1. online webinář Hvězdné brány zdarma

04.06.2019 20:27

Pozn. 04.06.: Tato akce již proběhla, její záznam nalaznete zde: 

https://www.crowdcast.io/e/stargateprague

Omlouvám se za tu nervozitu, bylo to mé první online vysílání.

A zde původní text k akci:

 

Není k dispozici žádný popis fotky.

Připojte se k nám během živého webináře zdarma, abyste zažili energie s vysokými vibracemi, které k vám přijdou, ať jste kdekoli!
Toto není jen více informací pro mysl, toto je prožitek Hvězdné brány! Během několika okamžiků ucítíte energie a bytosti z vyšších dimenzí a počátek procesu opětovné aktivace vaší dosud nečinné multidimenzionální DNA.
A je to zdarma!

Prožitek Hvězdné brány vám ukáže zcela nový způsob vývoje vašeho vědomí. Není zapotřebí na tom tvrdě pracovat, jen se uvolníte a dovolíte svému supervědomí, aby pozvedlo vaši lidskou zkušenost.

 

Po tomto prožitku se budete cítit více uvolnění, povznesení a užaslí. Právě jste zažili přítomnost láskyplných bytostí – andělů, vzestoupených Mistrů a některých hvězdných rodin z celého vesmíru. Vaše DNA nyní vibruje na vyšší úrovni a vy to můžete cítit.

Připojte se k tomuto webináři zdarma – podělíme se s vámi o úžasný příběh o tom, jak Hvězdná brána přišla před 30 lety na planetu a jak pomáhá rapidnímu rozšíření lidského vědomí. Podělte se o tuto informaci s vašimi přáteli a s těmi, u koho vnímáte, že by mohl mít přínos z tohoto osvíceného prožitku!

 

Pokusíme se vysílání propojit i s FB stránkou Kryon česky a také celé vysílání nahrát, ale to víte, technika... proto doporučujeme přihlásit se přímo k této události. A jak to funguje? 

1) Nejprve se zaregistrujte zde: https://www.crowdcast.io/e/stargateprague/register

2) Po registraci vám přijde mail s potvrzením a odkazem na stránku, kde bude vysílání probíhat (není to přes skype, ale přes internetový odkaz). POZOR! Pravděpodobně budete potřebovat prohlížeč Google Chrome - s ostatními nefunguje příliš dobře. Raději se hned přesvědčte, že vám tento odkaz funguje....

3) No a pak vám ještě cca deset minut před vysíláním přijde upozornění na mail. Připojíte se a pak už se můžete jen uvolnit a koupat se v této energii. Toto vysílání budeme online překládat do češtiny. 

 

Více o Hvězdné bráně, Prageetovi, Julieanne a Alcazarovi na webu: https://stargate-experience.webnode.cz/