady a vynálezy. Možná uvidíte změny názorů u lídrů, nebo ve způsobu, jak se věci realizují. Už to začínáte vidět.

Je to intervence? Někteří řeknou: „Ano, je.“ A mají pravdu. Duch vám dává věci, které před sebe stavíte. Je to jako mít před sebou jídelní lístek (s názvem) Mír. Vy ho otevřete a tam stojí: Mír na Zemi. A vy si řeknete: No, ještě ho nemáme, ale dokážu si představit, že toto menu dostanu během svého života a pro život mých dětí. Tohle je menu, které chci mít právě teď před sebou na stole." A vy nad tímto menu pozvednete ruce a řeknete: Ať se tak stane.

To je něco úplně jiného než padnout na kolena a vzlykat hrůzou nebo strachem, dělat všechny věci, na které jste zvyklí nebo o kterých vám bylo řečeno, že máte dělat. Je to přesně naopak: pokleknete, s radostí a nadějí řeknete: „Takhle to bude vypadat – mír pro naši budoucnost – dnes, a když ne dnes, tak zítra, a když ne zítra, tak pozítří." Ale uvidíte, že to přijde, uvidíte světlo na konci tunelu zvaného civilizace na této planetě. Říkáme vám to už mnoho let.

Nyní začínáte vidět to, co nazvu machinace, intriky, fungování „pohonu“, který to vytváří. Vidíte věci, které nechcete. Vidíte věci, které se dějí a páchají je ti, kteří se chtějí vrátit do své komfortní zóny a vrátit vše zpět do starých časů. To nechcete. Nikdo si to nepřeje, žádná ze zúčastněných zemí si to nepřeje. Nechtějí to pro své děti, chtějí to, co chcete i vy pro své děti: mírumilovnou planetu bez chudoby, pokojnou planetu, kde si můžete s radostí povídat se svými sousedy. Všichni chcete totéž.

Takoví jsou opravdoví lidé, drazí, kdy spolu mluvíte a ptáte se jeden druhého: „A co chceš ty?“ Toto si přeje každý na této planetě: mír, vymýcení chudoby, zdraví tam, kde zdraví není, kde začíná vycházet slunce v podobě vynálezů, o kterých jste snili, abyste vyřešili problémy, které jste vždy měli kolem sebe a které byly vždy řešitelné. Přichází to.

Jak se chcete modlit? Jak chcete vytvořit mír? Právě jsem vám to sdělil. A pak se připravte na interv[1] [MK2] enci.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva. Vím, kam to povede, protože už jsem to dřív viděl.

A tak to je.

Kryon

 

Zdroj: www.kryon.com – Does Spirit Ever Interfere with Free Choice? -  min. 14:32

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE

 

  


Říká tam na konci slovo intervention nebo invention??? Pouštěl jsem si to x-krát a neslyším to

I just told you, then standby for the invention// intervention???

Intervention - je to i v titulcích,