Závislosti na předpovědích

09.11.2022 21:24

Závislosti na předpovědích  

Tento Kryonův živý channeling byl přijat a streamován Leem Carrollem

v rámci Léčivé středy/Healing Wednesday, 9. listopadu 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

 

Říkali jsme vám minulý týden, že tyto konkrétní channelingy budou o vnímání, možná o přepsání některých paradigmat, jak se cítíte, když vidíte určité věci. Planeta vskutku přechází z lineární pozice vědomí k pozici, která je něčím daleko víc, řekl bych více multidimenzionální, vědomější, jak byste to mohli nazvat.

Když se vymaňujete z linearity vědomí, kdy věci existují určitým způsobem a vy děláte věci určitým způsobem, reagujete určitým způsobem a dělali jste to tak vždycky, když se tedy vymaňujete z této pozice, pak dochází k uvědomování. Tohle je nejlepší způsob, jak to můžeme popsat. Ale ať už je to cokoli, je to jiné, odlišné. A to je tématem pro tyto čtyři týdny: odlišná paradigmata reakcí na určité druhy věcí.

V tomto channelingu budu mluvit o paradigmatu vaší reakce na předpovědi. Možná si nemyslíte, že byste si uvědomovali nějaké reakce. Ale ano, uvědomujete, jen o tom moc nepřemýšlíte a prostě jen reagujete určitým, velmi lineárním způsobem. Dám vám příklad. Dokonce ještě před zahájením této výuky tímto konkrétním channelingem jsem v r. 2021 na jedné mediální sociální platformě identifikoval název roku. Sdělil jsem, že to bude „Rok odhalení“. A pak v r. 2022 nastal opět čas, abych odhalil název roku, jak to dělám každý rok. Ten název však zůstal stejný. Řekl jsem, že rok odhalení bude pokračovat. A to vyvolalo určitý druh odezvy z vaší strany. Místo probuzené reakce jste namítli: „Počkej chvíli, nemůže to být přece stejný název, musíš jej každý rok změnit.“ (Kryon se směje) To je tak lineární reakce! Avšak na druhé straně tím říkáte: „Dobře, stále mluvíš o odhaleních, ale kde to odhalení je? Tohle je lineární reakce, protože očekáváte nějakou událost – něco, co se děje, na co byste mohli ukázat: „Ach, tohle je to odhalení.“

Dovolte mi, abych se na něco zeptal. Vidíte nějakou změnu v integritě nebo v tom, jak lidé reagují, nebo co chtějí, v posledních dvou letech, v r. 2021 a 2022? A pokud řeknete ne, byli jste zavření ve své skříni (komůrce), drazí, protože celý svět se ocitl v novém paradigmatu reakcí na věci, které se dějí. Uvědomujete si, co se letos, v první části roku, stalo? Kdy téměř celá planeta hlasovala proti válce? Je to poprvé, kdy začala válka, kdy se Země sama o sobě nepolarizovala a nepřerostla ve světovou válku. Uvědomujete si to. Považovali byste to za odhalení? Za odhalení vědomí, které se mění? Tato planeta chce mír. To je to, co chcete. Tato planeta se nezapojuje do žádné války. Když k tomu došlo, byl to takový šok. To je to odhalení.

Říkal jsem vám před několika lety, kdy světlo začalo proudit, že se najdou tací, kdo to budou chtít vrátit do původního stavu. Viděli jste to? Viděli jste to? Byly tu jiné věci, které nikdo nikdy nečekal nebo o nichž říkali, že se nemohou stát součástí integrity na této planetě?  Nebo skutečnost, že na některých věcech záleží víc než na tom, co je běžné v určité kultuře?  Co třeba ženy, které zhruba před měsícem začaly protestovat kvůli smrti jiné mladé ženy, protože v té zemi prostě nebylo všechno v pořádku, byly tam potlačovány a ony na to reagovaly? (Kryon má na mysli demonstrace v Íránu kvůli smrti 22leté Mahsy Amíníové. Během nepokojů zemřely stovky lidí a země zažívala jedny z největších protestů od islámské revoluce – pozn. překl.) A co je na těchto protestech tím revolučním odhalením, je, že se tohle prostě v té zemi nedělá. Zejména ženy to nedělávají a najednou protestují. Pomysleli jste si třeba jen na okamžik, že to bylo odhalení? Jde to napříč celou vaší společností, tohle je začátek. Začínají se objevovat věci, které pro lidi znamenají něco, co pro ně nikdy předtím neznamenaly. A objevují se reakce: „Tohle není v pořádku. Musíme to či ono udělat jinak. Tentokrát se to musí zarazit.“ To je to, co vidíme, a neděje se to podle kalendářního plánu a nezáleží na tom, zda se blíží nebo končí nový rok. Tento posun ve vašem prožívání je obrovský. Máte za sebou dva roky odhalování. Možná příští rok budu identifikovat trochu jinak, možná ne, možná to bude pokračovat. Teď už víte, proč jsem říkal, co jsem říkal.

Co vaše vnímání předpovědí obecně? Chci o tom promluvit, protože máte tak lineární reakce na některé věci, které se dějí pravidelně, a já to chci s vámi prodiskutovat. I kdyby to vedlo jen k tomu, abyste se nad tím zamysleli. Na této planetě se dějí úžasné věci. A přesto existují lidé, kteří se vám snaží namluvit, že se budou dít špatné věci, a někteří z nich to dělají pravidelně. Někteří z nich to pod rouškou duchovnosti dělají už nějakou dobu a vypadá to následovně: dojde ke kolapsu toho či onoho, v určitou dobu dojde k určité události v určitém městě, držte se od toho dál, buďte si toho vědomi. Můžou to být některé veřejně publikované pořady. Možná by to mohl být pořad, který je k vidění na mnoha místech, kdy vám budou tvrdit takové věci a budou je opakovat téměř pokaždé. Reakcí je strach. Bylo to naplánováno, ať už si toho (v médiích) jsou vědomi nebo ne, bylo to tak naplánováno, abyste je nepřestali sledovat. Chápete to? A teď mi řekněte, co se stane dál. Povězte mi to, poslouchám vás. Opravdu? Myslíte si, že se takové věci nestaly? Neděly se pravidelně. Kolik z vás si je vědomo všech těchto předpovědí? Většina z nich se nestala. A přesto vyvolávají reakci, kterou chci, abyste prozkoumali.

Vraťte se ke zdroji a poslechněte si další informace. Myslím, že se paradigma začíná měnit. Rád bych promluvil k těm, kdo tyto předpovědi vytvářejí: Budete muset nést odpovědnost, pokud se nevyplní. Zvláště pokud jsou pravidelně zlověstné a nenaplní se. Je na čase, aby ti, kdo tyto věci předpovídají, nesli odpovědnost, a existuje několik způsobů, jak to můžete udělat. Tím prvním je zeptat se jich, proč se to nestalo. Tím druhým je přestat je sledovat, odhlásit se z odběru.

Vidíte, kam to směřuje? Rád bych, abyste si prozkoumali myšlenku těch, kdo vás chtějí zastrašovat, jen abyste je sledovali a předpláceli si je. Když teď možná vidíte ten vzorec, můžete s tím zacházet jinak. Je to něco, na čem tato planeta pracuje, dokonce i teď, kdy o tom mluvím. Některé zpravodajské kanály, řekl bych, začínají přehodnocovat způsob, jakým podávají zprávy. Začíná se to objevovat. Hledejte nové zpravodajské kanály, které budou odlišné tím, jak vám budou podávat zprávy. Ty stejné zprávy budou podávané způsobem, který vás nebude děsit, jakkoli jsou tyto věci na planetě děsivé. Vždycky se najdou nějaké věci, které nejsou takové, jak vám je předávají. Vždycky se najde něco, co je dobré, slibné, nadějné a upřímné. Co kdyby zprávy začínaly něčím srdečným, místo něčeho hrozného? Když se zeptáte, proč to nedělají, odpovědí vám, že chtějí všechny zaujmout natolik, abyste zůstali připojeni a sledovali reklamy. Je tohle opravdu to, co chcete? Je to pro vás ta správná cesta?

Tady je to nové vnímání. Začněte vnímat a poslouchat, jakým způsobem jsou věci podávány, ne informace, které jsou sdělovány. Začněte se dívat na vzorce, které jste možná dříve neviděli nebo nerozpoznávali u těch (médií), která pravidelně sledujete nebo posloucháte.

Jedním z těch vzorců, které zde vidíte už 33 let, je, že na této planetě existuje láska. Budu vám o tom vyprávět a můj partner bude pokračovat až do svého posledního dechu, že láska zvítězí, že světlo nakonec na této planetě zvítězí: Nastal však čas, abyste převzali otěže svého vnímání ve své perspektivě a začali vidět vzorce, které tam jsou, a pochopili agendy za tím skryté. Láska je agendou, kterou mám. Krása, laskavost, soucit jsou mojí agendou. A tak je to už od doby, kdy jsme vám před lety začali říkat pravdu.  

Drazí, posun, o němž jsme mluvili, je tady. Součástí posunu je probuzení vnímání života, jak jej znáte.

Já jsem Kryon, zamilovaný do vás všech.

A tak to je.

Kryon

 

Zdroj: www.kryon.com – Addictions to Predictions -  min. 14:12

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je, a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách, vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu  ZDE