29.-30. září 2018 - KRYON V PRAZE!!!

09.10.2018 19:28

 

Na obrázku může být: 1 osoba Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a uvnitř

Ano, ano, samozřejmě že Kryon dávno je a svým způsobem vždy byl nejen v Praze, ale prostě všude, ale tím názvem jsme mysleli, že sem dorazil i jeho tým, aby nám od něj předal zprávy a že to tedy byly nádherné zprávy!

Celý ten víkend byl nesmírně silný. Každý den se skládal ze 3 úseků. V první Lee přednášel (velmi poutavým a mnohdy i zábavným způsobem) o vědě, ezoterice, vědomí a dění ve světě - pokud možno tak, aby to bylo srozumitelné pro všechny (a aby bylo pokud možno dostatečně jasné i pro překlad) a zároveň abychom viděli také DŮKAZY!!! Někdy je prima nějaké vidět. Poté přišel Anders Hotle s Cacinou a společně s báječným publikem s pomocí hudby připravili prostor a věřím, že i naše srdce pro příchod krátkého poselství od Kryona. V dalším úseku, který tak krásně překládala Zuzka Šiková, přednášela Amber Wolf, která nás učila různým technikám, a opět zazpívali a zahráli Anders s Cacinou... A v posledním úseku dne opět krátce přednášel Lee svým osobitým způsobem (v sobotu se k němu přidala i jeho báječná partnerka Monika Muranyi) a den zakončilo Kryonovo poselství.

Osobní prožitek se předat nedá, ale ti, kteří byli v sále, už vědí... a pro ně ještě přidám jen krátké shrnutí, jak jsem to vnímala na pódiu a něco málo o tom, co říkali přednášející.

Celý záznam samozřejmě můžete slyšet ve formě audio záznamu.

 

Skvělá zpráva je, že i Kryon sám potvrdil, že se k nám opět vrátí a vězte, že už na tom začínáme pracovat... není toho málo, co je potřeba vymyslet, vyřešit, vyladit a upravit... ale už teď se těšíme na další setkání. Protože s tak silnou podporou od vás i fyzickou pomocí dobrovolníků, je to radost a pak - náš tým je větší, než se možná zdá... Krom nás dvou (Ládi Mlčáka a mne) jsou součástí přípravného týmu i již zmiňovaná Zuzka Šiková, Renča Zábranská (která se účastnila již několika Kryonových akcí a vy jste ji mohli vidět především u stánku s Amber) a samozřejmě také Kubicovi, kteří prodávali Kryonovy knihy. Snad jsem na někoho nezapomněla, ještě pořád se vznáším.... No a k tomu evropský tým (Sylvie a Robert, které jste viděli na pódiu i u tachyonů) a pak samozřejmě prezentující - ti byli prostě úžasní. Všichni tak skromní, milí, vstřícní a laskaví... a hlavně se smyslem pro humor. Prostě nádhera!!! 

 

Na obrázku může být: 1 osoba, směje se, na pódiu a stojí  Na obrázku může být: 1 osoba, směje se, stojí a noc