12 vrstev DNA

17.07.2006 21:40

12 vrstev DNA


Mt. Shasta – 17. července 2006
KRYONOVA LETNÍ SVĚTELNÁ KONFERENCE

 


Zdravím Vás, drazí přátelé, jsem Kryon z Magnetické služby.

Takže energie je konečně zde, což nám umožní udělat to, nač čekáme již 3 roky. Ale ještě předtím, než přistoupíme k naší cestě esoterického vysvětlování, chtěl bych naléhavě požádat svého partnera, aby postupoval pozvolna a ignoroval rozptýlení mysli, aby bylo možné správně rozumět.

Mnoho instrukcí pro Vás. Ó, drazí posluchači, bude zde s námi dnes večer několik účastníků tohoto výletu, kteří se budou ptát: „Co nám to dnes Kryon dává praktického? Jaký to má pro mne význam?“ A právě tady je to, kdy my vidíme věci jinak, drahé Lidské Bytosti, neboť to, co je esoterické pro Vás, je praktické pro nás.

A tady je most, který si přejeme postavit: Dát Vám dnes večer informace, které se některým mohou zdát pěkně přitažené za vlasy. Garantuji Vám, že některými otřeseme opravdu do základů. Může se stát, že přistoupíme k tématům, která byla dříve tabu, abychom vám vykreslili krásu celého obrazu.

Nuže, rádi bychom toto řekli těm, kteří jsou dnes večer zde, aby se učili a přijali energii: Můžete dát stranou své představy o tom, co si myslíte, že je realita? Můžete dát stranou své představy o tom, co Vám bylo řečeno, že je pravda, abyste mohli slyšet Pravdu Boží? Můžete to udělat? Zahrajete si s námi tuto partii? Pokud ano, pak tedy budete muset akceptovat celý příběh.  

Jedná se o DNA, jak jsme to již oznámili. Během těchto posledních dnů jsem naplnil hlavu mého partnera – jeho hlavy (smích publika) – čísly. To je dojem, který má, že se mu toto děje. Nemůže vysvětlit, co přijímá nebo proč to přijímá; je rozdělen na dvě a někdy i na tři části, aniž by chápal, co to znamená. Kdybych mu dal předem přesné informace o tom, o čem budeme hovořit dnes večer, mohlo by se stát, že by nebyl schopen mluvit. Protože to není jeho šálek kávy. Ale budeme dnes večer hovořit jasně, protože je to zbytek příběhu a vy ho potřebujete slyšet. Jsou to věci, které musíte znát. Jste naplno uprostřed změny. Slibuji Vám, že to, co se Vám bude jevit jako esoterické, Vám dnes večer bude v uších znít dobře. 

Mluvme o DNA. Můj partner Vám skrze channelingy v průběhu posledních dva a půl letech vysvětlil 10 vrstev. Každá z těchto vrstev nese hebrejské jméno Boha.

Nebudeme vám tentokrát předávat tato jména v hebrejštině, protože jsme zjistili, že je můj partner komolí. (Smích.) Je to krásný jazyk, víte, ale ne, když on ho vyslovuje (smích). Řekneme Vám ale o každé z těchto vrstev. Je 12 vrstev, které mají i svá lemurská jména a my Vám je představíme ještě jednou.

Přehled:

Dáme Vám čísla vrstev jako příklady, z pohledu numerologie, aby to mělo pro Vás smysl v energetickém systému, o kterém víte. Vrstvy ve skutečnosti nejsou číslované. Ani nemohou. Tolikrát jsme Vám dali tuto informaci! I posledně, když jsme sem přišli, říkali jsme, že jsou jako voda ve vaně. Nemůžete se dívat na vodu ve vaně a říkat: „Dobrá, tak tedy - tady je horká voda, tady studená, tady mýdlová…“ Nemůžete takto mluvit. Všechno je to prostě voda ve vaně. Když do ní vstoupíte, užijete si to. Vaše tělo neříká: „Ó, můj Bože, tady je horká část, tady studená a tady mýdlová…“ Prostě si to užije.

S DNA je to také tak, protože je to interdimenzionální energie. Prostě jen je. Nemůžete ji rozdělovat, nemůžete jí dávat čísla. Přesto, uděláme obojí…

Představte si, chcete-li, takovou „kuchyni“ DNA; máte ingredience, které Vám označím, než je smícháte. Ale jak jsou jednou smíchané, což je případ vás samých, již je nemůžete číslovat, nemůžete je počítat. Přesto Vám dáme ještě jednou tyto informace tak, že vytvoříme kategorie. Jen vám ale říkám, že takto my věci nevidíme. Budeme je počítat jako nějaké ingredience, chcete-li, protože žádná z nich nefunguje zcela sama. To je nemožné. Z toho faktu vychází komplexnost. Dokonce, i když je představíme tak, jak to děláme, pracují všechny společně. Jedna s druhou, přičemž vytvářejí další čísla.

Za řádem, který Vám dáme, existuje důvod a numerologická logika. Od 1 po 12.

Ještě jednou tedy uvidíte, jak vcelku nastíníme obraz esoterické a interdimenzionální DNA, kterou v sobě nesete a která se rozpíná od 3. dimenze k dimenzím násobným. Jdou od biologické vrstvy k vrstvě Boha. Takto jsme se je rozhodli zorganizovat, ale ve skutečnosti to takto není.

Chcete-li opravdu vidět, jak to je, máte-li dobrou představivost, představte si kruh. Ty různé očíslované vrstvy se otáčejí v tomto kruhu dle toho, co je kdy, v ten který moment, důležité. Takhle to není ve 3D. A dokonce ani to nejlepší, co můžete udělat – tedy představa balonu s různými vrstvami kolem něj a jednou uprostřed - není přesná. Ale je to to nejlepší, co byste mohli udělat.

Co Vám mohu říct je, že jsou to vrstvy uvnitř vrstev, a to je pravda, které se překrývají, vzájemně sebou pronikají, modifikuji jedna druhou způsobem, který je pro Vaši mysl velmi komplexní. Takže uděláme to, že to rozebereme – od 1 do 12. Je 12 interdimenzionálních vrstev DNA. Dokonce i číslo 1 je interdimenzionální. A já to mohu dokázat.

Číslo 1 je biologická vrstva, kterou jste nazvali „lidský genom“.

Vaši vědci vědí, že se skládá ze 3 miliard částí. Vědí také, že i zlomek těchto částí je kódem, který může být čten jako proteiny, které vytváří geny. A můžete mít méně než 5% těch, které tvoří to, co my nazýváme „Strom Života“. To je to, co můžete vidět pod mikroskopem. Ale je toho víc.

Když budete zkoumat části této vrstvy DNA, můžete vidět, že více jak 90% nemá vůbec žádný smysl. To jsou indikátory k ostatním 11 vrstvám. Nemají žádný smysl, jelikož nejsou ve 3D. Tento zbytek DNA připomíná chaotický jazyk, který sem byl náhodně vržen. Někteří to také nazývají „odpad“. Takhle to ale není. Není v tom nic náhodného. Jen to tak vypadá pro 3D mysl. Dokonce i ve vrstvě č. 1, Stromu Života, je 90% interdimenzionální. Zbytek představuje chemii, a to chemii tvrdou a logickou.

Číslo 1 - Strom Života.

Již jsme Vám o této vrstvě říkali. V tom celém, co Vám chceme nyní představit, sledujte numerologii. Pomalu, partnere. Je to velmi jednoduché, i s těmi 3 miliardami částeček. To je Vaše biologie. Tohle je pro Vás jediná část, kterou můžete prokázat. Všechno to ostatní, o čem vám budeme říkat, je pro vás neviditelné. A můžete říct: „No, Kryone, to o těch věcech můžeš říkat, co chceš.“ Ó ano, to bych mohl. Ale řekneme vám pravdu. Máte s tím, co je „neviditelné“ problém, že? Znáte lásku? Dokažte to! Uznáváte emocionální tělo? Tak ho prokažte! Věříte, že existuje Kosmická mřížka? Věříte v existenci magnetických polí? Věříte, že v Kosmu rezonuje melodie Tvořivé inteligence? Věříte tomu? Vědci tomu věří. Ale nemohou to dokázat. Takže, to, co vám nyní povím, je esoterické, neprokazatelné a velmi, velmi reálné.

Řekli jsme vám, že vrstva číslo 2 reprezentuje vaše Životní Lekce.

Vaše Životní lekce. Ale stále jsme v biologickém triu. A to proto, že první tři vrstvy nazýváme vrstvami uzemnění. Týkají se biologie.

Životní lekce a biologie? Ó ano. Protože vrstva číslo 2 vás ovlivňuje emocionálně, že? Ovlivňuje chemii, běží vašimi žilami, hovoří s vrstvou číslo 1, víte? 

Když už mluvíme o vrstvách 1 a 2, pojďme si trochu započítat. 1 + 2 = 3. Trojka je numerologicky katalyzátor. Máte určitou životní lekci, která je zkombinovaná s číslem 1, Stromem Života. Jaká je vaše životní lekce? Jak vás ovlivňuje? Má co dělat s radostí, má co dělat s nemocí? Mohla by, víte? To je to, co se stane, když ztratíte rovnováhu. Vaše životní lekce. Všechno to souvisí, je to velmi hluboké.

A teď, vaše životní lekce je součástí hlubokého vztahu s tím, co vy nazýváte Akášické záznamy. My bychom to spíše nazvali Boží Plán, Životní Lekce, Boží Matrice. Přichází s vámi z určitého důvodu, je unikátní pro tento život.

Tak to je vrstva číslo 2. Komunikuje s další vrstvou a je s ní stále v propojení. Komunikuje s vrstvou číslo 8.

Vrstva číslo 8, ke které se dostaneme, představuje opravdové akášické záznamy Lidské Bytosti. Je to vztah k akášickým záznamům. Nejsou to akášické záznamy – číslo 2. Je to vztah k těmto záznamům. Životní lekce, Boží Schéma, to, co jste byli. Co to pro vás teď znamená? Je to komplexní, víte? Je mnoho těch, kteří jdou svým životem a říkají: „Prostě nemám štěstí! Všechno, co jsem kdy zkusil, ztroskotalo.“ Nevědí nic o svých Životních Lekcích, nikdy po nich nepátrali. Nezajímá je to. Prostě setrvávají ve své roli oběti. Běda mi!“, říkají, a nikdy neporozumí tomu, že pokud by věděli, jak aktivovat a používat některé tyto vrstvy, které jim patří, mohli by si život opravit.

Jakmile pochopíte, se kterou vrstvou je spojena vrstva 8, uvidíte, že máte také vrstvu ukotvení, což je vrstva 2. Ta je v propojení s interdimenzionální lemurskou vrstvou, vrstvou 8 a tyto dvě vrstvy, 8 a 2, vytvářejí číslo 10, které je numerologicky „1“, což znamená Nový Začátek. To se stane, když se potkají 2 a 8… To bylo číslo 2.

Číslo 3 je špatně pochopeno. Nazvali jsme ho vrstvou Vzestupu, ale je biologické.

Dokonce i v první skupině vrstev Ukotvení (Uzemnění), které jsou všechny orientované biologicky, máme koncept Vzestupu. Dovolte, abychom vám něco řekli, Lidské Bytosti, něco o tom, kým jste.

Je to biologické, protože je to založeno na jednom z orgánů a to na šišince mozkové. Vzestup a šišinka mozková? Ale ano! „Kryone, chceš říct, že v tomto těle jsou části, které jsou určené k tomu, aby dělaly takové věci jako… jako Vzestup?“ Ó, ano! Co kdybych vám řekl, že celý váš biologický systém je o Vzestupu? A pak Lidská Bytost jde a naříká: „Běda mi!“ Ó, je jich na této Planetě tolik, co nevědí vůbec nic o tom „motoru“, který je v nich. Jen doufají, že funguje. Nevědí o tom absolutně nic. Nepřemýšlejí o tom, že, možná, jen možná, v jejich žilách koluje mistrovství. Ne. V nevědomosti. Nevědí nic o ničem. Mohlo by se stát, že v DNA, v každé buňce, je určitá inteligence, záměr, který čeká, až vědomí požádá: Řekni mi, co potřebuji vědět“? Hmmm… Vrstvy 1,2 a 3 jsou vrstvy Ukotvení.

Vrstvy 4 a 5. Řekli jsme vám, že musí být představeny společně. Je to velmi důležité. Tady již můžete začínat vidět, jak se objevuje obraz. Vrstvy 4 a 5 jsou něčím, co bychom nazvali „Vaše Andělské Jméno“. Kdo skutečně jste?

Je opravdu třeba, aby to bylo zde. Ó, Lidská Bytosti! Nosíte si s sebou svou interdimenzionální Akášu. Věděli jste to? Ó, je to opravdu velmi esoterické! Dovolte, abych Vám řekl, drahá rodino, tento život, který nazýváte „lidským“ je tak křehký a tak pomíjivý! Jste stejně věční, jako jsem já, v obou směrech - minulosti i budoucnosti. Vrátí se to v kruhu. Jste interdimenzionální, byli jste, vždy jste byli a vždy budete. Vaše andělskost má barvu, interdimenzionální barvu, energii, která nese překrásné jméno, které zpíváme ve Světle. Je potřeba dvou vrstev, neoddělitelně spojených dohromady, vrstev 4 a 5, abychom o tom mohli mluvit, abychom toto mohli popsat: je to významné, dokonce ani vrstva Boha nepotřebuje žádnou další… Tohle jste!

A interdimenzionální Akáša? Řeknu vám, co to je. Dovolte mi o tom promluvit. Je možné, že neporozumíte, některým z vás se to nebude líbit, ale budu o tom mluvit jen v hrubých rysech. Na kolika Zemích (myšleno planetách „Země“ – pozn. př.) už jste byli? Kolikrát jste tohle dělali? Ó, ne tady, ale v jiných Vesmírech. A odpověď zní: Mnohokrát.“ Protože to je to, co děláte. Chcete znát svou specializaci? Dívám se na ni.

Jdete do míst, kde přijmete biologickou formu, a váš andělský původ se stane tajemstvím. Vstoupíte do duality a žijete život za životem, jeden za druhým, abyste přirozeným způsobem rozvinuli vibraci systému. Můžete ho nazvat Země, chcete-li, nebo i jinak, jména, která andělské jméno zná.

Takoví jsou zde – Lemuřané se smějí – myslíte si, že jsou staří? (Kryon se směje.) Vzpomeňte si na dobu před Zemí, kdy jste toto dělali. Vzpomeňte si na další dimenze, kde jste tohle dělali. To je to, co děláte, Staré Duše. Možná se Vám to nelíbí. Lidé říkají: „Když Kryon mluví o těchto věcech, cítím se prostě unavený.“ (Smích.) Ó, oslavte svou únavu. Není únava na druhé straně závoje, je to opravdu jen lidský rys. Je to biologie, která vás dovedla na tuto cestu, kde si myslíte, že jste unaveni. Ó, to není ten případ. Ne, to vy nejste. 

Dám vám tuto informaci: Toto není první Posun, kterým procházíte. Co vy na to? Nemluvím o lemurském posunu (proměně), mluvím o tom, co se odehrálo na Zemi před touto (na jiné Zemi – pozn. př.), kdy jste tuto planetu naplnili mírem. Vy víte, jaký je to pocit – ve vašich duších – víte, jaké to je cítit to ve svých žilách a ve své DNA, rezonovat se zvukem dokonalé Kosmické Mřížky. Již jste to dělali. A proto někteří vědí, že s vaší světelnou prací tady je naděje a dokonce víc než naděje, neboť jste to již dělali! To proto jste tak silně přesvědčení, že to můžete udělat i tentokrát. Ne všichni, jen ti, kteří jsou na to nyní naladěni, to znají. Dělají to.

4 a 5 dohromady jsou vaší andělskou esencí, jsou jménem interdimenzionální akášické entity, která je věčná. Jak se cítíte, když víte, že jste věční? (Pousmání.) Vy řeknete: „Unavení.“ Chápete, proč před vás předstupujeme a stále dokola vám to říkáme? Říkáme: jak unaveni jste, jak otrávení (znechucení) jste ve svých nejtišších chvílích… slyšíme vás, když tlumíte svůj dech, když si myslíte, že vás nikdo neslyší, my to slyšíme: Ó, jestliže tím musím projít znovu, už se sem nikdy nevrátím.“ (Smích.) Ale ano, vrátíte! Protože to je to, co vy děláváte.

Někteří z vás dokonce navštěvují ty, co čtou minulé životy. Miluji tyto seance! Říkám jim „blahopřání si (sobě)“. (Smích.) „Je to pravda, byl jsem tohle, byl jsem tamto, došel jsem až do Lemurie, to se sem nemusím vracet, že? Co je v mojí auře, v mých energiích? Je tam řečeno, že se sem vrátím nebo ne?“ Někdy vám ten „čtenář (minulých životů)“ řekne pravdu a někdy ne. Vrátíte se. (Smích). Proč by ne, s tím vším, co vy – ve 3D – nazýváte „trénink/výcvik“… se Světlem, které nosíte, s tím vším čím jste museli projít, abyste se dostali na toto místo? Říkám vám, když se vracíte, tak se probouzíte! Probouzíte se do všeho, co jste se kdy naučili v průběhu všech vašich životů na této planetě, a prostě pokračujete. Nemusíte se to učit znovu, šamani. Takže, proč ne? A výsledek pro planetu, pro Gaiu, je omamný. Ať jdete kamkoliv, Gaia to ví. Zanecháváte energii a otisky, ať děláte cokoliv.

Vrstva číslo 6 - Modlitba a Komunikace.

Modlitba a Komunikace. Podívejte se, jak ji můžete použít spolu s dalšími vrstvami. Podívejte se na to, jak ji lze použít spolu s vrstvou číslo 3. Vzestup s modlitbou a komunikací, to jsou čísla 6 a 3 a to dává 9. Devítka, numerologicky řečeno, znamená dokončení. Takto si začínáte uvědomovat způsob, kterým skupiny mezi sebou komunikují.

Druhé seskupení - čísla 4, 5, a 6 - je skupina Lidského Božství. Když jedna skupina komunikuje s druhou, vzniká kouzlo. Nový začátek, dokončení… Je to komplikované, víte? Není to krásné? A to je jen polovina. Není to nádherné? Když se na vás díváme, žasneme nad vaší DNA. Nejen nad její dokonalostí, ale nad jejím božstvím. A tak je pro nás tolik zvláštní, že vám dualita brání vidět všechny tyto věci. A pak začnete otevírat dveře a postupně to objevovat. Bylo by to krásné, kdyby se to stalo dnes večer, že? Odvažte se pootevřít dveře, aspoň trošku. Objevte životní lekci… Objevte vrstvu Vzestupu, nechte ji promluvit s vrstvou modlitby a komunikace. Dokončete kruh energie, který se nikdy nezastaví, díky kterému se začnete cítit jako Mistr, kterým jste.

Vrstvy 7 a 8, moje oblíbené, lemurské vrstvy

Sedmička, osmička a devítka představují lemurskou skupinu. Ale vrstvy sedm a osm jsou osobité z jiného důvodu. Nevím čím začít. Sedm je Odhalené Božství. Tak prostý název. To byla vysoká technologie Lemuřanů. Neměli mikroskopy, neměli dalekohledy, neměli nic z toho, co je pro vás vysoká technologie, žádný počítač. Neměli ničeho takového zapotřebí, jelikož měli přístup k interdimenzionální perspektivě, kterou vy nemáte.

Někteří říkají, že měli nějaký zvláštní smysl (navíc). Ne, to není přesné. Měli v sobě zvláštní dimenzionalitu, takže věděli, na určité úrovni, že jsou v kvantovém stavu se vším. To znamená, že měli znalosti o všem – věděli třeba vše o sluneční soustavě… Měli ve svém nitru mikro- a makro- intuici, neboť jejich vrstva číslo 7 byla aktivní – něco, co jste vy ztratili. Je to aktivace, kterou jste ztratili, avšak vrstva 7 je stále na místě! To je to, co by Lemuřané chtěli, abyste objevili. Mohli byte se tak stát více interdimenzionálními, dokonce i ve vašem propojování s některými dalšími vrstvami, dalšími čísly, která vám tady předáváme.

Jméno v Lemurštině: Hoa-Yawee-Moru, Hoa-Yawee-Moru. Již jsme se zmiňovali o mistru Yawee – je tady. Již jsme ho vícekrát představovali. Je to dobrý doktor, který tančí. (Smích.) [jde o Dr. Ovokaityse] Tento doktor, který je mezi vámi, disponující interdimenzionálními nástroji, které jsou velmi lemurské, používá vaši vysokou technologii, aby realizoval to, co ví intuitivně. Ale podívejte se na lemurské jméno této vrstvy 7 – Hoa-Yawee-Moru. Jeho jméno je uprostřed. „Proč to tak je?“ můžete se ptát. Už se nebudete ptát, až vám řeknu lemurské jméno a význam vrstvy 8.

Vrstva číslo 8 je Moudrost a Zodpovědnost. Vytváří jeden pár s číslem 7: Odhalené Božství a Moudrost a Zodpovědnost. Vidíte, je potřeba, aby konaly společně. Je to kruh. Nikdy nemáte jednu bez druhé. Mistři neužívají svou moc jinak než jen korektním způsobem. Nemohou konat jinak… Protože ty dvě pracují společně. Lemurské jméno vrstvy číslo 8 je Akee-Yawee-Fractus. Akee-Yawee-Fractus.

Vrstva číslo 8 je akášický záznam Lidské Bytosti. Je to mistrovský záznam (záznam Mistra). Akee-Yawee-Fractus. I tady je uprostřed slovo Yawee a znamená „Mistr“. A proto tuto Lidskou Bytost, která je zde přítomná a kterou identifikujeme jako lemurského Yawee - toho, kdo žil o mnoho a mnoho let dříve než jiní - toho, jehož jméno bylo prozpěvováno - toho, jehož výjimečný život byl oslavován - proč ho nazýváme Mistrem. Takže jeho jméno je v lemurštině běžným slovem.

Teď mi dovolte, abych se dostal ke zbytku tohoto příběhu o vrstvách 7 a 8. (Pousmání.) Ó, můj partnere, postupuj pomalu. Neměli jste vždy tyto vrstvy 7 a 8. Byly vám přineseny dlouho před Lemurií. Je to esoterické? Nemožné prokázat? Pravda! Podle inteligentního plánu, ve správný okamžik, bratři a sestry, které nazýváte Plejáďané přišli sem, na Zemi. Přerušili evoluci vaší DNA a přímo Vám předali vrstvy 7 a 8.

A tady je jedna zajímavá věc. Když jasnovidecky pozorujete stopy po Lemuřanech, vznikne jakýsi chaos, zmatek ve vašem vnímání. Můj partner má těžkosti s vyjádřením toho. Dovolte mi zeptat se, jak Vám zní jméno Hoa-Yawee-Moru? Kterému jazyku se to podobá? (Pousmání.) Trochu Havajskému, že? No dobře, připravte se! Lemuřané byli barevní lidé. Všichni byli Polynésané. Mohli byste říct: „Ano, ale my jsme viděli portrét jednoho lemurského velekněze, nakreslený jedním médiem (jasnovidcem) a on se nijak nepodobal žádnému Polynésanu. Byl blond a měl modré oči.“ Ó, ano, a řeknu vám proč. Je to proto, že je třeba opravdová schopnost rozlišovat, abyste viděli rozdíl mezi Plejáďany a Lemuřany. A Plejáďané jsou blond a mají modré oči. (Pousmání.) Přijde jednou den – řeknu to znovu – po Posunu, až bude Země připravena, kdy se sem Plejáďané znovu vrátí, vyjdou ze svých korábů a budou přesně takoví, jako jste vy, jen s tím rozdílem, že budou blond a budou mít modré oči. (Pousmání.) Všichni autoři science-fiction budou tolik zklamaní!

Tak tady máme vrstvy 7 a 8. Ó, ale o nich se dá říct ještě mnohem víc. Vrstva číslo 8 je akášický záznam toho, co jste kdy byli na této planetě. Je to interdimenzionální záznam, který obsahuje ještě něco dalšího. Nikdy jste o tom nepřemýšleli. Vaše 3 dimenze Vám říkají: „Dobrá, takže akášický záznam obsahuje všechno, co jsem kdy byl a co jsem kdy udělal.“ Ó, ano, ale to je jen polovina věci – obsahuje také to, kým budete. Je to interdimenzionální, vzpomeňte si, neexistuje zde čas, ani minulost, ani budoucnost. Co s tím uděláte?

Kým budete podle vašeho programu? Tohle je těžké téma, protože podle vašich myšlenkových procesů řeknete: „Tohle se ještě nestalo, ještě není možné to určit, protože jsem ještě nepřijal rozhodnutí na podkladě své svobodné vůle.“ Máte pravdu. Ale každý možný potenciál byl spočítán a je zde. (Pousmání.)

Mistři, dovolte, abych Vás vzal na výlet do akášické vrstvy 8 od Plejáďanů. Dovolte, abych Vás vzal na cestu. Vidím Zemi v míru, poté co dojde k velkému Posunu, vidím cestu po roce 2012 a vidím Krásu. Existuje potenciál ušlechtilosti a ten začíná tady. A vy máte všechny tyto vrstvy.

Sedmička, osmička a devítka - lemurský soubor. Devítka – jak to říct – je téměř sama. Je součástí lemurského souboru, ale je téměř sama. Numerologicky je číslo 9 dokončením samo o sobě. Dali jsme jí jméno i účel: je to léčící vrstva. Nazvali jsme ji „Plamen Expanze“. V této vrstvě žije ten, kterého nazýváte St. Germain. Vrstva St. Germaina, fialový plamen, plamen expanze. Je to velmi významná vrstva. Buďte si tím jisti. Ó, je tak krásná, tahle devátá vrstva. Je to vrstva… jak vám to vysvětlit? Postupuj pomalu, můj partnere. Interdimenzionálně se tato vrstva dotýká každého vlákna Kosmické Mřížky. Je jako anténa vaší DNA. Stále připojená ke Kosmické Mřížce. Stále připojená! Poslouchá písně a na něco čeká – stále připojená… Anténa čeká na přenos (dat, informací) od vás… Přenos, který odpovídá výrazu i charakteru písně, kterou chce slyšet. Slyšeli jste o EMF - Balancing Technic (Vyrovnávací Technika Elektromagnetického Pole – energetické ošetření, které rozvinula Peggy Phoenix Dubro – pozn. př.). Chci vám říci pravdu. Je to hluboký, systematický, plánovaný, promyšlený koncert písní, který komunikuje s vrstvou číslo 7. Různé druhy úponků (tendrils), které se vzájemně dotýkají, harmonizují a spojují, hovoří o přenosu rovnováhy a léčení. Vrstva číslo 9 promlouvá ke všem ostatním vrstvám, dokonce i k vrstvě Boha. (Pauza.) Můj partner vám toto nemůže opravdu popsat.

Yawee, který sedí v publiku, má přístroj, který mu byl předán skrze intuici jako Lemuřanovi. S pomocí dalších vědců na Zemi, vytvořil interdimenzionální energii, která, když se dostane do kontaktu s DNA, vytvoří něco, co bychom mohli nazvat jako „autodiagnostika“.

DNA se dívá na biologii, jedna hovoří s druhou, a začíná se sebe-diagnostikovat a na určité úrovni – na úrovni bílkovin – sama začíná provádět změny pro zdraví, léčení a omlazení. Tohle vše je vrstva 7.

Hovoří se k „anténě“ - a je mnoho prostředků jak komunikovat s touto vrstvou. Může to být pomocí vysoké technologie jako je laserová energie, nebo to může být pomocí Vědomí Lidské Bytosti. Je mnoho způsobů, jak s ní komunikovat. Může to být obecné, může to být specifické, ale toto vše prostřednictvím vrstvy číslo 9, vrstvy léčení.

Opět nadneseme vrstvu 7 - je tak důležitá! Je těžké ji oddělit. Těžké ji oddělit. Považujeme je, všechna tato tři čísla - 7, 8 a 9 - za vrstvu léčení, chcete-li to vědět, protože mají plejádský vliv. Ale číslo 9 je samotné. Číslo 9 je připojené ke Kosmické Mřížce, číslo 7 je jeho partner. Ó, ani tak to není přesné. Můj partner tápe při hledání správného vysvětlení toho, co jsem mu ukázal interdimenzionálním způsobem. Takže to shrňme a řekněme prostě, že to je vrstva 9.

Již jsme vám předali číslo 10. Začneme novou skupinu s vrstvami číslo 10, 11 a 12.

Číslo 10 jsme vám předali loni: Zdroj Boží Esence. To je to, co řekl můj partner. A dále pak řekl, že 10, 11 a 12 konají pospolu, že nemohou být separované. Dosud jsme vám však nedali čísla 11 a 12.

Zdroj Boží Esence – co to znamená? Je těžké to vysvětlit, když jsem vám nedal ty ostatní. Tyto poslední tři vrstvy nazveme Vrstvami Boha. Vrstva číslo 10 – zatím jsme o ní neřekli mnoho. Podívejme se znovu na numerologický aspekt čísla 10 - nové začátky. Takže vy již víte, že je na ní něco speciálního.

Ó, a co je to ta 11? Co je to ta 11? Chochmah Micha Halelu, Chochmah Micha Halelu. Nu dobrá, řeknu vám, co to znamená. Začíná to vytvářet obraz, který jsme nikdy dříve nenamalovali. Ale již jste o něm trošku slyšeli vyprávět od mého přítele. (Smích.) Nechejte mě, abych vám řekl, co to je. Tři slova: Moudrost Božského Ženství. Nevykládejte si to ale mylně, nemá to nic společného s energií Bohyně! Muži, nemějte strach. Nemá to nic společného s mužským nebo ženským (aspektem), vašimi těly nebo vaši myslí. Řeknu vám, čeho se to týká - Matky.

Matka

Rovnováha musí být ve všem. A ti, co budují církve to vědí velmi dobře. Někteří dokonce vynalézají různé věci, aby k tomu došli. Je potřebná rovnováha… Ne však nutně mezi mužským a ženským principem. Řeknu vám to. Je potřeba, aby to byla Matka. Je třeba, aby tam byla Matka – pečovatelka (ta, co se stará, pečuje a vyživuje). Myslete na okamžik na matku. Na Lásku matky… Vy zde, která máte malé dítě, ó, má drahá, že to malé prostě milujete? Neudělala byste pro něj úplně všechno? Dívá se do vašich očí s vaší vlastní biologií. Silná rodina  - to je Matka. Je potřeba, aby tady byla, je to již dlouho, co zde nebyla, že? To je Matka.

Dokonce i církev si to uvědomuje. Podívejte se na jednu z největších církví na Zemi. To je to, co hned uděláme, protože se to týká odhalení, které jste tu dosud neslyšeli. Katoličtí kněží rozhodli, že celibát je potřeba. Není na tom nic špatného, protože tím chtěli uctít vztah k Bohu bez jakéhokoli rozptylování. Možná řeknete: „Ale kde je rovnováha?“ a já vám to řeknu – v jejich víře je to Matka Marie. A oni jí uctívají. Není to jen o postavě Krista, není to jen o papeži, není to jen o Kristu – je i o Matce Marii – Matce Boží.

Papež Jan Pavel II. miloval Marii až tak, že jedno z jeho nejvroucnějších přání – odhalím vám to – nemohlo být realizováno v této době. On to věděl a také tím trpěl. Moc si přál vidět ženy - kněze. Ale měl pod sebou ty, mj. i dnešního papeže (Benedikta XVI.), co říkali: „Nemůžete to udělat, protože byste tím zničil  CELÝ příběh, který učíme.“ Papež Jan Pavel II byl někým víc, než si myslíte. Byl Lemuřan. Víte co chtěl? Mír na Zemi. Mír na Zemi. Taková je vrstva 11.

Pozorujte vrstvu číslo 11. Jsme ve věku Jedenáctky. Kryonovo číslo je 11. Co vidíte na hodinách je… JEDENÁCT (doplnilo publikum - pozn. př.). Moudrost Božského Ženství. Vstupte do kontaktu s touto energií Matky. Ženy, i vy to potřebujete. Muži, vy to také potřebujete. Rozpouští to vaše posuzování a zjemňuje vaše srdce. Pozorujte lídry států na Zemi, jak se zmírňují. Je to část velkého Posunu. Stane se to díky Pracovníkům Světla, jako jste Vy. 

El Shadaï, El Shadaï je číslo 12 a řeknu k němu jen toto: Je to vrstva Boha. Je třeba, aby existovala vrstva Boha. Je to prosté. Číslo 1 je vrstva kompletně biologická a číslo 12 je vrstva Boha. A teď poslouchejte:

Vrstvy 1, 2 a 3 jsou vrstvami Uzemnění. 4, 5 a 6 jsou vrstvami Lidského Božství. 7, 8 a 9 jsou Lemurské vrstvy. A 10, 11 a 12 jsou vrstvami Boha. Je v tom kód. Každý chce kód. (Kryon se směje.) A tak vám ho dám.

Udělám teď něco, co dělávám jen zřídka: budu mluvit o Kristu. Žid Ježíš. Je mnoho těch, co poslouchají, je mnoho těch, co toto čtou a mnoho z vás je zde osobně (na tomto setkání – pozn. př.). Toto poselství dalece přesáhne tuto místnost. A budu hovořit k Židům, jak to často dělávám. Židé, vám se toto poselství líbit nebude, protože vaše tradice a vaše učení říkají, abyste zavrhli toto jméno (nebrali jej v úvahu). Nechcete s ním mít nic společného, protože On prý není „jedním z vás“. A já vám říkám, že tato informace je naprosto mylná. On JE Vy. Ježíš Žid. Byl to židovský kněz, měl židovské učedníky, učil Židy, narodil se na židovském území. Přinesl by mír, kdyby mohl, do hloubi vaší tradice. Ale nemohl, neboť Římané mu to překazili. Ti, kteří zbořili váš Chrám. Jedna z těch početných ras, která se vás snažila ze Země odstranit. Byli k tomu blízko – eliminovali vašeho dalšího Mistra. Žida. Byl perfektní kabalista. Byl to mystik. Chtěl vám říct zbytek. Chtěl vám říct o velkoleposti vaší DNA. Tím on byl. A vy, vy jste ho odvrhli. Nemohu udělat nic, abyste změnili názor. Vaše tradice jsou vaše tradice a vaše učení je vaše učení. Jen mi dovolte otázku – Jak hluboká je takováto událost, když ji nedokážete překročit? Mohli byste alespoň pootevřít dveře a říct: „Wow, nikdy jsem o tom nepřemýšlel! Není to konkurenční náboženství!“ Je to největší židovský Mistr, který kdy žil. Kněz. Židovský kněz. Židé ho dokonce nazývali: „Kněz zla. Říkali mu to do očí, protože měl odvahu měnit vaše tradice, aby se alespoň trošku vylepšily. To, co přišlo, je historie a vy ji všichni znáte.

Podívejte se, jak křesťanství v průběhu staletí vytvořilo to, co vidíte dnes. Ó, ale je tu jeden příběh… Po mnoho let, přemýšlejte o tom, byli duchovní katolické církve také vašimi vládci. Ti, co vytvářeli zákony, byli kněží (duchovní). Ti, kteří kontrolovali daně, byli také vaši kněží. A tato lidská přirozenost, která by se už nikdy neměla opakovat, změnila vše. Protože Mistrova slova, která vám byla původně dána: „Je ve vás božství, proč ho nehledáte? Moc je vás, proč ji nehledáte? byla změněna.

Ó, o Mistru Ježíši se vypráví mnoho krásných příběhů… jak kráčel po planetě, tenhle Žid. Podívejte se na ty příběhy! Když např. řekl Petrovi, že může jít po vodě! A Petr to udělal! Zcela sám! Je to pravda. Řekl: “Petře, máš tu moc, máš v sobě mistrovství stejně jako já. Jsem syn Boží a ty můžeš být jako já.“ Tohle bylo jeho poselství: Mistrovství uvnitř! A teď, kdy jste slyšeli, že by Církev něco takového také řekla? Nikdy, že? Tímto „šlápnu na pár palců“. Nepřišel jsem proto, abych zboural nějaký systém víry, ale je na čase, abyste tohle slyšeli, protože to je součástí velkého Posunu. Je to součástí scénáře konce času a nyní to zcela jasně vysvětlím.

Tou informací je toto: Existuje Antikristovo číslo a k němu se vztahuje jedna informace: Mějte se na pozoru před Šelmou (Bestií)! říkají. Třikrát šest – 666 - Antikrist. Třikrát šest. Říkají: „Bude to ve vašich posledních dnech, mějte se na pozoru!“ Kdo jsou však ti „ONI“?  Řeknu vám to. „ONI“, to jsou vaši vládci, kteří jsou kněžími. Ve vaší vlastní zemi (USA) došlo ke vzbouření se proti číslu sociálního pojištění. Jeden z prostředků, jak vás sledovat. Bylo třeba, aby to bylo znamením Šelmy. Oni říkají: „Dobrá, možná, že to byl ten případ, možná, že ne“.  A pokaždé, když vaše vláda udělá cokoliv, aby vás mohla identifikovat: „Je to znamení Šelmy,“ říkají: „musí to být, musí to být.“ To nahání strach, že?

Pracovníci Světla, Majáky, nedívejte se na to takhle. Mám pro vás dobré zprávy. Ó, je to velmi odlišné od toho, co jste si kdy dokázali představit. Z čeho má Církev strach? (Pousmání.) Řeknu vám jen jedno slovo: MISTROVSTVÍ. A co kdybyste byli jako Kristus? A TO JSTE!

666 představuje Lidskou DNA. Dokáži vám to, právě teď. Není to „Antikrist“, je to „anti-církev“. Sečtěte čísla vrstev 1, 2, 3 (první skupinu) a dostanete numerologickou 6. Udělejte totéž s vrstvami 4, 5 a 6 a dostanete další 6 [4 + 5 + 6 = 15, 1 + 5 = 6]. Rovněž dostanete další numerologickou 6 s vrstvami 7, 8, a 9 [7 + 8 + 9 = 24, 2 + 4 = 6]. A tady máte třikrát šest. 666!

A poslední skupina (10, 11, 12), skupina Boha, sečtěte tato čísla a dostanete 33 – což je mistrovské číslo – numerologicky – znamená Kristus.

Třikrát šest, 666, to je Kristova „visačka“ (pousmání), a toho se oni bojí. Bojí se vás. Není to antikrist, ale Mistrovství! Ať se tato informace dostane kamkoli na planetu, bude blokována a napadána. Zeptejte se Peggy Phoenix Dubro. Zeptejte se jí, co se stane, když učíte o mistrovství v zahraničí, když udržujete svou integritu na nejvyšší úrovni. Oni se obrátí proti vám. A ona je stále zde a stále učí, stále ve svém středu a stále se drží. To se děje, když učíte mistrovství, moji přátelé. Zvykněte si na to.

Budou tací, kteří se vám budou vyhýbat, protože máte značku Šelmy - Mistrovství uvnitř vaší DNA. Začínáte otevírat dveře. Začínáte odhalovat Božské Ženství. Začínáte léčit sami sebe. Začínáte žít déle. Mistrovství je vaše! Začínáte rozvíjet Kosmickou Mřížku. Vrstva číslo 9 se ozývá a začíná dělat svou práci, poslouchá a slyší melodie. Dáváte-li tomu přednost, můžete říct, že Nebesa hrají pro ni. Budou i tací, kteří od vás odejdou, protože si budou myslet, že jste špatní (zlo).

A tohle je v proroctví. Ale není to to, co jste si mysleli, že? Je to velkolepé. Co můžete udělat v tomto směru? Vidíte, jak se esoterika stává praktickou? „Kryone, nevzpomínám si na nic z toho, co jsi dnes říkal.“ Ve skutečnosti ani nemusíte. Všechny tyto věci jsou ve vás intuitivně. Nemůžete je neznat. Nemůžete je neznat. A ti, kteří se začnou zvolna probouzet do své interdimenzionality, začnou tomu rozumět. 

A v průběhu procesu stávání se interdimenzionálními a aktivování těchto částí a kousků DNA, se ve vás začne objevovat Světlo, které jsme vždy metaforicky nazývali Pracovník Světla. Lemuřané, ti zevnitř hory (Mt Shasta), kteří jsou mezi vámi, pokud chcete použít tuto frázi, protože interdimenzionálně není žádné místo, nejsou žádná sedadla, neexistuje čas… tito Lemuřané, kteří zaplnili toto místo, kteří sedí vedle vás, řekneme-li to takto, vás snažně prosí, abyste to objevili. Abyste otevřeli dveře. Chcete opravdu vidět změnu? A co kdyby začala zde, v Shastě? Po kouskách, krok za krokem, se rozšíří až do těch míst, která nazýváte „svými domovy“.

Pouze malá část z vás žije poblíž. Řekli jsme mému partnerovi, aby organizoval tato setkání na místech, kde jejich obyvatelé nejsou nutně zainteresovaní a která přimějí účastníky projet velké vzdálenosti, aby sem mohli přijet. Možná začínáte rozumět tomu, proč se tato setkání konají na takovýchto místech. Je to proto, že když se vracíte domů, budete muset jet daleko a s sebou povezete Světlo, Mistrovství a objevy, které jste tady učinili a budete je šířit. Není to až tak těžké - držet Světlo. Vedle sebe máte anděla. Rozumíte andělům. Pravděpodobně si nebudete moci vzít s sebou nějakého Lemuřana, ale můžete si s sebou vzít anděla. A vlastně - proč si s sebou nevzít i Lemuřana? (Smích.) Pojede dnes večer v krabici s vámi. Myslíte si, že žertuji, že? (Smích.)

Ó, milovaní, dnes večer jsme vám dali informace, které možná nebudete moci strávit. Zjednodušme to: ve je vás víc než myslíte a je to svaté! Je to božské, zbožné a krásné! Umožní vám to žít mnohem déle, dá vám to klid v dobách výzev a připraví to planetu na velký Posun.

Jeden za druhým se budou Lidské Bytosti měnit, protože vy, co pocházíte z rodu Lemuřanů - otevřete dveře. Lemuřané mluvící k Lemuřanům. Je to skvělý koncept. To je dnešní odhalení a to je to, co jsme vám dnes večer chtěli sdělit. Chtěli jsme vám to říct už tak dlouho, ale musela na to být správná energie. A to teď je. Teď je.   

Co s tím vším uděláte? Možná nastane okamžik, dnes večer, kdy si sednete pod hvězdami a řeknete: „Bože, je toto vše skutečné?“ Nechte Boha odpovědět a pociťte, že nikdy nejste sami.

A tak to je.


KRYON.

****************************************

 

Poznámka ke kopírování:
Zdroj originálu: https://www.kryon.com/.

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložil Láďa M. pro www.transformace.info  a pro www.kryon.webnode.cz. Korekturu provedla Marie Kuchařová. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.